Шукаю репетитора з англійської (в ПП)

Тема у розділі 'Оголошення', створена користувачем veug, 14 вер 2009.

1. veug

veug Active Member

Шукаю репетитора з англійської. Прохання всіх, хто може підказати, повідомити в ПП

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Яка ціль?

школа, інститут, виїзд за кордон.....

3. veug

veug Active Member

ціль покращення розмовної англійської. Оскільки від цього залежить мій кар'єрний ріст.

4. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Ну то запишіться на вечірні мовні курси. Мовних школ ві Львові до холєри. В кумпанії балакати веселіші.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

УКУ тел. 2472727.

6. veug

veug Active Member

я шукаю саме репетитора, оскільки немаю можливості ходити на заняття. Мені треба десь 2 заняття на тиждень, але час може змінюватися.

7. Леді_І

Леді_І Well-Known Member

Приєднуюсь. Шукаю кваліфікованого репетитора з англійської мови. Хелп.

8. Romanius

Romanius New Member

А ви не пробували звернутися до людини, яка не є професійним викладачем, але має хорошу освіту і добре знає англійську мову. Пошукайте серед знайомих, таких людей багато і дорого вони з вас не візьмуть. Адже якщо вам потрібно просто знати англійську для спілкування, а не для тестування TOEFL, то такого рівня повинно бути достатньо. Як то кажуть дешево і сердито, та ще й графік можна зручно підігнати.

9. moskal

moskal Active Member

Это надо писать в рубрике"Оголошення".

10. Forest

Forest Moderator

Маю знайомого американця. Дуже радісно дає уроки під час розпиття пива у Львові, рекомендую. Особисто я почав зв'язувати англійські слова після третього, ніколи не вивчаючи цієї мови та не заплативши за це ні копійки :) Його номер дам при зверненні в приват.

• Подобається Подобається x 1
  11. moskal

moskal Active Member

А после пятого писать научился ?:)

12. Forest

Forest Moderator

Не доходило. Якось спробую :)

13. vivienne

vivienne New Member

шукаю роботу репетитора англійської мови)
    середня освіта спеціалізованої школи по англ.мові, студентка 2 курсу, неодноразово бувала у Британії(Лондоні) ,вільно володію мовою:)
    Ірен

Останнє редагування модератором: 12 кві 2010
  14. adelle

adelle Member

а якщо комусь потрібна і англійська, і французька з носієм з Канади, який майже нічого не знає українською або російською, звертайтеся. точно вивчите, бо своєю рідною вже не вийде :)

15. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Не бачу зв'язку! Через що він ТОЧНО навчить, якщо він навіть рос і укр не знає, відповідно і не знає які проблеми є при навчанні англійської або французької в українськомовних людей! :dntknw:

16. adelle

adelle Member

вибачте, не так висловилася. як написав автор теми:
    а для покращення розмовної англійської спілкування з носієм - це найліпший варіант, якщо немає змоги виїхати за кордон.

17. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Якщо вже є достатня база, то можливо! Якщо рівень англійської, нижче за upper-intermediate, то спілкування буде лише ґвалтуванням один одного!
    Але це тільки на мій погляд!:dntknw:

18. Ester

Ester Member

я теж хочу репетитора,та нажаль я не в львові тому знайти складніше...але якщо хтось знає з червонограда когось толкового то напишіть,

а де твій аватар? :)