будь ласка, дайте якусь пораду, львівяне! у мене шрам на щоці, поранився під час гоління. на щоці зараз довга полоска від нього, червона така! для мене це не прикраса, я хочу позбутися цього. я дуже зайнятий, постійно працюю, часу багато немає на довгі якісь процедури. чи може хто знає, як його звести, цей шрам, є якісь можливо швидкі методики. дякую
Під час гоління? Це шрам чи подряпина? Якщо глибока подряпина - вона швидко стане непомітною, блідою. Обробляйте актовегіновим гелем, він в аптеці продається. Тільки порадьтесь, чи не може бути алергії на нього.
До дерматолога ходити не пробували? Думаєте на форумі шось розумніше порадять навіть на вас не глянувши?
даю пораду .... безкоштовно . Не переймайтеся дурнею. Можна подумати,що під час гоління можна поранитись аж до кістки. Ну звичайно якщо хтось у цьому допоможе , то можна. Загоїться, спіть спокійно.
Ет. То ви просто вже уявляєте гоління мак3. А я колись брився звичайною бритвочкою. Все нею можна. . Так шо якшо піти до доктора то і загоїться швидше і видно не буде.
Що, прям аж так, що треба до лікаря звертатись? Аж зло бере! Жінки коли роблять манікюр , ріжуться, коляться і такі дурні питання не виносять на загальне обговорення.
Я ні разу такого не мав шоб аж до лікаря треба було іти. Ну але бачите - в людини таки проблема на лицо. Ситуація вполнє реальна. Якшо потягнути бритвою повздовж то можна так заїхати шо аж скули зводить. А в мене є привичка ногті собі різати бритвою. Бррр...
А якщо ще й чужа рука...страшно навіть плодумати,можна й горлянку перерізати. А давайте запитаємо у автора якою бритвою він голиться? Добре,що не сокирою )
Скорее всего постом №2 будет описание найденной чуваком чудодейственной методики и контактная информация. Так что следим за рекламой.
Поки не сказали - ні...) Я ж по-жіночому розмірковувала - що може спонукати зареєструватись, як не перешкода до повної краси та гармонії? Про банальні комерційні інтереси якось і не подумала...оть жеж! ---------- Додано в 13:17 ---------- Попередній допис був написаний в 13:15 ---------- От тільки-но подумала спитати в дівчат, як у них складається з апаратним манікюром, а ти мені всю малину наломала)))
Изобретен аппарат автоматического бритья: - Бросаешь рубль, суешь голову в прорезь и он тебя автоматически бреет. - Но ведь у всех разные лица!?!? - В первый раз да ...
Контрактубекс (Contractubex) Фармакологическое действие: Антипролиферативный, смягчающий, сглаживающий и противовоспалительный эффекты контрактубекса применяют для воздействия на рубцовую ткань. Противовоспалительный эффект реализуется за счет лукового экстракта. Лук снижает выделение провоспалительных медиаторов в зоне применения и снижает аллегрические проявления. В келоидных рубцах уменьшается размножение и рост клеток-фибробластов за счет подавления митозов и снижения синтеза внеклеточных матричных веществ (протеогликанов). Экстракт лука имеет также бактерицидное действие. Гепарин натрий имеет противоаллергический, антипролиферативный, противовоспалительный эффекты. Под его воздействием улучшается гидратирование тканей, что проявляется смягчением коллагеносодержащих компонентов и структур. Антитромботическое действие гепарина в терапии рубцов имеет меньшее значение. Аллантоин заживляет и эпителизирует раневые поверхности, усиливает связывание тканями воды. Кератолитический эффект аллантоина улучшает проницаемость тканей для других активных ингредиентов препарата. Также аллантоин способен значительно уменьшать зуд и расчесы в стадии рубцевания. Все три компонента действуют синергично, что приводит к значительному торможению развития фибробластов и синтеза коллагена. Показания к применению: - послеоперационные и посттравматические рубцы; - келоиды; - гипертрофические рубцы; послеожоговые рубцы и деформации кожи, травматические контрактуры; контрактура Дюпюитрена.
Я не про те. Є люди, котрі, якщо ріжуться, то до шрамів, якщо лікуються - до моргу. http://www.youtube.com/watch?v=KTXmMsdZPYU
Не посилайте мене :girl_mad: На Лф жінки такого не обговорюють...вони вище того Я такого не робила. Он . левандівка каже, що то на Посиденьках все знають про манікюр