може мене і насварять, але "живого куточка" не знаходжу... в мене якась ломка останнім часом - хочу мати пса! справжнього друга. а конкретніше: куплю палевого лабрадора-ретривера. породистого. з документами. якщо треба почекати поки народиться - почекаю. допоможіть, форумляни. а?
Ірено, не вбивайте за офтоп, бдлка Я хочу песика, але я ніколи не мала ніяких тварючок вдома. Може, хтось порадить хорошу породу, для початківців, би не дуже вредні були і витривалі (би в мене вдома вижив і не втік ). Котів, морських свиней, папужок та інших тварючок прошу не пропонувати.
я розумію Ірену, сама про таке задумуюсь. і маму умовила. і мама так само хоче золотистого ретривера. а я хочу хаскі. ось він - красунчик ретривер
а можна дожку дьогтю? велика собака в квартирі, то крім радості ще купа проблем то не так як на подвір’ї плюс гуляти треба хоч би три рази вдень їсть багато купати треба, прибирати за ним, готувати йому - купа часу йде ти до того точно готова?
у мене дві собаки було. радості все одно значно більше ще одне фото ретриверів: (соррі,не втрималась)
В мене хата велика і подвір'я також немале. Годувати/ мити-прибирати за ним/купати його - так воно всім понятно, шо таким прийдеться займатись. Я - готова.