Шукаю репетитора з математики

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем bostvl, 17 чер 2014.

1. bostvl

bostvl Well-Known Member

Привіт всім.
    На літо потрібен репетитор з математики для випускника 8 класу фізмат ліцею..
    Задали завдань багато з математики і потрібна допомога малому у їх роз"язанні та поясненні матеріалу.

2. Omega

Omega Member

математика

Спробуйте Світлану Зенов'івну спитати 0977859517, однокласниця Олі Федущак

3. Lelijka

Lelijka New Member

можу запропонувати вчителя з математики з 20 -річним стажем роботи

4. Reess

Reess New Member

Привіт є хорорший репетитор , мене самого готувала до вступу ВНЗ . Вам потрібен в самому львові репетитор чи може бути за містом ?

5. bostvl

bostvl Well-Known Member

Репетитор потрібен у Львові.

6. CaddyV

CaddyV Member

Доброго дня.
    А нам потрібно репетитора з математики для вступу в фізмат ліцей. Бажано саме викладача даного ліцею.

7. bostvl

bostvl Well-Known Member

Цього року Ви вже не встигли (вступні екзамени вже закінчилися).
    Наступного року, починаючи з лютого місяця десь до квітня, в ліцеї будуть суботні курси для поступаючих. Я думаю, що цих курсів мало б бути достатньо для здачі вступних екзаменів.

8. CaddyV

CaddyV Member

Нам якраз і потрібно на наступний рік, але я б хотіла щоб з дитиною займались з осені.

9. avatarwin

я також шукаю репетитора для свого брата

10. terra

terra New Member

Доброго дня. Я є працівником ВУЗу та надаю послуги репетитора з математики. Досвід підготовки до ЗНО від початку його проведення. Також допомагаю у вивченні шкільної математики, вищої математики та при виконанні контрольних робіт для студентів. Детальніше відповім на всі питання в приваті. Всім успіхів та гарних оцінок!)

Останнє редагування модератором: 4 вер 2014
  11. Yarys

Yarys New Member

Можете ще спробувати пошукати на сайті репетиторів Репетитор з математики, алгебри, геометрії в Львові
    Там актуальна інформація про викладачів Львова і всієї України..

а де твій аватар? :)