Попит Шукаю репетитора!

Тема у розділі 'Робота', створена користувачем nimiz, 31 січ 2013.

1. nimiz

nimiz Well-Known Member

Привіт!
    Потрібен репетитор з англ.мови.

Може хтось знає\порадить хорошого? Ато по оголошеннях їх дуже багато, а хто хороший\нехороший немає часу вгадувати..

Дякую!

2. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Я вам як вчитель скажу - що для одного може бути добрим, то для іншого - зле. По - перше, багато залежить саме від Вашого бажання вчитися і наполегливості. Репетитор не вкладе Вам в голову своїх знань.
    По - друге, з якою метою Вам потрібен репетитор, чому Ви хочете вчити мову (для себе, заставляють на роботі, мама/цьоця/ бабця радять, це потрібно для професійного розвитку чи "я туво збираюсі виїжджати, ви мене за пару уроків навчіт говорити").
    По - третє (на мою суб"єктивну думку) найкращий репетитор- це практикуючий репетитор, який сам викладає чи вчителює (на це насамперед звертайте увагу при виборі).
    Але то глибокий оффтоп:)

• Подобається Подобається x 2
  3. nimiz

nimiz Well-Known Member

Після навчання, є можливість працювати за кордоном!
    Тому хочу\потрібно підтягнути мову.

4. Khristi

Khristi New Member

пРИВІТ Я ЗАЙМАЮСЯ АНГЛІЙСЬКОЮ МОВОЮ ІНДИВІДУАЛЬНО МОЖУ ДОПОМОГТИ:)

5. Smilelviv

Smilelviv New Member

Залежно від того для чого вам саме. Можна індивідуально займатись, можна в групі (так веселіше,але треба щоб група була невелика). А ще знаю, що чисто розмовну мову можна підтягувати на спікінг клабах

---------- Додано в 18:04 ---------- Попередній допис був написаний в 18:00 ----------

В тій школі, де мій малий ходить є і заняття для дорослих. Результатами малого я дуже задоволена. Ми вже 2 роки ходимо. А за дорослих не знаю

а де твій аватар? :)