Добрий день усім. Вийшла така справа, буду у вашому місті 07.10 цілий день. Сам з Києва. 20 років. Хочу подивитися місто, можливо щось цікаве послухати, чи є тут дівчата які могли би показати місто, та поспілкуватись? ) Не подумайте дурного =) просто дівчача компанія куди більш єстетично гарна. Хоча і компанії друзів буду радий, випьємо пива, погуляємо містом.. =) Пищіть тут, чи в ЛС! Буду чекати.
От не треба додумувати - я просто процитувала шефа (єслі шо - в мене понеділок робочий день з 9 до 15.30 і я на такі афери не підписуюся).
Народ, ви мене не так зрозуміли, я розумію що інформації не достатньо, фотку кину в ЛС. Чогось сикотно =))) Якщо буде справжня пропозиція. Топтати я нікого не збираюсь ))))) да і взагалі це слово не підходить навіть до інтимних відносин =))) якось.. короче не єстетично ніфіга =))))))) Нормальний хлопець, можу підтримати майже будь-яку розмову =) ходжу до залу) більше року, час від часу займаюсь боксом з друзями) Просто буду проїздом, а в мене дуже багато часу, близько 14 годин, я від самотності копита відкину)))) а самому гуляти - зовсім не те. З поганих звичок - палю, пью(рідко, але мітко) .. розмовляю виключно на Російській мові. Тут пишу на Українській з поваги до Міста. Бо є інформація що населення Львова не дуже добре ставиться до Російсько мовних громадян =) не знаю на скільки правда)))) Короче - я відкритий для переговорів, пищіть ідеї. Ще раз, по поводу фото - звертайтесь в ЛС) скину). ---------- Додано в 00:47 ---------- Попередній допис був написаний в 00:20 ---------- До речі, я ж не маю на увазі тільки дівчат, серьезно.. ви же там живете, гуляете =) я з радістю впишусь у чьюсь компанію на 1 день =) по пиву та погуляти =0))) А закцентував увагу на дівчатах тому-що))) ну це ж дівчата)))) сама їх присутність радує +)))))))) ну.. не вагайтесь) час ще є подумати, але самому це піпець - зовсім ((((
Мдяяя...треба терміново їхати у Львів, стільки пропозицій GuestO, трохи з часом не вгадали, якраз робочий день, всі або на роботі або на парах..
Саме цікаве що в мене вибору не має.. просто раніше потяга до Києва просто нема. ((( Та як все залишаюсь, хотілось би місто побачити
Місто ви побачите хоч з дівчатами , хоч без Звичайно, що з кимось воно веселіше, але не переймайтеся...Львів настільки зачаровує, що й одному там дуже затишно. ---------- Додано в 00:06 ---------- Попередній допис був написаний в 00:04 ---------- Нормально ставиться Головне бути людиною, а не москалем
Мужик -не бійся! Бери паспорт і гайда до Львова! Я, колись таку авантюру з Комсомольськом-на -Амурі провів, просто взяв білет і поїхав! І тепер нешкодую! Хороших людей більше, і дітям є що розказати!