Відповідь: Сімпсони (2007) / Simpsons Movie, The Ходили ми в суботу на 14-00. Зал був повний. Ну що говорити, як завжди повно іронії і сарказму. Озвучка і адаптація рідненька українська. Голоси у всіх як на М1 , крум гомера ... його озвучував... еее... ведучий погоди на АйСіТіВі (Микола Погода - щось таке) ... Запамятався епізод: над містечком пливе купол. З церкви і бару вибігають відвідувачі. Починаються кричати, а далі: пяниці біжуть в церкву , а віруючі в бар. Тако ж не погана пародія на Тома і Джері. Хоч хтось зобразив мишу підступною і жорстокою. І купа, купа інших жартів. А, в неті є що хохма щодо фільму. Спочатку прем'єра була в Німечинні. І одразу з'явилася піратка. Отож німецький варіант назви " Die Simpsons , Der Film" ... пірат геніально переклав : "Умрите Симсоны. Фильм."
Відповідь: Сімпсони (2007) / Simpsons Movie, The Я бачила - смiшний фiльм. Тiльки нажаль нiякий перекладач не вiдобразить унiкальний голос Гомера. Такого голосу нi в кого немає.
Відповідь: Сімпсони (2007) / Simpsons Movie, The Мда СІМПСОНИ це насправді геніально!!!!!!!!!!!!!!Ходила дивилась в кінотеатрі - справді круто!!!!!!!!!!!!!!Потім купила диск передивилась на компі - виявилось що ще більш ГЕНІАЛЬНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповідь: Сімпсони (2007) / Simpsons Movie, The Я в безмежному забутті від цього мульта!!:rolleyes: Завжди підіймає настрій! Фільм у дусі серіалу, тобто такий же прикольний. Свин-павук - це щось!)))
Відповідь: Сімпсони (2007) / Simpsons Movie, The Сімпсони - це унікально!!!!!Гомер зі своєю свиньою!!!!!Прікольно!!!!!!
Відповідь: Сімпсони (2007) / Simpsons Movie, The Мені дуже сподобалось! Дивилась в трьома мовами і дішла висновку, що українською було найкраще! Ходила в кіно з подружкою, яка Сімпсонів називала "дибілами", але після перегляду вона змінила свою думку і ще досі щовечора дивиться цей мультсеріал.
Відповідь: Сімпсони (2007) / Simpsons Movie, The Обожнюю цей мультик! інколи від їхніх приколів бваю під столом! Кіно теж сподобалося!:y:
Відповідь: Сімпсони (2007) / Simpsons Movie, The і це при тому, що особисто я дивлюся серії по другому (а якісь навіть, здається, й по третьому) колу, і все одно смішно - наче вперше!!!:D
Відповідь: Сімпсони (2007) / Simpsons Movie, The Дуже люблю Сімпсонів. загалом фільм сподобався, були цікаві, веселі та дотепні сценки. Проте очікувала більшого.
Відповідь: Сімпсони (2007) / Simpsons Movie, The Що тут говорити???..Мультик просто клас:y: ..Він неперевершено веселий..)
Відповідь: Сімпсони (2007) / Simpsons Movie, The Сімпсони-це вже культова анімація. Дивився німецьку піратку-сміявся до сліз:radist: :radist: :radist: :radist: :radist: :radist: Ну що так ще може підняти настрій? Завжди дивлюся вранішню серію. Якшо не просипаю:shy: :shy: :shy: Додано через 2 години 29 хвилин Почалися Сімпсони по М1. Дивлюся і