Уявіть собі картину: половина першої ночі,в двері ломляться четверо мордоворотів,зі словами: «ты че,….,……,открывай давай!». Хочуть «вічних цінностей» - зжерти все,що є в холодильнику,і на плитці,добряче випити(а якщо мало буде,то «дєлікатно» попросять мене сходити в магазин),і виграти до ранку мою жінку,неоднократно,по черзі. Якщо не втручатимусь,то,з їхніх слів,залишуся живим. В міліцію дзвонити марна справа – в будинку серед 12-ти квартир лише три «нормальні». На рештій території мешкають алкащі,наркомани,злодюги. Поруч з моєю квартирою прихований наркопритон,де по ночах збирається весь сброд,з усього району. Всі давно звикли до постійних бійок серед обкурених на сходовій клітці,гучних ударів ногами в двері,часто доходить до поножовщини. Сходи залиті кров”ю,на це вже ніхто не звертає уваги. За місяць дзвінків на 102 як мінімум 10-ть…Зпочатку приїзджали,але потім,очевидно,набридло рознімати п” яне кодло. Після виклику нікого нема,і нікого нікуди ні разу не забирали. Але часто я бачив з вікна,як місцевий бандюган з сусіднього будинку(по ночах – в нашому!) здоровається з правоохоронцями за руку. В принципі,якщо всім пофіг,то,повинно бути пофіг і мені,але чому сь цієї ночі замість традиційних напівбомжів з”явились саме молодики дуже міцної статури,і вивалюють мої,а не сусідні двері. Жінка піщить,в паніці,вогнепальної зброї в мене нема,фізично всіх чотирьох я не подужаю(навіть одного важко буде)… Двері от от вилетять. ЩО РОБИТИ?
Для этого существует метод написания заявления с обязательной его регистрацией в РОВД, на имя начальника. В отведенный срок они должны ответить или отреагировать на правонарушения. С участковыми и прочей мелочью в споры не вступать, а дальнейшее поведение соизмерять с письменными ответами.
Рубати сокирою... Бажано всіх... І не показувати страху.... Або пожертвувати жінкою...і потім писати заяву в РОВД.
Можна, але всі камери перед тим вимкути, а потім піти спати... Рано подзвонити в міліцію На місяць часу ніяких притонів - гарантовано! ---------- Додано в 16:14 ---------- Попередній допис був написаний в 16:14 ---------- Бачу ви теж вмієте вести переговори
Шановний автор теми! Скажіть будь ласочка, коли ви встигли жінкою обзавестись??? http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=52989 мдя... ---------- Додано в 17:33 ---------- Попередній допис був написаний в 17:31 ---------- о блін, не побачила Ваше повідомлення... а шустрий хлопака, нє? ---------- Додано в 17:34 ---------- Попередній допис був написаний в 17:33 ---------- курити перестати...
Степана Руданського нагадав «Чого, жидку, так збілів? Що з тобою сталось?» «Ах, за мною через став Аж сто вовків гналось!» «Бог з тобою!.. Сто вовків!.. Та б село почуло…» «Та воно пак і не сто, А п’ятдесят було». «Та й п’ятдесят диво в нас… Де б їх стільки взялось?» «Ну Іванцю! Нехай так, Але десять гналось». «Та і десять не було! Знать, один усього?» «А як один? Аби вовк! Страшно і одного…» «А може, то і не вовк!» «А що ж то ходило? Таке сиве та мале, А хвостик, як шило
ну, от. така серйозна ситуація, а все звели до курива.) може товариш сценарій пише. а мо, книгу практичних порад, починаючи від того "як познайомитись з дічиною" до "як зберегти сім'ю" ( а я загадку: уяви собі, що ти машиніст ...
Цілком згоден. Альбо єдне альбо друге. Нема сокири - ніж, гантеля, любе гостре і тяжке. А ше би не мішало подзвонити справжнім колєгам, якшо такі є. Авось якраз встигнуть на таксі доїхати. І в міліцію тоже про всяк випадок якшо час лишиться (двері треба мати міцні і ше би чимось підплішити). І коли двері таки впадуть то не зупинятися ні перед чим. Тільки ви недорозмахнетеся, бо стане страшно забити так зразу вас і втовчуть насмерсть. Я колись був троха іншої думки (Ромко знає), але часи зара такі шо для самозахисту любий метод підходить. А шо ви зробили то?
Хлопець явно перебрав.... Але є інший бік медалі. Це мабуть його підсвідомість .........як наслідок спотворений погляд на життя і на речі. Висновок -хлопчина закомплексований переляканий,та щей до того всього боїться дівчат( як я зрозуміла).....або все до банального простіше - засидівся в неті...... Відпочиньте і вийдіть погуляти - подивіться яка гарна зима і люди теж гарні. П.С.Шукайте гарних людей,і викиньте з голови волоцюг,наркоманів і т.д.
Тьфу. Аж виматюкатися хочеться. Думав дійсно з ним таке сталося. Власне ситуація то вполнє можлива. Але я б такого заради перевірки реакції людей не писав би (Ромко знає). Не правильно то.