Я чув. Але ще таких не зустрічав. Шутки шутками. А шо дійсно різні на колір чи просто асоціація з кольором виникає?
Я розумію шо пояснити важко, але от ви пишете букву ручкою. Ручка в вас чорна. Коли колір появляється? Коли слово дописали чи коли тільки почали писати бо вже знаєте яке слово напишете? А якшо читати слово по буквах? Букви всі однго кольору в слові?
Я думаю мозок співставляє картинку із досвідом - і виникає відчутя диму, або свіжості, запаху або кольору. В мене особисто для кожного значення радше виникає відчуття спрямованості - така собі векторна діаграма ---------- Додано в 16:33 ---------- Попередній допис був написаний в 16:31 ---------- А воно приблизно так і є...
Кожна буква, як вияснилось, має свій колір. А в слові - сукупність букв дає свій колір. ---------- Додано в 16:39 ---------- Попередній допис був написаний в 16:37 ---------- Це все рівень підсвідомості. Досвід тут ні до чого...
Прелесссно. А колір слова залежить від того наскільки в ньому багато тих чи інших букв чи від того який його зміст? І якшо ви візьмете якесь слово (з книжки, ви ен маєте знати шо то за слово) і закриєте його бумажкою, а потім почнете відкривати по буквах то шо станеться? Букви поміняють колір коли ви зрозумієте зміст слова? ---------- Додано в 16:43 ---------- Попередній допис був написаний в 16:41 ---------- І ше. Перше речення в мому першому дописі в цій темі справді містить слова з різними кольорами . Ви помітилми шо я їх розфарбував?
Розфарбовано невпопад. Слова мають свій колір незалежно від змісту. Кожний колір має дуже багато відтінків... Букви кольору не змінюють, тільки в слові (сукупність букв) набирають відтінку.
Ну я на правильність і не претендую Зрештою нема нічого страшного в тому про шо ви говорите. Адже ми бачимо не очима, а мозком. Ваш мозок так сприймає зображення разом з змістом того зображення. Прикол в тому шо ніхто ж не зможе сказати який він отой зелений колір. Всі знають шо то такий колір як трава, але як саме бачить його кожен з нас ...... Невідомо.
знання- колір морської хвилі. віра - приглушено рожевий. Львів - світло малиновий. ---------- Додано в 16:56 ---------- Попередній допис був написаний в 16:52 ---------- Свято- жовтий колір.
Не достиг напевно А можна ще кілька асоціацій: невдалий, безбожник, Київ, стіл, ком'ютер, ручка (письмова) лопата, фіра, село. Дякую
Гармонія, будь ласка, скажіть в яких кольорах Ви бачите ім'я Іра і Піотр? Якось один форумчанин розповідав про свою знайому, яка бачить слова в кольорах. То казав мені як наші з чоловіком імена вона бачить. І як Ви бачите слово "Україна"? Цікаво буде, якщо Ваше бачення кольорів з баченням тої жінки співпадуть
Я хотів співставити своє сприйняття речей і її. (в ідеалі кольорова гама мала би бути асиметрична - холодний колір - теплий колір, гострий колір - хмурний колір)
Мих мав на увазі мене,бо,на його думку я неудачник,бо: - маю Зоряну,для неї живу і тут соплі розмазую,замість того,щоб,дивлячись на її приступи,радісно гигикати... - не ходжу щогодини до церкви,бо вважаю,що Бог не лише там. Зрештою,Мих має рацію. Занадто я вже розоткровєннічався... Згадалась одна фраза: щоб знайти глибину душі,харкни туди і дочекайся звуку. Миху,тішся,дочекався. Неглибока душонка.