шукаю кота для в'язки

Тема у розділі 'Оголошення', створена користувачем Ярочка, 4 січ 2010.

1. Ярочка

Ярочка Member

Дуже перепрошую, що звертаюся з такими справами перед святами але до кицьки вчора "прийшла весна". Шукаєм котика Британської породи, спеціаліста в таких справах :blush: бо в нашої киці перший раз. Киці 11 місяців, черепашкового окрасу. Иммм навіть не знаю, що ще написати...котик потрібен терміново бо киця згоряє від бажання :blush::)

• Подобається Подобається x 1
  2. Forest

Forest Moderator

Якщо маєте де притулити щовесни 5 котенят, то попитаю в сусіда, він ще той котознавець. Але якщо плануєте топити чи просто не знаєете, що буде далі - краще зверніться до ветеринара, за 200 гривень можна зробити нескладну операцію, яка забезпечить сублімацію згаданого вами бажання на платонічну любов до господаря.

3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ярочко,
    не переймайтеся паспортними та національними даними кота.
    Беріть найближчого (аби мордатий був) - і вперед.

Успіхів Вашій киці і Вам.

4. Ярочка

Ярочка Member

топити ні-ні((( я думаю бажаючих взяти британських кошенят буде достатньо. А операцію не хочу робити(( принаймні наразі

5. Forest

Forest Moderator

Сьогодні дзвонив сусідові. Він у Єгипті. В смс написав, що таку породу не організує. Принаймні звідти.

6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ярочко,
    спробуйте зайти на http://forum.doggy.kiev.ua
    Зараз сторінка недоступна
    Там є львівська секція, сконтактуйте.
    В основному там займаються порятунком безпритульних тварин, але мають і своїх, які час від часу теж хочуть в"язатися.

7. Полковник

Полковник миється в бані

Ох, интересная темочка!
    Продолжайте, Борис!
    Я весь - внимание!

8. Ярочка

Ярочка Member

Всім велике велике дякую!!!! Поговорила з грамотними в таких справах людьми і мені порадили перший раз перечекати і шукати кавалера на літню тічку. Будем чекати... А до літа я думаю підберем кандидата)))

9. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Полковнику, це ж про КОТІВ!Тема ж не ПРО ЦЕ:mocking:Дивно, що ВАс це зацікавило

а де твій аватар? :)