Shopping або відвідування магазинів. :)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем pukhnastyk, 1 тра 2010.

1. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Ось така тема - про магазини і про потребу їх відвідувати. :)
    Отож, форумляни, Ви отримуєте від мандрівки в магазин, "на закупи", задоволення чи мороку? І чи подобається взагалі варіант "провести цілий день в магазинах"? А якщо ні, то скільки часу витримують Ваші нерви в магазинних походах? :preved:

п.с. магазини - то таке узагальнююче слово: під ним можна розуміти і супермаркети, і бутіки, й автосалони і т.п. місця продажу різних товарів

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Коли сам - задоволення, коли з жінкою - морока і згризені нерви з печінками... Практикую взяти в неї список і за тридцять хвилин повернутись додому... І ціна така, як вона казала... Бо вже напам'ять вивчив всі крапки її покупок... А в Епіцентр, Новулінію тощо ходжу як в музей... Годинами... Навіть взимку у Львів спеціально їздив... :) Це хвороба, залізякі фсякі...

• Подобається Подобається x 7
  3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Дуже люблю відділи декору в будівельних супермаркетах.

У відділи комп"ютерної техніки краще мене не пускати - це в мене моя хвороба, плачу коло кожної новинки.

За одягом ходимо з старшою, і можемо так ходити цілий день. Як не диво, це діло любить і п"ятирічний син - одного разу з нами витримав цілий день отой марафон і в останньому магазині ще хотів міряти сандалі. :)

А за продуктами чоловіка посилаю, єдина річ, котру купить поза списком - пиво. :)

• Подобається Подобається x 6
  4. VasMT

:)))
    Пригадалось...
    Понесло мене з дружиною і донькою до Львова... Щоби два рази не вставати заодно заїхали на Південний, доньці чоботи ГЛЯНУТИ! Коли почало смеркатись, а це через години чотири блукання рядами, я нагадав про своє одне невидяче око (я колись сітківку опік). Це подіяло і мої зазбирались в Стрий. На виході здибали ще один склєп з чобОтями. - Ну давай! Ми швидко...! Погодився, але пішов з ними, щобі стояти німим нагадуванням... Всередині ще одна сім'я забігла ГЛЯНУТИ (це я зрозумів по приреченому погляду чоловіка) чоботи дружині. Фінал-апофеоз був вражаючим: коли його дружина вийшла взута в два різні чоботи, тримаючи в руках ще два інакші, спитала - любий, які мені вибрати?, чолов'яга звернувся до продавця:
    - Пані! Загорніть мені всі чотири пари за ціною трьох! :)))
    Ось так....

5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ото і я так...:dntknw:
    Сі подив"ю...зітхну...:sad:
    і почовгаю відти гет...:sorry:
    Особливо на ноути заглядаю...хочу...

• Подобається Подобається x 3
  6. VasMT

В спеціалізовані склєпи ходжу тільки при потребі. Треба миша, патрони, гачки... Зайшов, подивився (спитав), заплатив, вийшов... Не буду зиркади на проци, приціли, підсаки... Все є в мережі. Хіба помацати не мож...
    І мабудь я рідкисний користувач, але ноута не маю, і що головне, не хочу :). Нє, якби на халяву, то так... А так... Так - ні...

7. Romko

Romko Дуже важлива персона

Кому шо...
    Я авта не хочу..то й сі не див"ю...:nea:
    Лах...
    Як навіть гляну...
    - О.яка гарна чорна футболка!
    Гляну на ціну...і піду на Краківский..за ті гроші куплю чорну футболку,чорні штани,чорні мешти і кілька пар чорних шкарпєтів...
    І чорні швінки.
    О...
    А продукти...:sorry:
    хм...я все сі поражаю..як ті жінки вміють півгодини(!) купляти 200 грам печеня....:scratch_one-s_head:

8. VasMT

То ще фігня... Як можна півгодини вибирати зубну пасту на гуртовні де в асортименті всього з десять видів о_О...
    Маю колєгу... Він, вона і воно в колисці... Колиска заїдно щей тачка... Зкупили півбазару, чалапают домів... Проходячи коло ДЦ, вона згадує про пасту, тра купити...
    - Постій тутка-во, я зара забіжу і йдемо...
    Покурив колєга, Попив пива, благо поруч на розлив надворі, ще раз покурив... Вийшла: - Я не довго? В руках дві торбеги ружних мийнопральних... Прийшли додому, розпакували... Колєга мусів назавтра їхати по пасту... Забула...

• Подобається Подобається x 4
  9. night

night Well-Known Member

Залежить скільки грошей в гаманці :) Якщо багато то вибирати легко і приємно. А шукати щось конкретне під відведену суму не люблю.
    В Україні ні. А за кордоном можу цілими днями ходити торговими центрами. Там знижки приємні, асортимент величезний і багато речей є яких в нас не зустрінеш на полицях.
    Щодо магазинів техніки...вроді маю все що хотіла. Хіба на новинки ноутів і телефонів постійно тягне :) Люблю ходити по будівельних супермаркетах. Все пощупати, обдивитись. Ну а автосалон часто нема потреби відвідувати. Раз на два роки. А то побачу нову машину і облизуюсь довгий час :)

• Подобається Подобається x 2
  10. Персі

Персі La mafia è immortale!

