Хто з ким..?! Цікаво було б знати хто є друзями та ворогами на форумі, ну так які форумляни дружать, а які ворогують..?
Відповідь: Хто з ким..?! Майже заклик до сепаратизму, ні? Додано через 21 секунду Тільки їм у бані вже тіснувато робиться. :D:D:D
Відповідь: Хто з ким..?! А який її сенс? Якісь шкільні забавки. Хто з ким бавиться, а хто з ким не говорить... Нащо?
Відповідь: Хто з ким..?! :D:D:D Миху, до тих людей модератори радше байдужі. Я маю на увазі забанених навічно. Ви і ваші жарти. :D:D:D
Відповідь: Хто з ким..?! п. EntOther то всьо що пишуть то так окозамилювання, просто ніхто починати не хоче. і я не буду але кандидатур кого не люблю (між іншим на те є гілочка відповідна - але псувати її нехочеться) є надцять.
Відповідь: Хто з ким..?! Особисто я не бачу на форумі ворогів. Взагалі, на мою думку, тут не може бути ворогів, лише опоненти, які мають право на свою думку, як будь-хто з дописувачів. Відносно друзів, також не можу сказати однозначно. Друг - це другий я. Їх в мене одиниці, решта просто приятелі, знайомі, брати та сестри...
Відповідь: Хто з ким..?! Зрештою може тема й не погана... Може хтось-когось встиг і полюбити про що інший навіть не здогадується, а так написавши, дехто і заб"є собі цьвока в голову. Дивись, з часом шафа на голову впаде, Мартіні старостою на весіллі буде... Правильна тема, пишіть друзі, не встидайтесь !
Відповідь: Хто з ким..?! Я наводжу порядок, це по-преше. А карму не понижую, а висловлюю свою думку. І ви також. Хіба ні? Додано через 17 секунд Як на мене, то абсолютно дитиняча.
Відповідь: Хто з ким..?! Закриваю. Бо такі слова а особливо відповіді на них, можуть лише викликати нові розборки. А ніби у нас їх мало. Особливо останнім часом. Хочете висловити свої симпатії, то є для цього непогана гілка - прошу сюди.
Відповідь: Хто з ким..?! це ж улюблена справа львів'ян!!!! кості перемивати!!! як без цього?!!! так!... хто зі мною дружить?!..
Скільки живу на Форумі - бачу, що у форумлян складаються певні симпатії чи антипатії до певних учасників. Тема, звісно, провокативною виглядає. Може не попересварюємося через неї. Все ж - хто кому симпатизує? Чому? "А може це - особисте"? "Ви що - знайомі за межами форуму"? Це "клон"? :shutup: Хто з ким не спілкується? Чи користуєтесь ви опцією "ігнорування"? Скільки у вас ігнорованих форумлян? І пропоную ставитися до теми легше.... І ще - сподіваюся, що ця гілка не порушує правила Форуму. На зразок критики аватарів, модераторів, і т.д. (Якщо я не правий - прошу модераторів тему цю видалити) А щоби почати - Мені симпатичні дописи Romka, Миха, levandivka... Розважливі, зрілі... А ось, наприклад, із Liliyah Romanova не все так просто. Далеко не завжди погоджуюся їз її дописами. Можливо, надто гострі трапляються??? А можливо, аватар спонукає до "гостроти". пупер. Є дописи цікаві, а є такі, що дивують. І ще - (хоча це заборонено правилами Форуму, все ж скажу) мені не подобаються часта зміна аватару і їх якесь таке деструктивне спрямування. Якщо гілка "піде", то буду додавати власні емоції далі. Я опцією ігнорування не користуюся. Читаю всі дописи у гілці, що мене цікавить - хіба що дописи надто довгі. Із форумлянами за межами форуму не знайомий, і, відповідно, не спілкуюся.
Відповідь: СИМПАТІЇ та АНТИПАТІЇ на Форумі Ич захотів усе знати.... Хто кому симпатизує.... Чи я не зрозумів, шо я маю писати, чи дописам я симпатизую, чи людині?