Загалм у мене є знайомий він зара навчається у консерваторії на 2 курсі. Якщо вам то тре, то я запитаюсь кого вчити треба?
Запитання: піаніно чорне чи жовте ? Від цього залежить вартість послуги (принаймні у транспортників так).
А, тоді ясно, якщо "в тон деревини". В мене якраз таке, але коли його останній раз переносили до моєї кімнати 5 неслабеньких чувачків, то казали, що то піаніно ну зовсім нелегеньке і зарікалися взагалі ще коли-небудь його носити. Короче, кажуть, і буде тето піаніно в тебе стояти до кінця світу...:wacko1:
Я теж потребую вчителя гри на піаніно. Але хочу трохи розповісти про свою ситуацію, щоб було ясно, хто саме мені потрібен Мені 28 років, я маю певну музичну освіту (майже закінчила музичну школу по класу фортепіано), але дуже давно, і зараз НІ ЧОРТА не пам"ятаю, і на піаніно не грала років 10-13. Навіть інструмента у хаті не маю. Можливо, я хотіла би спочатку повчитися у когось, не купляючи наразі свого піаніно і визначити, наскільки і що я пам"ятаю і чи варто мені знов за це братися. Думаю, мені потрібні уроки невисокого рівня, щоб тільки відновити мої знання, особливо в межах нотної грамоти, читання нот і постановки рук. Тому мені підійде навіть учитель, який ще сам вчиться Я би хотіла недорогі уроки (20-30 грн/год), якщо це можливо.
стосовно питання навчання гри на інструменті : якщо і справді є бажання, то зголосіться до мене (ПП). Зорієнтую/скоординую
Шукаю вчителя з гри на піаніно для своєї чотирирічної донечки. Може в когось є якась новіша інформація. Буду вдячна за допомогу.