Мені 17, зріст - 179. Раніше танцями не займався, але тепер виникло бажання навчитися танцювати вальс і я з задоволенням записався би на танці. Наскільки я взнав, партнершу можуть підібрати і безпосередньо в студії, але якщо вибір буде невеликим, то це буде зле. Розгляну всі пропозиції, буду вдячний за коментарі і поради.
Незнаю наскільки вже моя відповідь актуальна, але.... Насправді зазвичай саме з партнерами проблема в цьому виді спорту і тому коли ти прийдеш в студію впевнений з вибором партнерокне мало б виникнути проблем. Сам займаюсь бальними танцями в клубі "Едельвейс".
Привіт!!! А я навпаки шукаю партнера для бальних танців віком від 23 до 35 років.Можливо хтось має бажання записатись на танці?Я почала ходити в Рокс зараз.Пишіть))))
Шукаю партнера для бальних танців Мені 17 ріст 165 ,танцюю 4місяці , партнер є ,але є бажання змінити...пишіть)
привіт))) ти ще шукаєш партнерку? ---------- Додано в 20:35 ---------- Попередній допис був написаний в 20:34 ---------- привіт)) ти ще шукаєш партнерку для танців?