Прошу допомогти у пошуках покинутого будинку під Львовом у радіусі до 90км. Я не збираюсь селитися в ньго самозахватом. Покинутий шукаю тому, що нема грошей на купівлю нормального будинку, а платити аренду за кімнату набридло. Буду відновлювати те, що знайду. Важливо щоб була ділянка під огород, річка або озеро і ліс.
Запит у вас дивний, чесно кажучи "у радіусі 90 км" - це навіть не зовсім "під Львовом". Виходить вам на 180 км байдуже де жити Це може бути як під Тернополем, так і під Перемишлем
Сумніваюся покинутих сіл в західних областях немає покинуті хати в нормальних селах не підійдуть, бо селяни такі речі вмить помітять, докладуть власникам які на заробітках/родичам ще комусь а покинутої хати/ділянки в передмістях Львова немає в принципі навіть якщо є щось розвалене, зважаючи на ціну землі під Львовом, власники там точно є Хіба що домовлятися з селянами Але це все якось малоймовірно
Є велика кількість покинутих будинків в радіусі 50 км від Одеси. Якщо вам байдуже де жити, їдьте туди.
Якби я хотіла жити під Одессою - шукала б не на цьому форумі. Мені не все одно де жити. До того ж південний клімат не підходить матері, а вона через рік-два переїде жити до мене. Покинута хата у нормальному селі - чому ні? Я не збираюсь жити там неофіційно. Я хочу купити, але через відсутність грошей хочу якомога дешевше. Наприклад, на відстані 85км від Харкова є село, хатина в якому коштує 500-1000грн, а в 37км - 700долларів. Я не шукаю за 5 або 35тис долларів.
Знаю, що в селі, де жила колись моя бабуся є такі покинуті хатинки. Якраз сьогодні збираюся туди їхати на тиждень, спитаю при нагоді. Але то, на жаль, 140км від Львова, зате десь 45км від Франківська
зараз кмітливі бізнес собі такий забабахали: беруть покинуті будинки, пишуть на себе, приватизують, косметичний ремонт і на біржу нерухомості. хата у передмісті, природа, озеро з качками і коровки пасуцця. я тоже хочу покинутись будинок за містом. такий пляц можна тисяч за 30 продати