Shuffle.in.ua — Перша Українська Мережа Гостинності

Тема у розділі 'www', створена користувачем Andrew Elver, 25 чер 2014.

1. Andrew Elver

Andrew Elver New Member

Доброго часу доби усім!
    Нарешті запустив свою мережу гостинності по Україні. (Як каучсерфінг, але з іншою концепцією і лише для подорожей Україною)

Сайт дає можливість створювати запрошення до себе в гості (коли нудно самому) та подавати заявки на вписку, якщо планується приїздити в інше місто.

Прошу написати що подобається, а що ні :uaflag:

Власне, сам сайт: Shuffle.in.ua
    Якщо сайт сподобався - допоможуть поширити інфу про нього :)

• Подобається Подобається x 1
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Нарешті і в нас. Тільки може знайти літературне слово для жаргонного визначення "вписка"?

3. Andrew Elver

Andrew Elver New Member

Довго над цим думав. Найближче це "запрошення в гості", або ж "прийом в гості для ночівлі", "кауч". В решті решт дійшов до висновку, що від "вписки" нікуди не дітися, бо шукати всеодно будуть за цим словом. :scratch_one-s_head:

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну ви знаєте, може хтось шукає дівчину за словом "злучка" чи "злягання", але на пристойному сайті навряд чи так напишуть.

5. Andrew Elver

Andrew Elver New Member

Я впевнений, що аби у "злучки" та "злягання" не було літературних альтернатив, слова увійшли б в ужиток і писали б саме так :D

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну справа ваша. Якби це був мій сайт я б не робив такого просто щоб не пропагувати жаргон і суржик. Якщо використовувати весь час жаргон, то люди такі не відвикнуть від нього. Насправді "вписка" - це термін автостопників, а це трохи інше, ладно, не хочу заглиблюватися.

7. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Чому б не написати просто - "заявки на підселення"? :)

8. Andrew Elver

Andrew Elver New Member

Дякую за пропозиції! Ідея з "заявками на підселення" мені подобається. В подальшому буду намагатися мігрувати термінологію.

а де твій аватар? :)