Привіт! Потрібен репетитор з англ.мови. Може хтось знає\порадить хорошого? Ато по оголошеннях їх дуже багато, а хто хороший\нехороший немає часу вгадувати.. Дякую!
Я вам як вчитель скажу - що для одного може бути добрим, то для іншого - зле. По - перше, багато залежить саме від Вашого бажання вчитися і наполегливості. Репетитор не вкладе Вам в голову своїх знань. По - друге, з якою метою Вам потрібен репетитор, чому Ви хочете вчити мову (для себе, заставляють на роботі, мама/цьоця/ бабця радять, це потрібно для професійного розвитку чи "я туво збираюсі виїжджати, ви мене за пару уроків навчіт говорити"). По - третє (на мою суб"єктивну думку) найкращий репетитор- це практикуючий репетитор, який сам викладає чи вчителює (на це насамперед звертайте увагу при виборі). Але то глибокий оффтоп
Залежно від того для чого вам саме. Можна індивідуально займатись, можна в групі (так веселіше,але треба щоб група була невелика). А ще знаю, що чисто розмовну мову можна підтягувати на спікінг клабах ---------- Додано в 18:04 ---------- Попередній допис був написаний в 18:00 ---------- В тій школі, де мій малий ходить є і заняття для дорослих. Результатами малого я дуже задоволена. Ми вже 2 роки ходимо. А за дорослих не знаю