Найбільша радість у житті – це наші діти. Ми дбаємо про них, намагаємося зробити їх щасливими, даючи все необхідне. Повний текст
Відповідь: Скажіть про це моїм батькам... Днями по телевізору чула новину - будуть проводити осінню додаткову вакцинацію від кору всім від 16 до 29. Вже є виділенні гроші (здається захід нам "допоміг") і закуплені вакцини. Гіп-гіп-ура. А статейка в стилі радянської пропаганди, примітивно і брехливо.
Відповідь: Скажіть про це моїм батькам... Осінь на носі. Почнеться в школах і в вузах... повбивав бим...
Відповідь: Скажіть про це моїм батькам... http://5tv.com.ua/news/0/8170/ Українську молодь вакцинуватимуть від кору. Відповідну програму розробляє Міністерство охорони здоров’я. Кампанія імунізації розпочнеться 12 листопада і триватиме два тижні..........
Відповідь: Скажіть про це моїм батькам... Я рідко даю "отстойні поради". Побачив "отстойну фразу" у Вашому дописі і, за аналогією із совковим анекдотом "під картоплю відведемо ще 100 Га, най колорадський жук вдавиться", відкоментував. Не має бути! ні першої, ні третьої! А стаття Віри Капрусь, заступника головного лікаря з "охорони материнства і дитинства" комунальної 4-ї міської клінічної лікарні Львова - звичайна брехлива бздура. Але в неї робота ТАКа. Пора звикнути, що комунальні клінічні міські лікарні охороняють не материнство і дитинство, а власне крісло в СИСТЕМІ МОЗ. На фоту зі статті звернули увагу? Бракує тільки напису: "Я Це люблю!!!"
Відповідь: Скажіть про це моїм батькам... на жаль, то так є, що батьки вперто не вірять, що щеплення - це не "ну падумаєш укол-укалолся і пашол ", а серйозна медична маніпуляція, з усладненнями різного ступеня. Поки наша власна дитина не відмучиться - всі аргументи "проти " сприймаються як сектантська пропаганда. Ми втішаємо себе як можемо: "то тільки хворі діти мають ускладнення", "то тільки погані вакцини дають ускладнення (а ми купимо INFANRIX )", "нас усіх щепили - і нічо, живі-здорові"...
Відповідь: Скажіть про це моїм батькам... Нині Данило прогулює садок, включив йому свіжо-передертий диск з совєцькими мультами. І перший мульт - ..."про бєгємота, которий боялся прівівок" :D :D :D Данило його виключив. :cowboy: