Допоможіть знайти нове помешкання для наших улюбленців. Шукаю просторну клітку для папуги, щоб вона не сумувала хочу підселити до неї дружка, та в нашій клітці їм буде мало місця. А також клітку для свинки, поки маленька живе в клітці для хом'ячка, але росте швидко тому ми вирішили підшукати для неї новий домік. Можливо в когось є непотрібна клітка, чекаю на ваші пропозиції
Маю велику клітку від хом"ячка. 3 поверхова. Але вона знаходиться не у Львові, то фото зробити або привезти її звідти можу тільки на вихідних. Щось такого типу, але юзана Якщо підходить і ніхто не зголоситься до вихідних, то напишіть мені, будь-ласка, в ПП.
Невже більше пропозицій не буде??? ГОЛОВНА вимога, щоб простора кліточка. Буду вдячна за будь-які варіанти. Попередня по-розміру не подходить, таку вже маємо для морської свинки
Навіть не пробуйте підселяти самця до самки - вона його заклює, в кращому разі поранить. Маю певний досвід з папугами. Якщо будете мати велику клітку, то спочатку поселіть туди самця, нехай там з тиждень поживе і призвичається, а клітку з самкою поставте поруч, щоби звикали одне до одного. А потім вже підселяйте до нього самку, але в жодному разі не навпаки.