Другий з’їзд депутатів усіх рівнів, який відбувся 1 березня у Сєверодонецьку, запропонував власний проект гуманітарного розвитку України. Його учасники розглянули “порушення прав місцевого й регіонального самоврядування”, наголосили на “систематичних порушеннях прав російськомовного населення”, “фальсифікаціях і перегляді історичного минулого” й обговорили наслідки вступу України в НАТО. З’їзд супроводжували мітинги двох протилежних таборів: Партії регіонів, КПУ й ПСПУ з одного боку міліцейського кордону та “Нашої України”, УНП, КУН, “ПОРИ” – з другого. Повний текст
Відповідь: Сєверодонецьк-2: це так тепер об’єднують? А я думав, як об"єднувати Україну потрібно? Виявляється, країну можна об"єднати, звертаючись у такому тоні до половини її населення. Ну-ну. Успіхів бажати не можу, тому що в них не вірю. До речі, Ромку, проконсультуйте у знайомого психіатра сей опус. Типова письмова продукція психопата.
Відповідь: Сєверодонецьк-2: це так тепер об’єднують? Степаничу, а Ви би не взялися проконсультувати когось із Северодонецьких активістів ? Енцефалограми потрібні ? прошу:
Відповідь: Сєверодонецьк-2: це так тепер об’єднують? Борисе, з нашого міста на цьому з"їзді була досить велика делегація депутатів міської ради. Я їх усіх знаю, з більшістю у дружніх стосунках. Із сусіднього міста туди їздив мій родич із сторони дружини. Нормальні, адекватні люди. Ніякі не вороги України і не сепаратисти. Якщо якийсь УРОД намалював їх у вигляді ж*п, то для мене він те, що у ж**и попереду.