Співробітниця почула по радіо: нібито завалилася одна стіна саркофага на Чорнобильській АЕС. МНС сповіщає, що ніякої небезпеки нема, стіну "підіпруть". Оце подаруночок нашому міністру Шухеру ! Ще не забулися кадри, де ШуФФрича побили на Майдані у січні 2005, а потім - ще неодноразово. Дайош цирк на екранах !
Відповідь: Шуффрич vs Сакофаг Борисе, а якби на місці Шуфрича був би "наш" міністр? То це не подарочєк? То були б провокації біло-голубих?
Відповідь: Шуффрич vs Сакофаг Умо, були б якісь конкретні дії. А тут - дуже слушна ситуація, "екзаменаційна", можна сказати. Треба заготовити Каберне, гранатовий сік та горіхи.
Відповідь: Шуффрич vs Сакофаг Это всегда полезно. Но осмелюсь вам сказать, что ничего, что там происходит вы не знаете. Мало того, давно просчитаны модели на самый худший вариант - обрушение Объекта "Укрытие". Ну начинайте - сок и Каберне та на горіхи.
Відповідь: Шуффрич vs Сакофаг Я думаю, Шуфрич знайшов гарну тему для того щоб держ. гроші церкати, бо на надзвичайну ситуацію чекати довго, а в на Чорнобиль можна постійно мільйони тратити, нє? Маладец, по есдеківськи!
Відповідь: Шуффрич vs Сакофаг Чорнобильцю, я дійсно мало знаю, що там відбувається. А те, що Александров з Доллежалем "прорахували" на всі випадки життя - ми бачили у 1986 році. Відверто скажу, я шкодую, що персонально Александрова з Доллежалем на розстріляв свого часу Лаврентій Павлович (найбільший друг совєтських ядерщиків).
Відповідь: Шуффрич vs Сакофаг Вот так посмотришь в глаза "настоящего демократа" и там тот же крокодил. :D
Відповідь: Шуффрич vs Сакофаг А як інакше захиститися від амбіційних прожектерів, які заради просування своїх "недоробок" готові пожертвувати життям та здоров"ям мільйонів людей. І Вашим здоров"ям, Чорнобильцю, теж. Втім, ви колеги, у вас там свої "виробничо-етичні" заморочки. А то посадили непричетного "стрілочника".
Відповідь: Шуффрич vs Сакофаг А можете чуть поподробнее ? Каких стрелочников и за что ? Я так чуствую у вас достаточно знания, чтобы так говорить ? Или понты как всегда ? Там где я не "копенгаген", то все дураки ? Брюханов - ???? Дятлов - ???? Начальник ГАЭН (фамилию не помню) - ???? По каждому и объясните, почему они стрелочники ? Думаю не сможете. :D
Відповідь: Шуффрич vs Сакофаг Чорнобильцю, самі знаєте кого й за що. Вас виапрвдовує тільки те, що Ви самі влетіли туди ... зовсім не "генералом". І Ви вдячні усім названим Вами та мною особам ? Отож. Чому Ви зараз не там, де потрібні кваліфіковані кадри ? Може ШуФФрич Вас своїм порадником зробить ? Мовчите, Гражданин Украины ?
Відповідь: Шуффрич vs Сакофаг Для чого проФФесіоналам порадники? Це все-одно, що диплом юриста для Зварича - абсолютно необовязкова річ.