СКАЖИ МЕНІ, ЯК ТИ СПИШ, І Я СКАЖУ ТОБІ, ХТО ТИ

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем консультант, 18 лип 2009.

1. консультант

консультант Дуже важлива персона

Поза, в якій ви спите, відображає вашу особистість. Її неможливо підробити і проконтролювати.
    Навіть якщо ви спеціально намагатиметеся заснути у певній позі, прокинетесь все одно у тій, яка «потрібна» вашій підсвідомості. Якщо не вірите, можете проекспериментувати вдома і «засікти», в якій позі засинаєте, а в якій прокидаєтеся.
    Поведінка уві сні - це розповідь про те, хто ви є насправді, про ваше ставлення до дійсності в «денному» світі. Лише змінивши себе, своє життя, ви перейдете до іншої пози сну. Наприклад, у задушливому місті ви спатимете так, а в селі, на свіжому повітрі, «на волі» - інакше. Якщо хочете дізнатися більше про свою кохану людину, подивіться, у якій позі вона спить, і багато чого нового дізнаєтесь...
    http://www.33channel.vinnitsa.com/2009/r09-03-21.php

2. Mariya

Mariya Well-Known Member

:crazy::crazy::crazy:

3. hrobak

hrobak Well-Known Member

блін, а хто би то розповів мені, як сплю я, га? :scratch_one-s_head: чоловік в той час спить, та і чоловіка попроси не поспати і дізнатись все про свою милу теж ойой, небезпечно...а раптом наприклад ото

про мене?!

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Хм...коли ж то я спав... Десь місяців 4-5 тому... Тепер лиш вирубуюсь на якийсь час...та й отак...а в якій позі...тєжко сказати

• Подобається Подобається x 2
  5. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Ой, блін. То як в гороскопах- про все і ні про що. Головне що кожен може знайти щось подібне у собі. Тільки не потрібно сприймати все буквально, а то вийде як у тій історії :
    Приїхав кум до кума в гості. Посідали вечеряти, їсть гость, наминає господар, а господиня тихенько тільки голодними очима кліпає. От гість і питає:
    -А ти чому не вечеряєш з нами?
    На що господар відповідає:
    -Не чіпай її. Я ото недавно був в лікаря, то він порадив мені на ніч лягати на голодний шлунок :)

• Подобається Подобається x 1
  6. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Було це в 30-х минулого століття. Абрам поступає в партію. Після багатьох питань задають йому питання - як ти спиш з жінкою? Думає Абрам, скажу справа - пришиють правий "уклон", зліва - лівий "уклон", зверху - тиск на маси.
    Каже Абрам - не сплю з жінкою, обходжусь без неї.
    Замість партії Абрама посадили в тюрму. За "кулачєство і разбазаріваніє сємєні".

• Подобається Подобається x 4
  7. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

на мій випадок нема пояснення. сплю на правому боці, ліва нога під груди зігнута, права має бути прямою і так щоб кінчики пальців не були вкриті, права рука, зігнута в лікті - повністю під подушкою, причому голова - не на подушці - хіба що краєчком вуха. а, і ще - навколо голови має бути "кубло" з ковдри :))

• Подобається Подобається x 3
  8. victorys

victorys позитивчик :)

до того моменту спимо у 100% так само ;) тольки в мене кінчики пальців вкриті, а навколо голови не має бути нічого, щоб був доступу свіжого повітря, а під головою велика, але не наддто висока подушка, во! (а коли перевертаюсь то згинаю праву і випрямляю ліву :) )

9. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Цікаво, ви, кумасі, спите. ;)
    А то що я полюбляю спати іноді в спальнику на підлозі з малою подушкою - то щось значить?:pardon:
    В принципі, сплю зазвичай на спині (більшу частину ночі, хоч і перевертаюсь трохи на боки). Чому так - напевно, так найзручніше для мого хребта. Хоча, то вже звичка - просто класно засинається на спині.:preved:

10. victorys

victorys позитивчик :)

Я приблизно 6 років спала у спальнику на підлозі, що мені дуже і дуже подобалось, а тим більше десь чула, що спати на твердому добре для спини. Тепер мені важко заснути на дуже м'якому ліжку, зате у наметі спиться ідеально!

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)