Як можа і чи можна взагалі знайти людину у Львові (може є якісь служби). Знаю прізвище і імя, дату народження, знаю що десь там вчиться на бухгалтера і шукає роботу і житло. Ще знаю номер телефона але він мені мало дає мені треба ту людину побачити, мої дзвінки ігнорує. Було б непогано взнати де вчиться або проживає, або хто з Бродів чим зможе допомогти. Ще маю її фото. я сам не зі Львова тому незнаю з чого починати попрошу з даної теми не знущатись
Відповідь: Як знайти людину у Львові сама з Бродів Можливо заставити себе любити.Це елементарно.Подумайте чи Вам то потрібно
Відповідь: Як знайти людину у Львові сама з Бродів Маленька порада - не робіть передчасних висновків..
Відповідь: Як знайти людину у Львові сама з Бродів Знаєте номре і знаєете що шукає роботу. Робіть наступне: 1. Купіть інший стартовий пакет. 2. Позвоніть (змінивши голос) або попросіть когось іншого відрекомндуватися як скажімо кадровий агент банку і вам потрібен бухгалтер на хороші умови...включайте фантазію 3. Призначте зустріч на якусь годину в якусь установу (наприклад банк такийто вул. такато кабінет такийто). 4. Прийдіть за 30 хвилин швидше, встаньте за кутом і чекайте.... Ватсон ето елємєнтарно.
ЖИТТЄВО НЕОБХІДНО! шАНОВНІ ЛЬВІВЯНИ!ДОПОМОЖІТЬ ЗНАЙТИ ХЛОПЦЯ(ЛЬВІВЯНИНА) НА ІМЯ ЮРІЙ.дУЖЕ СХОЖИЙ НА ВАКАРЧУКА.МОЖЛИВО НАВЧАЄТЬСЯ В ФРАНКА. ЦЬОГОРІЧ БУВ НА ФЕСТІ В ПІДКАМЕНІ
Розшукується Рибка! Загадала загадку й зникла з форуму, покинувши учасників теми напризволяще. Де ж так можна? ) ) )
Шукаю родичку Козоріс Доброго Вам дня. Допоможіть знайти родичку. Шукаю родичку Козоріс Стефанію Михайлівну, 1919 року народження. Проживала по вулиці 1-ше Травня (здається будинок №5, колись була така назва вулиці, тепер незнаю). Можливо хтось має інформацію про неї, то прошу повідомте, чи жива ще, чи може вже померла. Якось звязки з нею обірвалися. 22/03/2009
Допоможіть знайти людину Доброго здоров"я,шановне товариство. Допоможіть знайти номер телефону мешканки м.Львову Драгунцової Т.Н. Адреси не знаю. Колись ця пані працювала бухгалтером у будівельній компанії ПБФ"Укрбуд" в м.Кіровокані, Арменія на ліквідації наслідків землетрусу. Буду вдячний за допомогу.
Розшук рідних Привіт Львівяни!!!! Дуже прошу допомогти!!!!!! Може хто знає де мешкають та чим займаються мої брати - Плютач Юрій, Плютач Сергій та Плютач Ігор! Буду дуже вдячна за корисну інформацію!
Прохання до львовян Друзi, я розшукую контакти родини львiвського письменника Миколи Далекого (вiн помер у 1977 рoцi). Може, кому що вiдомо про них? Буду дуже вдячна! Менi, на жаль, це зробити складнiше, бо живу далеко вiд Львова.