Мої нерви ніц не витримують... Бо в день шопінгу я не можу ніц вибрати такого, щоб мені подобалось... Цікаво, що якщо просто попаду в магазин не з метою покупки, то тут же побачу шось таке гарне, що тут би й купила. :))) Цілий день - то само собою... ще й замало часу. :))) Ну але я хожу по магазинах не часто, "сезонно", пішла, закупилась і маю в чому ходити. А по продуктових майже не хожу, складаю списки чоловікові.

11. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

А я ненавиджу магазини з базарами. Хожу лише туди по необхідності. А ще більше ненавиджу черги там, взагалі черги, як такі ненавиджу. ВВажаю, що продуктами тре закуплятися по зав'язку і чим рідше. Одяг ходити вибирати - то не моє, переважно в першій другій точці купую і йду геть. А різного роду білизну, сорочки та іншу дріб'язковість сам ніколи не купую і навіть не знаю своїх розмірів.
    Самому "повезло" працювати в торгівлі і знаю як то все працює, які мотивації і ходи в продавця-покупця. Пройшов сам немало психологічних тренінгів і відразу помічаю, як мене консультант починає обробляти. Цікавим хіба є оцінити майстерство його виконання.
    Побутову техніку, комп'терну, тощо перед тим як купити, спочатку в неті шукаю, потім форуми, відгуки, оцінки. Пізніше коли вже щось виберу починаю "пробивати", як дешевше то купити. Тут, якісь знайомі, виходи на менеджерів, інтернет-магазини. І вже тоді купую. А хліб, цигарки, ... ходжу на Левандівський базар біля будинку, хоча знаю, що поїхати на Шувар і закупитися нормально було б значно вигідніше

12. Patrick

Patrick Well-Known Member

Шопінґ з жінкою робимо переважно окремо.
    Приізжаємо разом на мол (торговий центр) і розходимся хто куда.Потім по мобілках зідзвонимся.
    Якщо дочка йде з жінкою , то я йду в Чаптерс (книжковий магазин) , де є також кавярня.Там можна взяти будь яку книжку чи журнал з полиці , каву і в спокійній обстановці полистати .Так непомітно може пройти і зо 2 години коли жінка з малою ходять по склепах.
    Якщо мала йде зі мною , а жінка сама , то ми йдем на які небудь атракціони , або дивитися морських котиків які є тут в торговому центрі.
    За одягом йду тоді коли мені щось потрібно, коли сумніваюся то раджуся з жінкою. Коли ні -купляю відразу.Від ходіння по магазинах можу скоро втомлюватися.
    Моїй жінці завжди щось потрібно і шопінг вона любить.
    В магазини електроніки/компютерів заходити люблю , але заходжу спокійно напевно через це що мені нічого не треба.
    В закупах продуктів в нас розділилися функції.
    Жінка вибирає овочі /фрукти , мясо , рибу...я - воду , запаковані сипучі продукти , рушниковий/туалетний папір , домашню хімію.
    Люблю постояти , подумати, повибирати з великого вибору кави і чаю.
    Так само можу подумати в виборі алкоголю і пива....
    Разом ходимо в мебельні магазини , магазини зовнішнього і внутрішнього домашнього декорування/будматеріалів.
    Коли купляли авта в автосалон ходили разом, але з продавцем вів "переговори" я .
    ====
    Раніше на початку 90х , коли я мав старі компютер і машину то любив ходити в магазини вживаних компів і запчастин. В Торонто знав таких кілька. Там міг вибирати ритися годинами.....зараз така потреба відпала , але настальгія за тими часами є.
    І самі любимі мої магазини ...де я ходжу сам і тільки сам , мені компанія там не потрібна ( спеціально моєї жінки) - то це магазини інструментів ( дрелі , сверла , пили...) і нумізматичні магазини.
    Там я теж можу перебувати довший час і не втомитися морально....
    В нумізматичих мене цікавить все , а особливо військова геральдика...шеврони , кокарди , петлиці....
    Маю непогану колекцію. Найбільше бритійських , американських , совєтских.З рідкісних є кокарди ГДР і гітлерівської Німеччини , колоніальної Ефіопії , до 2СВ Китаю...

