Шукаю покинутий будинок у передмісті Львова

Тема у розділі 'Нерухомість та будівництво', створена користувачем Elisaweta Ramadan, 7 лип 2012.

1. Elisaweta Ramadan

Elisaweta Ramadan шукач щастя

Прошу допомогти у пошуках покинутого будинку під Львовом у радіусі до 90км.
    Я не збираюсь селитися в ньго самозахватом. Покинутий шукаю тому, що нема грошей на купівлю нормального будинку, а платити аренду за кімнату набридло.
    Буду відновлювати те, що знайду. Важливо щоб була ділянка під огород, річка або озеро і ліс.

2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Запит у вас дивний, чесно кажучи :) "у радіусі 90 км" - це навіть не зовсім "під Львовом". Виходить вам на 180 км байдуже де жити :) Це може бути як під Тернополем, так і під Перемишлем :)

• Подобається Подобається x 4
  3. kjk

kjk Дуже важлива персона

Сумніваюся
    покинутих сіл в західних областях немає
    покинуті хати в нормальних селах не підійдуть, бо селяни такі речі вмить помітять, докладуть власникам які на заробітках/родичам ще комусь
    а покинутої хати/ділянки в передмістях Львова немає в принципі
    навіть якщо є щось розвалене, зважаючи на ціну землі під Львовом, власники там точно є
    Хіба що домовлятися з селянами
    Але це все якось малоймовірно

4. Amir

Amir New Member

Є велика кількість покинутих будинків в радіусі 50 км від Одеси. Якщо вам байдуже де жити, їдьте туди.

5. Elisaweta Ramadan

Якби я хотіла жити під Одессою - шукала б не на цьому форумі.
    Мені не все одно де жити. До того ж південний клімат не підходить матері, а вона через рік-два переїде жити до мене.
    Покинута хата у нормальному селі - чому ні? Я не збираюсь жити там неофіційно. Я хочу купити, але через відсутність грошей хочу якомога дешевше. Наприклад, на відстані 85км від Харкова є село, хатина в якому коштує 500-1000грн, а в 37км - 700долларів. Я не шукаю за 5 або 35тис долларів.

6. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

зовсім покинутий,думаю не знайдете
    навіть якшо там ніхто не живе, все одно він комусь належить

7. Levko

Levko Well-Known Member

Знаю, що в селі, де жила колись моя бабуся є такі покинуті хатинки.
    Якраз сьогодні збираюся туди їхати на тиждень, спитаю при нагоді.
    Але то, на жаль, 140км від Львова, зате десь 45км від Франківська:)

8. Fon

Fon whom how

зараз кмітливі бізнес собі такий забабахали:
    беруть покинуті будинки, пишуть на себе, приватизують, косметичний ремонт і на біржу нерухомості. хата у передмісті, природа, озеро з качками і коровки пасуцця.
    я тоже хочу покинутись будинок за містом. такий пляц можна тисяч за 30 продати :welcome:

9. Raven

Raven Member

В селі Дубровиця є, десь 30-35 км від Львова. Є ліс, є озера недалеко.

10. Elisaweta Ramadan

Попитайте, будь ласка.

А Дубровиця - ви часом не знаєте вартість ділянки?

11. Raven

Raven Member

Не цікавилася.

а де твій аватар? :)