Сила думки.

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем RETORE, 26 бер 2010.

1. RETORE

RETORE миється в бані

Чи людина здатна силою своєї думки, змінювати речі, які на з матеріальної точки зору не піддаються жодній логіці речей?
    Чи під силу людині зробити якісь недосяжні для людського розуміння речі?

2. poetka

poetka Дуже важлива персона

Людині ні,а от під впливом сатани,може й так:cry:

---------- Додано в 11:50 ---------- Попередній допис був написаний в 11:48 ----------

Ви краще розкажіть про своє місто,чи то селище з такою цікавою назвою "Хорупань",чесно,не чула:)

3. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Хорупань — село в Україні, Млинівському районі Рівненської області. Населення становить 801 осіб.

4. plastic

plastic Well-Known Member

Я помітила, що мої думки мають силу матеріалізуватися. Якщо думаю про щось погане-так і стається. І навпаки.

• Подобається Подобається x 1
  5. Andr

Andr Well-Known Member

Якщо щось погане стається-так і думаю ;)

6. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Та звiсно. Читайте анекдоти про блондинок :)))

7. Оленa

Оленa Well-Known Member

А коли погане минеться, думаєте: от і добре!:)

8. RETORE

RETORE миється в бані

BСЕ вірно...:haha:

9. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Я теж думаю, що від наших думок залежить наше подальше життя.
    Думки мають велику силу і вони через деякий збуваються в реальному житті.
    Доречі, не бачили фільм 'Секрет'?
    В основний акцент робиться саме тому як матеріалізуються наші думки (ті про які ми постійно думаємо і віримо в можливість їх здійснення).

10. nikolas

nikolas Well-Known Member

Десь я чув такий вислів,що "наші мрії,це плани Бога стосовно нас".

11. Syslik Gopnik

Syslik Gopnik котиться в загс...

із думок формується реальність!

12. Andr

Andr Well-Known Member

Посієш долю - та й здохнеш :sad:

13. Syslik Gopnik

ну а шо тут зробиш=)
    пора іншим вже шось сіяти)

14. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Ну та чо тільки під впливом Сатани?
    Мойсей з євреями море перейшли по дну.

---------- Додано в 17:33 ---------- Попередній допис був написаний в 17:29 ----------

Колись одна людина сказала мені шо Бог ніколи не дасть людині тягар, який би вона не змогла нести.

Тож може якшо знайдеться людина, що здатна витримати тягар такого вміння (впливати думками на матерію) то може їй таке і позволено буде? А може і вже комусь позволено. Хто ж то знає. Тільки дурень стане таким вихвалятися. А хто дурневі таке вміння довірить :)

15. Syslik Gopnik

з Біблії
    (Матвій 17.20)

так от, це як у нас з правом голосу. Якщо ти ще дитина - тобі ніхто не дозволить іти на вибори, і, не через те, що ти не зможеш поставити галочку/хрестик, а через те, що ти ще не усвідомлюєш того на що піде твій голос.
    (хоча тут порівняння не досить точне, в нас можна прожити все життя і так і не усвідомити.... але думаю суть зрозуміла)
    я до того, що коли людина цілком і повністю усвідомить свою відповідальність за наслідки використання такого вміння, морально дозріє до того, от тоді вправі буде робити все що заманеться....

от такий критерій і стане свого роду фільтром, щоб всякі дурні не робили .......

а де твій аватар? :)