Ситуація

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Tequila, 8 сер 2008.

1. Tequila

Tequila Well-Known Member

Мені образливо, але навіть не в цьому справа. Не знаю як далі правильно будувати лінію поведінки. Зустрічаюсь з хлопцем два роки, кілька місяців тому був конфлікт, але з часом все стало на свої місця. Сестра хлопця одружується на цих вихідних, а мене на весілля не запросили, ніяк навіть не пояснивши цього. Стосунки з хлопцем такі як і завжди, з батьками його теж абсолютно нормальні. Я на ці вихідні їду в Карпати з друзями щоб трохи розвіятись і не зациклюватись на дурницях. А далі?.. Робити вигляд що мене це не зачіпає? Ображатись? Виясняти причину і висказати своє незадоволення? Лишити все як є? Деколи здаюсь собі наївною дитиною, яку образити легше ніж раз плюнути!...

• Подобається Подобається x 1
  2. Малявка

Малявка на своїй хвилі

Відповідь: Ситуація

Важко щось порадити, бо ситуація цікава. Для початку, напевне, виясніть, чому саме Вас не запросили - можливо, хлопець просто не додумався, як це не банально звучить, а батьки не хочуть до ваших стосунків лізти. Можливо є якась інша причина, але обов"язково з"ясуйте, яка саме, бо воно буде мучити. Але,я вважаю, краще це зробити після весілля. Делікатно, без образ запитати, пояснити, що Вам це не зовсім приємно. Тільки не тримати образу в собі.

• Подобається Подобається x 3
  3. bora

bora Well-Known Member

Може дарма, але мені це дещо нагадало. Після того як мій дідо розлучився іншої сім"ї він не хотів і це демонстрував прямо, щоб без образ жінці з якою жив. Так от він свою поведінку так будував, що міг сказати жінці - "ти на три дні вільна" і вона їхала на свою квартиру доки він займався своїми справами. Їй це підходило, бо він при тому задовільняв всі решта її забаганок. Їм обом так було зручно.
    До чого це я. Традиційно, коли 2 роки зустрічаються не забувають запросити на весілля сестри. Або Вас хочуть поставити на якесь місце, або там буде колишня, або родичі сказали не треба демонструвати своє захоплення раз в тебе ще сто подруг буде.. У будь якому разі це не гарно з його боку - і Ви маєте про це сказати, щоб потім не дивуватись чому саме такі стали стосунки. Буде виглядати ніби то з Вашої мовчазної згоди. Мусять бути крапки над і. Краще звісно спокійно, без шкандалю.

• Подобається Подобається x 16
  4. Ольга

Ольга Well-Known Member

Якщо б весілля було не велике то я б певне не запрошувала дівчини свого брата...

• Подобається Подобається x 6
  5. Muchaco

Muchaco Well-Known Member

Запитай делікатно у хлопця,в чому може бути причина чому тебе не запросили.А його запросили?

6. Радість

Радість Well-Known Member

Я, на своє весілля, забула запросити рідну тітку. Її син був дружбою, і мабуть в мене виникло таке відчуття, що вона запрошена само собою. Ну незнаю як так вийшло. Вона мені за день до весілля подзвонила і нагадала про себе. Було дуже незручно. Можливо, в вашій ситуації таке саме. Просто і наречені, і їхні батьки зараз дуже заклопотані і думають, що ви запрошені само собою.

• Подобається Подобається x 9
  7. bora

bora Well-Known Member

О, вибачайте, я не передбачила ситуацію - Вам ЗДАЛОСЬ чи не надіслали особисту листівку. Думала, що він Вам сказав вже, що Ви не запрошені.

• Подобається Подобається x 2
  8. Tequila

Звичайно, його запросили, я йому костюм та все інше допомагала вибирати. Про причину він просто сказав: "Моя сестра не запросила тебе". І все, мене після тих слів просто кинуло в аут. Треба було продовжити розмову але я просто була в якомусь шоці. Він питав мене чи я образилась, я сказала що так але не на нього. Весілля вони справляють в достатньо дорогому ресторані, але не думаю якби навіть вони запрошували виключно родичів, чи одне місце їм зробило би проблему. Можна припустити що там дійсно одні родичі, але все одно ситуація підозріло виглядає. Причому що за останній тиждень я побувала у нього дома де бачилась з його мамою, коли ми привезли костюм для нього, і вона як завжди дуже привітно і позитивно реагувала на мене. Та й на вихідних ми з хлопцем і друзями їздили на дачу на два дні з яких півдня ми провели з його батьками і я бачила абсолютно нормальну поведінку з боку його родичів до себе. Поговорити про це дійсно треба, але мене так гнітить той факт що я маю стати ініціатором такої слизької розмови... З його боку було б правильнішим хоча б самому дати пояснення.

