Сюжет про перепоховання солдатів СС на російському каналі

Тема у розділі 'Що у світі чути', створена користувачем Lutsk, 5 бер 2014.

1. Lutsk

Lutsk Member

Всім доброго дня!
    Я являюсь щирим прихильником ідей майдану, та вже який день намагаюсь пробити стіну російської дезінформації на різних форумах.
    В моєї дружини є родичі в Тулі, - з ними також проходять жваві дискусії по скайпу з цього приводу майже кожний день, - і що в нас немає фашизму в тому числі.
    Але вчора мені родичі закинули на ось такий сюжет https://www.youtube.com/watch?v=lW45RdqYJ5k
    Поясніть мені будь-ласка, хто володіє інформацією. Що це за люди в формі СС?

2. Hyligan

Hyligan Іронічний

Це клоновані карпатськими мольфарами-генетиками бійці дивізії СС Галичина, скоро сотні тисяч таких клонів захоплять і Крим і Рим...

• Подобається Подобається x 2
  3. Lutsk

Lutsk Member

Дуже смішно. Хотілося б змістовну відповідь тут почути, а не флуд. Ще раз наголошую, - я прихильник Майдану, а також голосував за партію Свобода і її представників на виборах. У світі останніх подій ненавиджу путіна і його апарат. Символіки Свободи в сюжеті я не побачив. Але сам факт мене непокоїть, і я шукаю відповідь з цього приводу не тільки для себе.

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

І шо, ти перед тим як голосувати за "Свободу" ти не вивчив це питання? В якому районі ти живеш в Луцьку?

5. Lutsk

Lutsk Member

Моє місце проживання до теми не відноситься. Також не відноситься питання, які питання я вивчав. В мене питання по сюжет і про людей в нациській формі. Я розумію різницю між нацизмом та націоналізмом.

6. Hyligan

Hyligan Іронічний

Чому б не звернутись до автора сюжету, або до тих про кого сюжет...Чому ви тут задаєте ці питання?

7. Lutsk

Lutsk Member

У кого, - у каналу Россия1 питати чи що? Не смішіть.

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Відноситься твоє місце проживання, справжнє.

• Подобається Подобається x 1
  9. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Пише інтернет, що дійсно було таке перепоховання і на фото є дійсно люди в такій ж формі, як в відеосюжеті.

10. Ascorbinka

Ascorbinka Well-Known Member

показує інтернет, що в цьому заході брав участь депутат від Свободи - Панькевич, мо його спитати?

З.І.: знаючи об"єктивність більшості російських телеканалів, вже нічому не дивуєшся...:rock::rock:

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я думаю, що це просто реставрація тих подій, тому там така форма.

12. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

реставрація яких подій? Сказано ж - перепоховання
    в тому, щоб перепоховати українських солдатів (не німецьких же) нема нічого поганого, але мене особисто насторожує по-перше створений антураж, а по-друге присутність російського телебачення. Навмисна постановка для путіновізора із використанням місцевих ідіотів

• Подобається Подобається x 3
  13. Lutsk

Lutsk Member

Я також думаю що це скоріше реставрація, але в такому разі досить реалістична. З домовинами і салютом.
    Треба розуміти, що путінська пропаганда працює професійно і тому необхідно мати контраргументи, щоб довести хочаб на ютубі, що це дезінформація. Звичайно, російські ЗМІ контраргументи не висвітлять, але треба робити все можливе.
    Тому Львівяни, прохання до вас, так як подія мала місце на Львівщині. Хто не байдужий, - було б добре знайти інфу по події в сюжеті, а ще краще відео учасників цих подій і розмістити в коментах на ютубі як контраргумент.

---------- Додано в 13:32 ---------- Попередній допис був написаний в 13:31 ----------

І таке можливо...

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Вшанування дивізії "Галичина" треба викинути з української ідеології, я говорив ще рік тому. Коли я говорив про це на форумі "Свободи" мене забанили.

• Подобається Подобається x 2
  15. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

16. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

моя думка, що вшановувати треба
    так само вшановувати треба тих українців, що воювали в ЧА

але помпезність, оті марші вишиванок на честь СС "Галичина" - це зле.

Героїзація УПА, Бандери, Шухевича - так. А от Галичина - це зайве. Люди воювали як могли, такі були тоді обставини, але до того треба ставитись як до трагедії, а не доблесті.

• Подобається Подобається x 4
  17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Підтримую.

18. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Я в неділю це в укр. церкві передам, старенькому дивізійнику.
    Думаю, він би тебе також "забанив".

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це мені треба розчулитися шо він старенький? Судоплатов теж старенький.

20. Obama

Obama Well-Known Member

Пропоганда завжди була і буде приводом для жарких суперечок :sad:

а де твій аватар? :)