Дуже перепрошую, що звертаюся з такими справами перед святами але до кицьки вчора "прийшла весна". Шукаєм котика Британської породи, спеціаліста в таких справах бо в нашої киці перший раз. Киці 11 місяців, черепашкового окрасу. Иммм навіть не знаю, що ще написати...котик потрібен терміново бо киця згоряє від бажання
Якщо маєте де притулити щовесни 5 котенят, то попитаю в сусіда, він ще той котознавець. Але якщо плануєте топити чи просто не знаєете, що буде далі - краще зверніться до ветеринара, за 200 гривень можна зробити нескладну операцію, яка забезпечить сублімацію згаданого вами бажання на платонічну любов до господаря.
Ярочко, не переймайтеся паспортними та національними даними кота. Беріть найближчого (аби мордатий був) - і вперед. Успіхів Вашій киці і Вам.
топити ні-ні((( я думаю бажаючих взяти британських кошенят буде достатньо. А операцію не хочу робити(( принаймні наразі
Сьогодні дзвонив сусідові. Він у Єгипті. В смс написав, що таку породу не організує. Принаймні звідти.
Ярочко, спробуйте зайти на http://forum.doggy.kiev.ua Зараз сторінка недоступна Там є львівська секція, сконтактуйте. В основному там займаються порятунком безпритульних тварин, але мають і своїх, які час від часу теж хочуть в"язатися.
Всім велике велике дякую!!!! Поговорила з грамотними в таких справах людьми і мені порадили перший раз перечекати і шукати кавалера на літню тічку. Будем чекати... А до літа я думаю підберем кандидата)))