Ну то запишіться на вечірні мовні курси. Мовних школ ві Львові до холєри. В кумпанії балакати веселіші.
я шукаю саме репетитора, оскільки немаю можливості ходити на заняття. Мені треба десь 2 заняття на тиждень, але час може змінюватися.
А ви не пробували звернутися до людини, яка не є професійним викладачем, але має хорошу освіту і добре знає англійську мову. Пошукайте серед знайомих, таких людей багато і дорого вони з вас не візьмуть. Адже якщо вам потрібно просто знати англійську для спілкування, а не для тестування TOEFL, то такого рівня повинно бути достатньо. Як то кажуть дешево і сердито, та ще й графік можна зручно підігнати.
Маю знайомого американця. Дуже радісно дає уроки під час розпиття пива у Львові, рекомендую. Особисто я почав зв'язувати англійські слова після третього, ніколи не вивчаючи цієї мови та не заплативши за це ні копійки Його номер дам при зверненні в приват.
шукаю роботу репетитора англійської мови) середня освіта спеціалізованої школи по англ.мові, студентка 2 курсу, неодноразово бувала у Британії(Лондоні) ,вільно володію мовою Ірен
а якщо комусь потрібна і англійська, і французька з носієм з Канади, який майже нічого не знає українською або російською, звертайтеся. точно вивчите, бо своєю рідною вже не вийде
Не бачу зв'язку! Через що він ТОЧНО навчить, якщо він навіть рос і укр не знає, відповідно і не знає які проблеми є при навчанні англійської або французької в українськомовних людей!
вибачте, не так висловилася. як написав автор теми: а для покращення розмовної англійської спілкування з носієм - це найліпший варіант, якщо немає змоги виїхати за кордон.
Якщо вже є достатня база, то можливо! Якщо рівень англійської, нижче за upper-intermediate, то спілкування буде лише ґвалтуванням один одного! Але це тільки на мій погляд!
я теж хочу репетитора,та нажаль я не в львові тому знайти складніше...але якщо хтось знає з червонограда когось толкового то напишіть,