Сини убивць пророків

Discussion in 'Львівська газета' started by gazeta, Jan 1, 1970.

1. gazeta

gazeta Well-Known Member

В Україні навряд є ще тема (крім визнання УПА), яка так потужно поляризує політичні сили та розколює державу загалом, як тема Великого Голодомору 1932-1933 років і визнання його геноцидом. Повний текст

2. Danilo

Danilo Well-Known Member

Відповідь: Сини убивць пророків

Nick Що Ви верзете. Я хоч не жид, скорше українець, трохи кацап та ще менше поляк або татар:), але не можу дивитися коли у всіх можливих випадках навязливо звинувачують евреїв.
    Чому ж тоді саме українців у 1932-1933 морили а росіян ні (майже якщо порівнювати), чи вони не заважали?:)

Як би це мало місце, то мало б і тепер, тобто у ФСБ повинні бути лише жиди.:) Тобто теорія якась не переконлива, м’яко кажучи. Особливо про "качественно более высокий уровень понимания проблемы голодомора украинцев". Це взагалі фашизм без перебільшення. Може росіяни за цією теорією теж повинні подати в ООН на ізраїль за геноцид своєї нації. Абсурд та й годі.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Голодомор не розколює народ і не поляризує. Просто ця, друга половина або діти енкаведистів-більшовиків, батьки яких були учасниками, вірніше спіучасниками, або ті, які не вбили у собі Сталіна, а обєднює ці категорії їх крикливість, бо коли шапка на голові горить - боляче, нє?

4. Danilo

Danilo Well-Known Member

Ні помиляєтесь, бо Яневський ніколи б не спілкувався з людиною без реєстрації та з такими хибними думками та збоченим поглядом на цю тему. А я ось бачите ще намагаюсь достукатися, та переконати, не Вас логічний Ви наш,:) а хоча б тих, хто буде це перечитувати.

а де твій аватар? :)