9. Ольга

Ольга Well-Known Member

оскільки я є старшою сестрою то щиро можу сказати - не всі дівчата мого брата мені подобаються. Може батькам Ви подобаєтеся, а сестрі ні. Це ж її весілля. Ви ще не заручені з братом.
    Поговорити треба, але якщо проблема лише в сестрі тоді заспокійтеся :) з родичами не просто...

• Подобається Подобається x 8
  10. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

Зрештою, це весілля його сестри і їй і тільки їй вирішувати кого запрошувати а кого ні. Про ймовірні мотиви такого вчинку Вам більше відомо.
    Не заморочуйте собі голову родичами свого хлопця. От одружитесь і ті родичі Вам встигнуть ще набриднути:)

11. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

можливо причина в тому що ви не достатньо знайомі з його сімєю. наприклад коли у мене було весілля я знала що у мого брата є дівчина, але я її бачила тільки на фото, тому вирішили не запрошувти. можлио з тих самих причин не запросили і вас? недостатьо близькі з родичами

12. Tequila

Можливо, й так. З сестрою познайомилась ще 2 роки тому, бачились епізодично, звичайно ми не близькі подружки, але нічого злого теж не можу сказати. Сестра його рідко дома бувала, вона в Києві вчилася. В мене теж є сестра старша, але навіть як мені не симпатизували її хлопці то я більше орієнтувалась на її відношення до них, а мені то чого своїм ставленням до когось влізати в чужі стосунки?

13. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Я поступила б інакше, якщо мені не подобається товаришка мого брата але я знаю що він з нею зустрічається то я б запросила і її. Видно ваш хлопець не настояв на тому щоб ви пішли з ним а сестра поступила як їй вийшло.
    На сестру я б явно не ображалась а он на хлопця? Це вже інше питання.

• Подобається Подобається x 7
  14. andi

andi Well-Known Member

ну напевно не треба тоді так переживати:)
    я розумію Ваші відчуття, та думаю, що то перейде.
    Не зліться на хлопця, скоріш за все сестра там слово своє має, то її весілля і гості, може якийсь принцип виліз (типу - тіко свої!).
    та й на неї довго не ображайтеся, ну хіба так з тиждень :shy:
    деколи люди дивно трохи поступають, і не варто піддаватися на думки, що це вже немов "кінець світу".

15. Tequila

В нас схожі думки з цього приводу....

16. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

не гризіть себе цим питанням, воно вже нічого не змінить. вам просто буде ще більше не приємно і ви будете себе почувати як не в своїй тарілці. але при нагоді бажано поговорити зі своїм коханим

17. Tequila

та я і не люблю ображатись, образи породжують негатив :) Я ще й хотіла подарунок їй подарувати, але мій хлопець сказав що "їй буде незручно приймати подарунок від тебе, вона ж тебе не запрошує. Хіба що купи якийсь недорогий сувенір і подаруй коли побачиш її". І от після цього мені й стало ще більш образливіше. Напевне, я сприймаю занадто близько до серця. І наївна ще, нічого в житті не бачила, а все тільки починається...

"Якщо проблему можна розв’язати, то не треба про неї турбуватися, якщо ж її розв’язати неможливо – то не варто і перейматися нею марно…" Мабуть так буде краще! Надіюсь, ця розмова допоможе а не ускладнить! :)

18. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ну, між сестрою і братом розмова на ту тему, можливо конфединційна, відбулася 100%... І там було питання типу "Слухай, братику мій, товаришу мій - з твоєю шо робити?! Просити чи нє?!" Впевнений, що було.
    Тому всі питання до хлопчика в першу чергу, потім можна і з сестрою за бажанням горшки побити, шоб знала... Якби навіть всі були проти, а він всеодно настояв - нема де дітися, мусіли б запросити.
    Як не крути, а парубок попав. Ну нічо, хоч собі може на весіллі відірветься на славу чувачок... ;)

• Подобається Подобається x 9
  19. Varvar

Varvar Well-Known Member

А я як молодший брат :) можу підтримати думку про те, що це весілля сестри - запрошують, як правило, родичів (близьких), друзів (близьких), співробітників (то саме)...
    Текіла не увійшла в жодну категорію ... от і все ...
    Ображатись можете хіба на наречену, якщо вона є Вам подругою, а на хлопця ... за що ?

20. Радість

Радість Well-Known Member

Також вважаю, що тут у всьому винен хлопець. Якщо відносини між вами та його родиною є нормальні, то немає ніякої причини вас не запрошувати.

а де твій аватар? :)