Шукаю....

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем Вова Тимчишин, 1 сер 2013.

1. Шукаю людину(партнера) для відкриття власного бізнесу.
    Суть бізнесу:надвання іт-послуг(веб-хостинг,виртуально виділенні сервера,виділенні сервера,розміщення серверів,реєстрація доменів) маю великий досвід в данній сфері.Шукаю людину для того щоб займатися данною сферою разом і бажанно щоб був якийсь капітал.

2. консультант

консультант Дуже важлива персона

Люди є, але питання в тому хоча приблизно яким капіталом вони повинні володіти ?

3. десь приблизно від 10 000$

---------- Додано в 15:04 ---------- Попередній допис був написаний в 15:03 ----------

Ну але це не принципово.Хто скільки зможе вкладати.

4. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

А у вас стартовий капітал є? Що ви готові запропонувати потенційному партнеру по бізнесу?(крім свого досвіду, звісно). Я б побоялася вкладати своі кошти одноосібно. Ризикувати-так удвох :)

• Подобається Подобається x 1
  5. Так в базі є більше 300 клієнтів,потенційному партнеру по бізнесу я готовий запроонувати права співвласника компанії,так я згідний.

6. yasam

yasam Well-Known Member

мої знайомі бізнесмени кажуть що ніколи б не розміщали свій бізнес не те що на львівському, ба на навіть на будь-якому українському хостингу, тому вкладати гроші в велосипед, якщо вже давно гасають лямборджіні, не бачу сенсу.

• Подобається Подобається x 2
  7. А чим гірші українські хостинги від російських і т.д.Відповідь:Нічим,обладнання фактично одне й те саме залежить від людей які керують і працюють в данній компанії.

Своє ліпше ніж чуже.Я такої думки дотримуюсь.І хочу розвивати данний бізнес в Україні а не закордоном.

8. yasam

yasam Well-Known Member

Так комуняки казали. А де вони тепер?

9. Ну я не комуніст но всеж суть такаж сама.

---------- Додано в 15:52 ---------- Попередній допис був написаний в 15:47 ----------

І в мене є така ідея,довести людям які говорять так як ви.Довести їм,що українські послуги в сфері ІТ небудуть нічим поступатися закордонним а той ще ліпшим.

10. Vedun

Vedun Well-Known Member

При капіталовкладені 10 000 у.е. який час окупності проекта?

11. консультант

Цікава у Вас політика ... . Маєте вже більше 300 клієнтів і хочете поділитись ними ще з кимось... . А може, шановний, Ви тих всіх клієнтів вже давно "кинули", а тепер шукаєте лоха, щоб повісити на нього проблеми ? :)

• Подобається Подобається x 2
  12. ArtCool

ArtCool Well-Known Member

ЩО ви налетіли на людину з підозрами і наріканнями, вона запропонувала співпрацю, і робоче місце, хоч і на дивних умовах.

13. yasam

yasam Well-Known Member

Коли ще був зеленим у бізнесі стільки разів попалився на інвестиціях в подібних "універсальних працівників", що вже за милю їх чую

14. Значить погано ви їх чуєте бо це не я.

---------- Додано в 08:42 ---------- Попередній допис був написаний в 08:42 ----------

Ні я шукаю партнера для нормальної співпраці

---------- Додано в 08:43 ---------- Попередній допис був написаний в 08:42 ----------

Мої прогнози десь за півроку проект має окупити себе,якщо поставитися до цього серйозно.

---------- Додано в 08:45 ---------- Попередній допис був написаний в 08:43 ----------

Це не дивні умови.Все детальніше я розповім тій людині яка буде готова інвестувати.І захточе стати бізнес-партнером.

---------- Додано в 08:45 ---------- Попередній допис був написаний в 08:45 ----------

я тут надав коротку інформацію.

---------- Додано в 08:48 ---------- Попередній допис був написаний в 08:45 ----------

Нарахунок клыэнтыв.Ъх ныхто не кидав.Вони зараз успышно користуються послугами.

15. yasam

yasam Well-Known Member

16. Навіть якщо це я це має якесь відношення до пошуків?

---------- Додано в 09:39 ---------- Попередній допис був написаний в 09:30 ----------

Я зрозумів одне,я тут нікого не найду це просто трата часу.Запамятайте не тре зразу так кидатися на людей,що складається таке враження що я в чомусь винний.

Прохання модераторів закрити цю тему.Всім до побачення.

17. yasam

yasam Well-Known Member

Папа

18. консультант

Навіть сторінку видалив... .
    Одне пишете, інше думаєте... .

---------- Додано в 11:00 ---------- Попередній допис був написаний в 10:51 ----------

Я Вас прошу, не пишіть дурниць і не грайте кіна. Якби Ваші клієнти успішно користувались Вашими послугами, то Вам нафіг не потрібно було б шукати бізнес-партнера на Львівському форумі. Можливо Вам навіть було б не до того, бо спокійно "купались би в маслі" і їздили б на Канари відпочивати. Таких партнерів шукають серед родини. друзів, знайомих, а не на форумах. Якщо б Ви вже кілька років спілкувались на форумі і хоча б кілька форумлян знали Вас безпосередньо, тоді можна було б ще щось подумати, а так це просто наївна пропозиція для наївних людей... .

• Подобається Подобається x 3
  19. yasam

yasam Well-Known Member

я думаю він так і робить за рахунок того, що все таки знаходяться горе "партнери", які інвестують в канари і в масло.

20. Vedun

Vedun Well-Known Member

Якщо окупність проекту півроку, то що заважає взяти кредит і за рік його виплатити і мати фірму де ти один власник.
    ІМХО. Розводять нас як....

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)