• Подобається Подобається x 11
  13. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Аби піти в магазин (не враховуючи нагальних покупок і купівлі харчів), то мені треба мати відповідний настрій. :) Якщо знаю, що маю провести "в закупах" майже цілий день (то переважно буває, коли йду з мамою по магазинах), то налаштовую себе декілька днів перед тим. :crazy: Якщо наважуюсь піти на "Південний", щоб обійти майже всі закапелки того ринку (за великим проханням матусі), то мушу си валеріанки випити наперід.:))) Мої нерви витримують спокійно біля 3 год шопінгу, опісля я, зазвичай, навіть не хочу заходити в магазини, а часто сиджу на лавці перед магазином. Таке життя. :pardon:
    Але в основному магазинами одягу люблю перейтись сама, якось це в мене швидко виходить - приблизно уявляю, що хочу, що тепер модне/немодне, чітко знаю, що мені пасує. Мій шопінговий рекорд - то, напевно, було обійти весь "Південний за 40 хв і купити собі зимове пальто, до того ж вдало і самостійно. Всі знайомі кобіти були в шоці - як так можна!
    За продуктами харчування люблю ходити - ретельно (і довго - чаї і солодощі) вибираю як в супермаркеті, так і на базарі. Може навіть на базар більше подобається йти - люблю трохи поторгуватись, сам процес захоплює. :good:
    Без потреби, просто так зайти в любий магазин "бо по дорозі", то не маю звички. Завжди за конкретною річчю і тільки. Хоча...ні, просто так можу зайти в магазин білизни, книгарню і дитячий магазин (люблю вибирати своїм меншеньким братикам/сестричкам щось - то ж цілий процес!!! :preved:)
    І магазини, куди мене беруть батьки "за компанію", коли треба щось купити - то це магазини техніки, я там можу сказати тільки який хочу колір і дизайн, а що з того всього добре буде працювати і як і т. д...Нє, нє, нє - в тому не розбираюсь. :blush: І всьо. :)

14. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Я можу декілька днів ходити і вибирати собі якусь річ, бо завжди в усьому сумніваюсь(Терези вони такі:) )Зате мій Макс може за 40 хв одягнути себе з ніг до голови.Я просто вражаюсь як так можна! І хоч би разок було щось не так.Завжди мені подобається його вибір.Продукти ..то таке.Купую по мірі їх відсутності.

15. majolika

majolika Well-Known Member

Ні, шопінг - взагалі не моє. Південного шарахаюсь як вогню :mocking: Хожу по базарах-магазинах тільки ціленаправлено, якщо точно знаю, що мені треба. Але з першого разу рідко вдається купити потрібне - ніби барахла різного навалом, а вибрати нема чого. Важко мені з вибором - маю великі вимоги, але не маю багато грошей :)))
    Зато інтернет-магазини люблю - там і вибір кращий, і ціни дешевші, і в натовп йти не треба :good:

• Подобається Подобається x 2
  16. Люблю поблукати магазинами, але щось довго вибирати - ні, особливо міряти одяг. :ireful1:

17. nastinka

nastinka відсутня

ненавиджу шопінг!
    сьогодні була на південному.
    страшена задуха, смердить брудними шкарпетками всюди! фу!
    і нема того одягу який я ношу.
    тому то зло.
    секонд рулить)

• Подобається Подобається x 1
  18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я не знаю навіщо лазити по магазинах. Хібо що коли не можу знайти річ, яку мені треба. Лажу хіба що тоді, коли вибираю подарунки. Перебираю кілька варіантів, порівнюю вигляд, якість, ціну, відвідую магазини по колу і після численних роздумів вибираю! А якщо купую щось для себе, то майже не переймаюсь. Наприклад, сукню на шлюб купила за 15 хв :) Це я пішла з коліжанкою вибрати їй шлюбну сукню і по дорозі на Південному зайшла в магазинчик з вечірніми сукнями і зразу вибрала і купила :) Останнього разу була на великих закупах, де купила другий по порядку плащик, який міряла, перші чобітки, двічі пари джинсів спробувала для порівняння і одну з них купила.. Якось просто лазила з подружкою по базарі, допомагала їй щось вибрати і побачила одну цікаву річ для себе. Поміряла і зразу купила :) Не пригадую, що щось купила б для себе після перемірювання більше 5 речей. Люблю робити такі закупи, бо не відчуваю напрягу і не надаю їм великого значення :)

19. Caramelka

Caramelka New Member

а я люблю ходити по магазинах. Навіть, коли нема грошей. Хоча ліпше, коли вони є))) Але саму мене на шопінг краще не випускати, а то піду в супермаркет за сметаною, а повернуся - з купою дрібниць на сто гривень))і буду довго на калькуляторі вираховувати, на що я стільки грошей витратила))

20. poetka

poetka Дуже важлива персона

Я люблю звичайно,але коли у кишенях гроші.....Були вчора на Південному,хотіли сорочки чоловікові нові придбати і з пару футболок....так і повернулись ні з чим....
    Сорочки - від 250-700грн.
    Футболки від 400-750 за штуку ( звичайнісінькі футболки)о_О
    За шо такі гроші питати....за шмати....Я в шоці.Деруть по чорній силі.
    Врешті решт заїхали на СТОК купили "нульову" сорочку за 30 грн.ше й з біркою,одну в клітку непогану, я си мештики надибала за 100 грн. малому капріки моднячі за 30 грн. і майку класну за 20грн. і ше вобрус на стіл за 10 грн. як кажуть дешево і сердито, і ніц встидного в тому немає.Гроші зостались пішли в пузату хату понаїдались, а гроші ше є....так добре жи є секонд-сток, а ше ліпше якби й там ціни були дешевші,бо коли є новий прихід ціни теж кусючі 70 грн. кг.

• Подобається Подобається x 7
а де твій аватар? :)