Ситуація!

Тема у розділі 'Львів кримінальний', створена користувачем Lostin Lviv, 3 гру 2010.

1. Lostin Lviv

Lostin Lviv Well-Known Member

Уявіть собі картину: половина першої ночі,в двері ломляться четверо мордоворотів,зі словами: «ты че,….,……,открывай давай!». Хочуть «вічних цінностей» - зжерти все,що є в холодильнику,і на плитці,добряче випити(а якщо мало буде,то «дєлікатно» попросять мене сходити в магазин),і виграти до ранку мою жінку,неоднократно,по черзі. Якщо не втручатимусь,то,з їхніх слів,залишуся живим. В міліцію дзвонити марна справа – в будинку серед 12-ти квартир лише три «нормальні». На рештій території мешкають алкащі,наркомани,злодюги. Поруч з моєю квартирою прихований наркопритон,де по ночах збирається весь сброд,з усього району. Всі давно звикли до постійних бійок серед обкурених на сходовій клітці,гучних ударів ногами в двері,часто доходить до поножовщини. Сходи залиті кров”ю,на це вже ніхто не звертає уваги. За місяць дзвінків на 102 як мінімум 10-ть…Зпочатку приїзджали,але потім,очевидно,набридло рознімати п” яне кодло. Після виклику нікого нема,і нікого нікуди ні разу не забирали. Але часто я бачив з вікна,як місцевий бандюган з сусіднього будинку(по ночах – в нашому!) здоровається з правоохоронцями за руку. В принципі,якщо всім пофіг,то,повинно бути пофіг і мені,але чому сь цієї ночі замість традиційних напівбомжів з”явились саме молодики дуже міцної статури,і вивалюють мої,а не сусідні двері. Жінка піщить,в паніці,вогнепальної зброї в мене нема,фізично всіх чотирьох я не подужаю(навіть одного важко буде)… Двері от от вилетять. ЩО РОБИТИ?

2. Svjato

Svjato Well-Known Member

То у вас фантазія розгулялася, чи потрібні рецепти?

• Подобається Подобається x 3
  3. Ravin

Ravin Well-Known Member

Для этого существует метод написания заявления с обязательной его регистрацией в РОВД, на имя начальника.
    В отведенный срок они должны ответить или отреагировать на правонарушения.
    С участковыми и прочей мелочью в споры не вступать, а дальнейшее поведение соизмерять с письменными ответами.

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Рубати сокирою...
    Бажано всіх...
    І не показувати страху....
    Або пожертвувати жінкою...і потім писати заяву в РОВД.

• Подобається Подобається x 4
  5. Ravin

Ravin Well-Known Member

Тогда, начинать надо с презика.

• Подобається Подобається x 1
  6. Svjato

Svjato Well-Known Member

---------- Додано в 16:14 ---------- Попередній допис був написаний в 16:14 ----------

Бачу ви теж вмієте вести переговори :mocking:

• Подобається Подобається x 2
  7. Nevermind

Nevermind Просто персона

• Подобається Подобається x 5
  8. Ravin

Ravin Well-Known Member

9. Кохана

Кохана LuBimaya

Шановний автор теми! Скажіть будь ласочка, коли ви встигли жінкою обзавестись???
    http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=52989
    мдя...

---------- Додано в 17:33 ---------- Попередній допис був написаний в 17:31 ----------

о блін, не побачила Ваше повідомлення... а шустрий хлопака, нє?

---------- Додано в 17:34 ---------- Попередній допис був написаний в 17:33 ----------

курити перестати...

• Подобається Подобається x 11
  10. Sauer

Sauer Well-Known Member

Це фантазія така чи препарати?! :scratch_one-s_head:

11. Romko

Степана Руданського нагадав

• Подобається Подобається x 8
  12. ну, от. така серйозна ситуація, а все звели до курива.) може товариш сценарій пише. а мо, книгу практичних порад, починаючи від того "як познайомитись з дічиною" до "як зберегти сім'ю" (

а я загадку: уяви собі, що ти машиніст ...

• Подобається Подобається x 5
  13. Romko

Я описав свою реакцію на ситуацію....

14. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Цілком згоден. Альбо єдне альбо друге.
    Нема сокири - ніж, гантеля, любе гостре і тяжке.
    А ше би не мішало подзвонити справжнім колєгам, якшо такі є. Авось якраз встигнуть на таксі доїхати.
    І в міліцію тоже про всяк випадок якшо час лишиться (двері треба мати міцні і ше би чимось підплішити).
    І коли двері таки впадуть то не зупинятися ні перед чим. Тільки ви недорозмахнетеся, бо стане страшно забити так зразу вас і втовчуть насмерсть.
    Я колись був троха іншої думки (Ромко знає), але часи зара такі шо для самозахисту любий метод підходить.

А шо ви зробили то?

15. poetka

poetka Дуже важлива персона

Хлопець явно перебрав....
    Але є інший бік медалі.
    Це мабуть його підсвідомість .........як наслідок спотворений погляд на життя і на речі. Висновок -хлопчина закомплексований переляканий,та щей до того всього боїться дівчат( як я зрозуміла).....або все до банального простіше - засидівся в неті......
    Відпочиньте і вийдіть погуляти - подивіться яка гарна зима і люди теж гарні.
    П.С.Шукайте гарних людей,і викиньте з голови волоцюг,наркоманів і т.д.

16. Ravin

Ravin Well-Known Member

Найдёте, скажите....

17. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Тьфу. Аж виматюкатися хочеться. Думав дійсно з ним таке сталося.

Власне ситуація то вполнє можлива. Але я б такого заради перевірки реакції людей не писав би (Ромко знає). Не правильно то.

18. Ravin

Ravin Well-Known Member

Оставить воров и политиков?

19. Romko

Ребе,то Ви нефайний?о_О

20. Svjato

Svjato Well-Known Member

Так з самого початку написано:

Чи ще не ясно?