Я вот бігаю трошки, і так побігаю з годинку і потім такий присмак крові в роті появляється, що ні бігати, нічого потім не хочеться, просто капець.... Шо ту таке є?
Та з тиском проблем ніколи не було... А вам би юж підколоти, ніц не приймаю, пляшку пива в місяц і всьо.
Туйво, Ромко! Я не вживаю алкоголю (майже), там десь одна бутилочка пива в місяць І не покурюю! ---------- Додано в 21:38 ---------- Попередній допис був написаний в 21:37 ---------- Але самої крові немає, а смак є.. Гадость ппц.. Чи я шось не так поняЛ?
Обов'язково сходіть на прийом до терапевта й кардіолога, зробіть кардіограму. У вас, скорше за все, піднімається тиск. Присмак крові характерна ознака. Так і до інсульту не далеко! І бігати Вам навряд, чи можна.
Якщо відчуваєте якийсь недолік в самопочутті то краще не спльовувати, а йти до лікаря. Відстань пробіжки тут не основне. а "немає інсульту" не означає, що його може не відбутися.
Можливо лімфатична система швидше працює, еритроцити попадають в носоглотку - звідси і металевий присмак. Таке теж мав... Не задумувався
Тьху-тьху... Інсульту не має, а на присмак крові жалієтесь... Чи Ви думаєте, що інсульт то хвороба? Ні, то наслідок гіпертонічної хвороби, про яку дуже багато людей дізнаються саме тоді, коли інсульт вже стався...
1. Підіть до терапевта і розкажіть йому. Попросіть призначити флюорограму легенів. Обов"язково. Можливий туберкульоз, який протікає без особливих симптомів. Він 100% лікується, тільки треба лікувати. Але, звісно, спочатку виявити. 2. Таке іноді буває, якщо в людини є зіпсований зуб, або хронічний тонзиліт (ангіна). Або захворювання ясен. 3. Причиною також може бути "тиха" виразка шлунку, яка часто також абсолютно не турбує людину. Коротше кажучи - до лікаря і все детально розповісти. Може там і хвороби ніякої немає - просто ви стискаєте інстинктивно зуби, коли біжите - звідси кров, але перевіритися треба обов"язково.
Тільки встигніть, і відпишіть. а то ми переживатимемо. Не пропадайте з форуму, а то всяке можемо подумати.
сміх тут ні до чого. мій товариш...спортсмен...здоровенний хлопака... мав три інфаркти. Вижив чудом. Оперували в Німеччині. Кажуть...німці- єдине Ваше спасіння - ходити пішки.Якнайбільше.