Скандал в кіровоградській школі: не пускають вчитися дітей, хворих на ДЦП

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Romko, 11 чер 2011.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Сюжет тут.
    Дехто вважає цей сюжет тенденційним і провокативним.
    Мабуть,такі ж самі тенденційні і мої розповіді про те,що робили з моєю дитиною в лікарні,а також статті про інтернати для неповносправних в Україні,які я недавно цитував.
    Мовляв,не всі звірі,ні в лікарні,ні в інтернатах.
    Не всі.
    Далеко не всі.
    Але,доки взагалі будуть лунати і озвучуватись думки такі,як в тієї мамаші(в сюжеті),то наше суспільство - це суспільство покидьків.
    Яке не має право існувати.
    То все спадщина совдепу....
    Ще з тих часів,коли за кілька днів вивезли і знищили в кількох таборах всіх безногих і безруких ветеранів війни.
    Щоб не муляли очі своїм каліцтвом
    З тих часів,коли цілком легальною була каральна психіатрія.
    А совок в нас ніде не дівся.Просто деградував до чогось гидотного.
    Це плоди отого експерименту над людським менталітетом.
    Експерименту по зміненню людської психіки,заміненню справжніх духовних цінностей совдепівською мішурою.
    Зрі в корєнь(с).

2. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А при чому тут "совок"? Совок після очищаючої війни був гуманніший ніж теперішній постсовковий жлоб. До післявоєнних калік ставилися терпиміше.

3. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Народ так. Влада ні. Пригадайте де ділись каліки після війни?

4. Inga

Inga Дуже важлива персона

Та мамаша в сюжете, которая вещала, что больные дети (ДЦП) в два, а то и три раза опасне здоровых - вообще недочеловек.

Я вчера тоже этот сюжет смотрела. Жуть.

5. tanna

tanna Дуже важлива персона

Что касается учителей - здесь всё ясно. Они просто не хотят сложностей. Если на нормальных деток в случае непослушания можно элементарно рявкнуть (как то они и привыкли делать в большинстве своём), то здесь рявкнуть уже не получится. Тут нужен повышенный такт, повышенное терпение - а нафик им так напрягаться?
    Что касается мамашек - не совсем ясно, чего они так взъерепенились. Ведь больные детки будут даже в отдельных классах насколько я поняла. То есть либо что-то в сюжете недосказали, либо печально.

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Вибачте, але народ від влади не дуже відривався, бо не захищав він неї цих калік. Я не ідеалізую післявоєнне суспільство, воно було всього лиш більш грубим, але менш цинічним.

7. Inga

Inga Дуже важлива персона

Я не поняла, по сюжету, учителя говорили, что с появлением этих классов в школе - понизится их, учительский, статус.
    Интересно было бы узнать, что у нас в этом случае предусматривает Закон. :scratch_one-s_head:

8. tanna

Как он может интересно понизится? Ведь обычные дети остаются. Сказали же - 800 человек.

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Значить Шаламов брехав?

10. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Усе не просто, але й не складно. Проблема у розгулі демократії. Коли йде мова про закриття неефективних, непотрібних шкіл - суспільство репенує "Ніззззя!". І влада часто-густо йде на поводу. Зараз батьки вкусили цей дух і вже виступають з очевидною хернею. А ЗМІ усе це підтримують. А влада замість того, щоби поставити негідників на місце, йде на поводу у ЗМІ. Ну то й що ми хочемо? Якого суспільства? Суспільство це МИ.

11. Forpost

Forpost Стоїк

то ті краї де Степанич наш живе? а директор школи по акценту западенець....,а дегенератів на сході судячи по підняттю рук виявляється більше
    ПиСи я сам в дитинстві вчився з однокласницею з ДЦП ,переписуємося в неті з нею час од часу

12. tanna

При чому тут схід знову? Кіровоград - це фактично самий центр України.

13. Степаныч

Кіровоградщина тут взагалі ні до чого. Таке станеться будь-де в Україні. Чи вже сталося. Пофіг хто директор школи - западенець чи москаль. Справа у невігластві батьків. І у недолугості керівників галузі освіти.

14. tanna

Та це зрозуміло. Але ми говоримо поки що про цей конкретний випадок.

15. Степаныч

А потрібно говорити про ПРОБЛЕМУ! Вона є. Вона потребує вирішення.

16. Forpost

Forpost Стоїк

в мне що за Бібркою то всьо схід,а Ви гляньте на ті одухотворьонні морди...

17. Forpost

Forpost Стоїк

та аредувати в Россії пару гектарів в солнєчному Магадані та ту бидлятину трохи на виправленя висилати(батьків)

18. Степаныч

А західніше Бібрки Ви морд не бачили?

19. Степаныч

Ви взагалі тему зрозуміли? До чого тут Росія та Магадан??? Це вже неадекватність, даруйте.

20. Forpost

Forpost Стоїк

бачив! але то свої, вони не воняють

а де твій аватар? :)