пропоную таку гілку.... в дитинстві мав персональний програвач вінілових висків.... на пам’ять знав усі пісні "брємєнскіх музикантов", юрія антонова, зодіак..... шукаю (може хтось знає де воно є!!!) групу зодіак... дякую...
Відповідь: шукаю \ ностальджі... угу, а ще купа італійської музики було, Тріо мареничів, "брємєнскіх музикантов" досі памятаю, дуже багато було казок а Зодіака не памятаю
Відповідь: шукаю \ ностальджі... Пупере, ось дещо: http://mp3lite.info/?id=3&page=8&number=29884&posit=x395 Зодиак - Альянс Зодиак - Остров Морицсала Зодиак - Дома Старой Риги Зодиак - Лазерная Иллюминация Зодиак - Волшебная Ночь Зодиак - In Memoriam Зодиак - Пришельцы Зодиак - Поло http://www.grammy.ru/music/mcatalog.php?act=list&singer=Zodiac 1 Cosmic Sounds (1968) 12 71 mb 2 Disco Alliance (1980) 7 51 mb 3 Music in the Universe (1983) 7 58 mb 4 In Memoriam (1989) 7 65 mb 5 Disco Alliance Music In The Un 14 55 mb
Відповідь: шукаю \ ностальджі... Маю трохи радянського диско межі 80-90х Зокрема Кар-мен, Богдан Титомир, DJ Волков, Технология, Лика MC, Взгляд MC. Окрім того маю непогану колекцію техно і євроденсу 90-95 рр 2 unlimited, U96, Loft, Magic Affair, Snap, KLF, culture beat, cappella, maxx, shamen і багато іншого... разом певно більше 2Гб
Відповідь: шукаю \ ностальджі... воно у мене на компі багато що качав з infostore.org , дещо збирав по інших ресурсах, декілька альбомів знайти не міг, то купив в інтернет-магазині
Відповідь: шукаю \ ностальджі... До речі відносно infostore.org Зараз чомусь ресурс недоступний, але 2 місяці тому я викачав повний список у вигляді тисяч коротеньких файлів. У вигляді заархівованого тексту список виклав тут (тільки UA-IX, доступно протягом 4 тижнів). http://file.cyfra.net/files.php/e13afe2caa454d16d1006ea23cfbc77f/ 205 кБ
Відповідь: шукаю \ ностальджі... коротко: ух-тииииииииииииииии!...... особливий респект: лілі!.. саме цей зодіак...
Відповідь: шукаю \ ностальджі... ю-96 — дас боот може маєте?... клф.... останній кліп їх я бачив ще у середині 90-х по "віві".... калчер біт, мексикс.... ще були айс емсі — схожі на мексикс.... заздрю.... пс. а на фтп ніяк?... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Відповідь: шукаю \ ностальджі... В мене мрія - створити збірку пісень моєї молодості :rolleyes: Ф.Меркурі, Б. Адамс, Скорпіонс, Джові, Парк Горького... Можна й дійсно додати Ю-96, МоДо , Блю Систем :cool:
Відповідь: шукаю \ ностальджі... Puper, дійсно, почніть з medalmusic.com.ua mp3.ua Якщо знайдете "точку", яка підключена через Алькар, Оптиму, Iptelecom - звідти спробуйте зайти на mp3.alkar.net. І тягніть, тягніть, тягніть. На більшості російських mp3-архівів лізе спам, різні порнушні скрипти, навіть віруси. Будьте обережні !
Відповідь: шукаю \ ностальджі... квін у мене є весь (включно із сольними альбомами), парк горького — кілька альбомів, скорпіонз — збірник... все решта — по кілька пісень...
Відповідь: шукаю \ ностальджі... ресурси mp3.alkar.net, shanson.alkar.net, video.alkar.net, gamebox.alkar.net Опція: доступ до локальних* ресурсів на швидкості до 8 Мбіт/с в розмірі 15 Гб, грн/ місяць 30,00
Відповідь: шукаю \ ностальджі... Держателем осла была штатовская коммерческая контора. Похоже, RIAA на них наехали, и они не рискнули идти на судебное разбирательство. С одной стороны - печально, с другой - е-осёл уже давно спаршивился, обзавёлся спайварами, и был “улучшен” с целью нагадить совместимым open-source клиентам. Все знакомые уже несколько лет как перешли на е-мула. Кстати, в нём уже прилично работает новый децентрализованный безсерверный протокол.