Ухвала Львівської міської ради про створення комісії для виявлення символів тоталітаризму та вирішення їхньої подальшої долі, що її ініціювало громадське об’єднання “Свобода”, спричинила широкий резонанс не тільки в Україні, а й на пострадянському просторі. Повний текст
Відповідь: Символ тоталітаризму А чого б це з доброго дива у Львові за стільки років нашої фіктивної незалежності раптом стали прислухатися го голосів недобитих окупантів чи їх нащадків? Де ж та наша національна ідея, яка б мала керувати кожним українцем? Чи справді вона поспіль і всуціль вихолощена за всі ці роки совєцької окупації? І коли будемо мати справжню Україну як суверенну державу? Агов, доморощені фарисеї від політики?
Відповідь: Символ тоталітаризму Та розумієте, Вуйку, коли Полковник був курсантом, йому стільки разів доводилося стояти в караулі біля того пам"ятника... І дівчата його фотографували. В тому числі - німецькі туристки. А скільки разів доводилося під час суботників мити-мести навколо пам"ятника... Це ж для нього такий же ностальгічний символ, як, скажімо, для мене - наливайка на пагорбі над "Слоником" (тепер там бовваніє "ручка від ведра" або "ярмо воз"єднання"). Там можна було попросити, щоби портвейн підігріли... І з собою взяти на схили Дніпра...
Відповідь: Символ тоталітаризму :D не, прикольный Вы деятель! Чем больше с Вами общаюсь, тем больше хочется с Вами реально встретится и напоить реальной РУССКОЙ водкой! :cowboy:
Відповідь: Символ тоталітаризму Ось інша історія про пам”ятники в ЗУ: за часів Хрущова було створено комісію для перевірки ідеологічної витриманості пам”ятників леніна. Скульптори, мистецтвознавці. Іще “мистецтвознавці в цивільному” І ось си то на Львівщині, чи то на Франківщині знайшли самопальний пам”ятник “Ленін з дівчинкою”. Сидить на колінах Леніна дівчинка років 14-15 з розвиненими формами і він її тримає не дуже цнотливо. У мого покійного тестя навіть було фото – показував як прикол. Місцевий скульптор виправдовувався тим, що моделлю була його дочка… А в Закарпатті, здається, навіть юст Сталіна, кажуть, зерігся до початку 90-х років. На території будинку-інтернату для божевільних.
Відповідь: Символ тоталітаризму Ой, Борис, за живое взяли! Это был пост №6! Считался самым блатным. Туда все рвались. Правильно Вы говорите-в любом случае "за забором", да и девчёнки... Я очень долго хотел ТУДА попасть, но всё не получалось - стоял на 4-м посту - охранял склад боеприпасов во внутреннем дворе и ворон считал. И вдруг, о, чудо, в очередной караул меня назначают на 6-й пост!!!!! Я, естественно, маме позвонил, типа, на свободе буду, приходи, поболтаем! Она пришла, но не одна , а с 2-мя сумками провизии (пирожков напекла, курочку зажарила, то да сё). Звякнул в караулку - мужики, жратва подвалила. Разводящий пошёл сумки забирать, а тут проверка комендатурская..... Короче, больше на этот пост я ни разу не ходил... Спалился я!:ninja:
Відповідь: Символ тоталітаризму І що ? Мамину курочку з"їли ... полковники (тодішні) ? Додано через 1 хвилину А Вы - в постельку ? И не в Обухове ?
Відповідь: Символ тоталітаризму Не, мне тоже перепало, но уже на гауптвахте. Камера №8. Второй этаж. Справа по коридору. Одиночная!!!!
Відповідь: Символ тоталітаризму Полковнику, виправте цитату ! Інакше Павлик Морозов неправильно зрозуміє !
Відповідь: Символ тоталітаризму Неее, Уважаемый, не получится! Я полковник запаса. До майора меня уже никак разжаловать нельзя. Никак нельзя!