Оцініть будь ласка системний блок і монітор, за скільки це можна продати Монітор LG Flatron L1753TR 17 black и
або юморист, або в ПК вопше не шариш, я думаю 2-ге, ПК робочий повністю, по вашій оцінці ПК, ПК із універів у нашому місці треба роздавати безкоштовно + доплачувати, щоб взяли
Senik Yura, я не знаю, какие в универах стоят компьютеры, но думаю, это утверждение не слишком далеко от истины, и это печально. Все просто. Людям, покупающим б/у машинку, нужно чтобы она стоила минимум на 50% дешевле, чем новый. Новые с характеристиками, похожими на ваши, сейчас начинаются от 1500. Правда без монитора, да. При этом "б\у" - не значит что он старше вашей кошки, грубо говоря. Ему же лет шесть, да? По вашей собственной оценке, сколько он может стоить?
если бы знал, то бы не просил оценить, за 300 ГРН я бы сам купил такой системник и дарил бы на ДР друзьям, у кого нету ПК или дедушкам и бабушками, что бы сидел в интернете чем в телевизоре
Я десь два чи навіть вже три рокі тому приблизно такий подарував безкоштовно. 300 грн. уповні нормальна ціна ІМХО.
за 800 точно заберуть то старе дрантя перед тим як таке продавати, рекомедую ознайомитись з цінами і не забувайте, то шо 6 роів тому коштувало 100 долярів, нині заледве тягне на 20 оперативку продасте дорожче.. як хтось купить...
ну поїхали процессор ну нехай 80 грн материнська плата ну нехай 150 грн память разом 200 грн корпус з БЖ ну нехай 50 грн вінчестер 260 грн відеокарта 240 грн грубо 1000 грн та ціна за якою ви можете продавати його рік і за рік продасте тут + газета оголошень монітор окремо 300 грн теж за рік продасте щоб вже й негайно наприклад в ломбарді то і буде в районі 300 грн + - 50 грн
за 1200 думаю віддам + клава + мишка + коврик великий такий, можна ноги витирати хДДД + ше колонки є дета за 60-76 грн 2 штуки да і компютерний стіл теж заважає за 400-500 думаю віддам хДДД
Думаете, возьмут? ---------- Додано в 06:16 ---------- Попередній допис був написаний в 06:13 ---------- Сравнили. Подаруваты - тут не канает. На ДП чуть-ли не обоссанные детками памперсы продают.
а що за бренд такий Дета ? ---------- Додано в 19:33 ---------- Попередній допис був написаний в 19:31 ---------- плюс стопитсот !!! +100500 и главное ПОКУПАЮТ !!!! ---------- Додано в 19:39 ---------- Попередній допис був написаний в 19:33 ---------- вот можете как раз подарить бабушке дедушке или друзьям - это лучший вариаинт , ну еще мне можно вместе с монитором за 500 отдать я с него конхветку сделаю добавлю SSD ой блин там только два слота для памяти наверное подарю дедушке хотя нет у него чуть посовременней , для коллекции 4-м возьму
Не могу. Меня там навечно забанили. И за что? За то,что Дур Дурами назвал. Какая несправедливость. Как страшно жить.
Нє, ну зрозуміло, що Полковнік перебільшив, але його зауваження має ґрунт під собою. Ось, наприклад, таке оголошення: Пропоную одяг для дівчинки 0-6 міс. Ціна – 15 грн за 2 шт. Це ж жерсть, що не кажи!