Доброго часу доби усім! Нарешті запустив свою мережу гостинності по Україні. (Як каучсерфінг, але з іншою концепцією і лише для подорожей Україною) Сайт дає можливість створювати запрошення до себе в гості (коли нудно самому) та подавати заявки на вписку, якщо планується приїздити в інше місто. Прошу написати що подобається, а що ні Власне, сам сайт: Shuffle.in.ua Якщо сайт сподобався - допоможуть поширити інфу про нього
Довго над цим думав. Найближче це "запрошення в гості", або ж "прийом в гості для ночівлі", "кауч". В решті решт дійшов до висновку, що від "вписки" нікуди не дітися, бо шукати всеодно будуть за цим словом.
Ну ви знаєте, може хтось шукає дівчину за словом "злучка" чи "злягання", але на пристойному сайті навряд чи так напишуть.
Я впевнений, що аби у "злучки" та "злягання" не було літературних альтернатив, слова увійшли б в ужиток і писали б саме так :D
Ну справа ваша. Якби це був мій сайт я б не робив такого просто щоб не пропагувати жаргон і суржик. Якщо використовувати весь час жаргон, то люди такі не відвикнуть від нього. Насправді "вписка" - це термін автостопників, а це трохи інше, ладно, не хочу заглиблюватися.
Дякую за пропозиції! Ідея з "заявками на підселення" мені подобається. В подальшому буду намагатися мігрувати термінологію.