Привіт всім. На літо потрібен репетитор з математики для випускника 8 класу фізмат ліцею.. Задали завдань багато з математики і потрібна допомога малому у їх роз"язанні та поясненні матеріалу.
Привіт є хорорший репетитор , мене самого готувала до вступу ВНЗ . Вам потрібен в самому львові репетитор чи може бути за містом ?
Доброго дня. А нам потрібно репетитора з математики для вступу в фізмат ліцей. Бажано саме викладача даного ліцею.
Цього року Ви вже не встигли (вступні екзамени вже закінчилися). Наступного року, починаючи з лютого місяця десь до квітня, в ліцеї будуть суботні курси для поступаючих. Я думаю, що цих курсів мало б бути достатньо для здачі вступних екзаменів.
Доброго дня. Я є працівником ВУЗу та надаю послуги репетитора з математики. Досвід підготовки до ЗНО від початку його проведення. Також допомагаю у вивченні шкільної математики, вищої математики та при виконанні контрольних робіт для студентів. Детальніше відповім на всі питання в приваті. Всім успіхів та гарних оцінок!)
Можете ще спробувати пошукати на сайті репетиторів Репетитор з математики, алгебри, геометрії в Львові Там актуальна інформація про викладачів Львова і всієї України..