Скільки коштує житло у містах України?

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем zet, 5 бер 2007.

1. zet

zet Дуже важлива персона

Сколько стоят квартиры в украинских городах
    http://bud-inform.com.ua/hotnews/2007/02/05/skol_ko_stojat_kvart_6084.html
    На основании проведенного анализа составлен рейтинг средней стоимости квадратного метра жилья. Самые дорогие квартиры, как и следовало ожидать, - в Киеве (средняя стоимость одного квадратного метра - 2600 долларов).

На втором месте оказалась Одесса (1820 долларов за 1 квадратный метр).
    Средняя стоимость 1 кв. м во Львове - 1100 долларов, в Донецке - 865 долларов. Самые дешевые квартиры оказались в Кировограде. Там средняя стоимость 1 кв.м - 645 долларов. Разница цен по предложениям весьма существенна: киевские цены, например, выше харьковских в 2,2 раза.
    Несколько странным оказалось неожиданно низкое - 19-е - место Донецка. Учитывая то, что в этом городе сосредоточены и промышленность, и крупные денежные ресурсы, а цены на престижные квартиры высокие, этот факт свидетельствует о серьезном дисбалансе в социальной структуре населения. В регионе, как говорится в исследовании, много бедных и мало богатых, прослойка среднего класса незначительна.

2. Ivan

Ivan Well-Known Member

Відповідь: Скільки котує житло у містах України?

Як киянин, просто сумно промовчу у відповідь... У нас уже не ціни, у нас вже чиста математика... :sad:

3. Оля

Оля Старожилка форуму

Ага! Правда! За паршиву квартиру на Саксаганського я платила 35 баксів за добу. :) Кімната в гуртожитку у студентські роки була шикарною після неї....;)

4. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Ни фига себе...:confused: :confused:
    И ето за скоко комнат?

5. Пересвет

Пересвет Well-Known Member

Відповідь: Скільки коштує житло у містах України?

а в Москве....
    даже говорить не хочется, а то Киев совсем обидется...

6. Відповідь: Скільки коштує житло у містах України?

Да не обидится он. Что 2600, что 4600 - одинаково за порогом нормального.

7. Пересвет

Разброс большой! В среднем 4000 за квадрат. У нас например в элитном жилье стоимость зашкаливает за 10 000 за квадрат. Пентхаузы от 20 000 за квадрат.

8. ihorweb

ihorweb Well-Known Member

Мені шо 300 000 UAH шо 300 000 USD - один макарон. Я за три роки роботи назбирав аж 13 000 UAH зарплатою і ще 7000 UAH лівих. 20 000 грн за 3 роки! Депутати мають за місяць стільки офіційної зарплати. Як же вони будуть збивати ціни на квартири, їм і так добре...

9. Пересвет

Ситуация аналогичная.
    Сейчас вспоминаешь и хвалишь Господа, что тогда в 2000 году родители помогли купить однокомнатную квартиру в новостройке ВСЕГО за 17 000 $

Сейчас собирай, не собирай, копи деньги, не копи. Нормально заработать на однокомантную квартиру стоимостью 80 000 $ нереально.

10. Відповідь: Скільки коштує житло у містах України?

Какие 80000? :D :D

11. Пересвет

Невстранец!
    Это Я говорю о вторичном жилье, где нибудь в пятиэтажке на 1 этаже, без лифта и мусоропровода.

12. Відповідь: Скільки коштує житло у містах України?

Ужасное сочетание :sad:
    Но мысль понятна. ИМХО столько будет стоить новая на окраине в панельном доме на нулевом цикле (а то и на стадии проектирования).

13. Оля

Оля Старожилка форуму

Та здається за одну! ;) Чи кухня з коридором в Києві теж кімнатами рахуються? :D

14. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Я чесно кажучи не знаю i не здогадуюсь як ВИ (люди в Українi, Росiї iтд) купуєте квартири за готiвку та ще й за такi цiни????????????????????????????????????????
    Ми тут, здавалось би i заробляєм i не погано живем, але всi живемо в кредит. Я нi одної (на даний момент) людини не знаю яка купила хату (квартиру) за готiвку. Чула що чоловiкова одна клiєнтка щось продала i купила нове за готiвку, i то вона одна єдина що я чула. Всi iншi живуть в кредит. Я не думаю що середня людина тут собi навiть уявляє назбирати на квартиру. Принаймнi, у нашому штатi. Я наприклад не уявляю. Хiба що виграю в лоторею. А ви? Подiлiться секретом збирання грошей? Може ми тут не вмiємо просто???

15. Оля

Оля Старожилка форуму

Не рівняйте Америку до України. :) Тут хіба варто щось виплачувати? Як маєш гроші в чомусь, то не спиш вночі і вдень теж переживаєш, що ану станеться який аксидент, а ти будеш винен у тому, то ніякі іншуріси часом не покриють витрати на лікуання американців. Що. що а гроші вони вміють викачувати при цьому. В Україні інша ситуація. Квартиру до 100 тис люди можуть купити, бо перед тим теж мали якесь житло, з якого виручили гроші. Ну і ми з Вами вже би могли тут собі дозволити щось таке до 100 тис купити, але краще гроші в щось інше вкласти, щоб мати прибуток. ;)

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

А Ви де, власне, живете. Це від Жмиринки далеко?:o

17. Оля

Оля Старожилка форуму

А Жмиринка то де? Десь коло Нового Йорку? ;)

18. Forpost

Forpost Стоїк

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

20. Forpost

Forpost Стоїк

розкажіть буду знати

а де твій аватар? :)