Добрый день, уважаемые. Я живу очень далеко от Львова, но там у меня есть мои двоюродные брат и сестра, которых я хотел бы розыскать. Гляньте телефоный справочник, может найдете: Саландяк Андрей Миронович Саландяк Оксана Мироновна Спасибо.
Відповідь: Ищу брата и сестру На учете в МВД Львова и области с такой фамилией не числятся. Другими словами, паспорта у нас они не получали.
Відповідь: Ищу брата и сестру що мій варіант не підходить?Гляньте телефоный справочник, может найдете:ви ж самі просили чи я щось не дотумкав
Відповідь: Ищу брата и сестру Сбили Вы меня с толку. Во первых, не Миронович/Мироновна, а Мирославович и соответственно Мирославовна. Саландяк Андрей Мирославович, 16.08.1971 г.р., ур. г. Львова, прописан ул Наукова 34/102 тел.есть, - см. пост Шрека. Саландяк Оксана живет на ул. Кульпарковской 8а/20, телефона по 09 нет.
Відповідь: Ищу брата и сестру Ви що? :eek: А я вже подумала, що не все погано з міліцією в Україні, якщо там такі молоді, симпатичні, некорумповані хлопці працюють...
Відповідь: Ищу брата и сестру Так то воно й так, але у цих симпатичних хлопців є симпатичні дружини і діти, які хочуть час від часу їсти, але симпатичне міністерство не в стані це забезпечити
Відповідь: Ищу брата и сестру Мирослав Ярославович я так розумію Ваш дядько помер прошлого літа .а Ваш брат дома передає Вам великий привіт каже що памятає Вас бо служив в Мурманській області зара на лікарняному ,зломана нога так що до телефону йде довго
Відповідь: Ищу брата и сестру Правда Ваша, Тарасе. Поки держава не забезпечить достойну платню вчителям, лікарям, міліції - толку в такій державі буде мало!
Відповідь: Ищу брата и сестру :eek: :eek: :eek: це, що? нова послуга від форуму? "Жди меня"? я шокована