Всім привіт. Шукаю приміщення під маленьке ательє десь біля 10 кв.м. на першому поверсі в людному місці, н-д Сихова, Південного ринку. Може хтось зна.
Відповідь: ШУКАЮ ПРИМІЩЕННЯ Будь- ласка просвітіть, або скиньте лінк на інфу, я так розумію це якийсь стандарт))) і ще - при укладенні угоди на оренду на що ще слід звертати увагу
Відповідь: ШУКАЮ ПРИМІЩЕННЯ Так, а навіщо мені ці стандарти - щось не січу я. Для маленького ательє суборенда хіба погано.
Відповідь: ШУКАЮ ПРИМІЩЕННЯ мається на увазі, що є відповідні стандарти будівництва під нежилі приміщення і тому 10 м.кв. - такого не буває. Хіба собі відділите перегородкою 10 м. звертайте увагу на ціну, на термін дії угоди, ато вкладете кошти, а угода вже буде розірвана, на санкції, коли запізнитися з проплатою....
Відповідь: ШУКАЮ ПРИМІЩЕННЯ Норма в жилих 16,5, в загального призначення 24 м2... Вам тре найти генеральних орендувачів, можуть вас взяти в суб...це переважно совдепівські магазини, які застряли у часі та просторі, є ще такі у спальних районах,...а краще всього йдіть на базар чи ринок, знімайте будку чи бутік, там все набагато простіше, але дослідіть ринок....
Відповідь: ШУКАЮ ПРИМІЩЕННЯ Вам напевно не тільки ательє, але і магазин треба буде організувати? От недавно я була в салоні весільних суконь, здається "Світлана" називається, біля Південного. В них там і магазин і ательє відразу, наскільки я зрозуміла. Думаю, це дуже зручно.. А для цього потрібна буде значно більша площа.. Якщо Ви таки для весільних суконь.. А ще якщо порахувати, що одна сукня на манекені займає десь метр квадратний..
Відповідь: ШУКАЮ ПРИМІЩЕННЯ Для того потрібно значні кошти, яких в мене нема((( з маленького насіння виростає деревце. Так і я планую - почати з маленького-ательє ремонту і пошиття одягу, оскільки шию все, а далі дасть Бог- відкрию магазинчик..... але загадувати наперед не буду....
Відповідь: ШУКАЮ ПРИМІЩЕННЯ ГаЛоЧкА, то відкрийте тему "шию на замовлення", у якій розмістіть фото ваших робіт і контакти. І шийте вдома! Я щиро захоплююся людми, що вміють гарно шити.
Відповідь: ШУКАЮ ПРИМІЩЕННЯ Дякую Ксані. ) Тільки от дома це нереально- тому шо домашні проблеми забирають купу часу, та й батьки мене в цьому не підтримують зовсім((
Відповідь: ШУКАЮ ПРИМІЩЕННЯ Обратитесь к грамотным риелторам, съкономите кучу нервов и здоровья. Для ательне не обязателен 1й этаж фасад (это очень дорого) будет нормально и , например, 1й этаж во дворе) или же даже 2й этаж. Главное что бы вы шили хорошо и клиентов не подводили. Помню, лет 10 назад есдили с женой пошить ей плетьечко за кудыкины горы в ателье на Топольную, у никому не исвестного модельера, Оксаны Караванской...
Відповідь: ШУКАЮ ПРИМІЩЕННЯ Да, женаты уже 11 лет. А к Караванской после некоторых моментов больше не обращаемся. Да и запредельно дорого у нее сейчас пошить какую то тряпочку будет.
Відповідь: ШУКАЮ ПРИМІЩЕННЯ Народ - а як на рахунок оренди нежитлових приміщень комунальних підприємств, хтось інфою володіє? поділіться, ась?))))) Додано через 1 хвилину Ви хочете сказати, що одягаєтесь в тряпочки?)))))))))))))))))) Додано через 2 хвилини А нуну, поділіться, після яких моментів?)))))))))))))