В Україні навряд є ще тема (крім визнання УПА), яка так потужно поляризує політичні сили та розколює державу загалом, як тема Великого Голодомору 1932-1933 років і визнання його геноцидом. Повний текст
Відповідь: Сини убивць пророків Nick Що Ви верзете. Я хоч не жид, скорше українець, трохи кацап та ще менше поляк або татар, але не можу дивитися коли у всіх можливих випадках навязливо звинувачують евреїв. Чому ж тоді саме українців у 1932-1933 морили а росіян ні (майже якщо порівнювати), чи вони не заважали? Як би це мало місце, то мало б і тепер, тобто у ФСБ повинні бути лише жиди. Тобто теорія якась не переконлива, м’яко кажучи. Особливо про "качественно более высокий уровень понимания проблемы голодомора украинцев". Це взагалі фашизм без перебільшення. Може росіяни за цією теорією теж повинні подати в ООН на ізраїль за геноцид своєї нації. Абсурд та й годі.
Відповідь: Сини убивць пророків Голодомор не розколює народ і не поляризує. Просто ця, друга половина або діти енкаведистів-більшовиків, батьки яких були учасниками, вірніше спіучасниками, або ті, які не вбили у собі Сталіна, а обєднює ці категорії їх крикливість, бо коли шапка на голові горить - боляче, нє?
Відповідь: Сини убивць пророків Ні помиляєтесь, бо Яневський ніколи б не спілкувався з людиною без реєстрації та з такими хибними думками та збоченим поглядом на цю тему. А я ось бачите ще намагаюсь достукатися, та переконати, не Вас логічний Ви наш, а хоча б тих, хто буде це перечитувати.