Вова зі Львова співає про Сихів в старій частині Львова.... якось воно не альо...виходить. А я в тому Сихові ніколи толком так і не був...завжди скоро і проїздом На Сихові стоїть міст а на ньому щит - "....Збудований за дорученням Президента України Кучми Леоніда Даниловича" і ще Сихів має першість в Львові по торгівлі second hand лахами. і таке враження що Сихів це великий базар Іскра . ---------- Додано в 23:21 ---------- Попередній допис був написаний в 22:48 ---------- А чи є на Сихові книжкові магазини? - немає напевно.
Книжкові є. Біля Довженка, біля дит. лікарні, біля Зубри старі книжки інколи виставляють , ну і в Арсенах, Сільпо - є окремі книжкові крамниці.
Як кажуть - кожна жаба хвалить своє болото...я, наприклад, Сихів - терпіти не можу, все якось там заплутано...і як у фільмі "з легким паром" - нагадує "Черьомушки"...одноманітність одним словом... дуже подобається район Чернігівської, Чупринки...ну і моє рідне болото-проспект Чорновола))))
Що болото - так болото. Ще й з комарами А Сихів в перспективі міг би стати престижним районом. Екологя гарна. Своя інфраструктура непогана. Та й передмістям таким як Львів не кожна європейська столиця може похвалитися
Так....кому там СИХІВ не підходить??? Всюди є недоліки і Сихів не виняток,але насправді до нього так привикаєш,що всі ці недоліки стають майже непомітними
зізнаюся,і моє.... Але Сихів,це є Сихів!І якщо на початках його заселення люди не дуже радісно там оселялися,то зараз не знаю жодного,хто б добровільно міняв Сихів на інший район.Мені подобається прогулянка Сихівськими просторими вулицями.Тут багато світла,зелені,тай повітря видається чистішим.Сихів молодий і чудовий район,в нього ще великий потенціал для розвитку
В мене на Сихові кума живе - я ще жодного разу до неї не прийшла так, щоб не заблудитися Ну і як вже всі хвалять своє, то мені найкраще - Лазаренка