Шо си з дітьми робиться 0_0 ?

Тема у розділі 'Львів кримінальний', створена користувачем Deus igrok, 4 гру 2008.

1. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Телефонує знайомий, балакаємо тай про міліцію. І він починає розказувати про свіжий сюжет по ТВ , транслювали його районний райвідділ. Так от він каже "один Шістнадцяти річний зґвалтував одинадцяти річного" . Я одразу , "мо одинадцятирічну". Товариш заперечує, каже - все вірно пересказує

Я б мо і не згадав про це , але ...

http://www.zik.com.ua/ua/news/2008/12/02/160425

Дивлюся нище:

http://www.zik.com.ua/ua/news/2008/11/26/159708

о_О Я себе трохи пригадую і в 11 років, і звичайно в 16 ... ну мо була якась там стурбованість , коли видів дівок весною ... гарно вбраних ...

Але шо діє, шо сі діє ....

• Подобається Подобається x 15
  2. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Деусе,не те слово....я працюю в сфері освіти і маю нагоду спостерігати за дітьми кожного дня..Це жах..такого наслухаєшся,що інколи вуха в"януть.Вони занадто швидко почали дорослішати...

• Подобається Подобається x 10
  3. Зануда

Зануда така зануда

Мені реально страшно. В мене діти ростуть. Я ж не можу їх ізолювати від усіх і усього. Як вберегти їх від погані всілякої?

• Подобається Подобається x 13
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Важко сказати...
    я бачу багато молоді..і не такої..
    Має бути ..стержень...внутрішній...
    І...приклад батьків...
    і щоб розуміли однозначно,що,якщо
    Я СЕБЕ ПОВАЖАЮ,то НІКОЛИ не зроблю чогось такого
    Щоб не дати навіть доторкнутися до якоїсь мерзоти..
    Але нема готових рецептів...

Останнє редагування: 4 гру 2008
    • Подобається Подобається x 24
  5. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Дуже сумно і страшно стає від таких препаскудних історій...:cry:
    Сучасні діти так ніби не хочуть мати якесь там "дитинство", а відразу бути дорослими, ЗАНАДТО ШВИДКО хочуть бути дорослими.:sad:
    Пригадалось, як одна знайома (26 років) нещодавно розповідала про свій легенький шок, коли її синочок (5 рочків) почав розповідати чим інші діти (трошки старші за нього) займаються на селі (туди вони їздили до родичів). І знаєте чим? Сексом. :) Мама не знала, що йому сказати. І малий перестав говорити на цю тему - вирішив бути "дипломатом".
    Ну, це, звичайно, нормальне "заняття":)))
    Але ж...не для дітей і, напевно, не тема для обговорення для п'ятирічних мешканців Землі. То мацьопство ще читати/писати/рахувати не вміє, а вже..."грамотний"...:pardon:
    Але насправді несмішно...:cry:

• Подобається Подобається x 7
  6. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

дуже часто самі ж батьки позбавляють дітей дитинства...
    діти ростуть такими через брак любові і виховання...

• Подобається Подобається x 9
  7. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

та нічого з дітьми особливого не робиться!..
    НІЧОГО!
    єдина відмінність між дітьми нашого часу і дітьми "двадцять років тому" -- широкий доступ до інформації, зараз всі мають можливість отримати будь-яку інформацію...

• Подобається Подобається x 5
  8. Гелена

а діти "20 років тому" всі виросли нормальними?
    особливо в нашій країні злодіїв і брехунів :mocking:

в цих дітей-гвалтівників якісь ненормальні сім’ї
    нормальні діти там де батьки більш-менш нормальні
    нема чого дозволяти дітям дивитися ТБ
    а дозволяють щоб не паритися з ними

основи психології: агресивні діти в нормальних батьків не виростають

Останнє редагування модератором: 4 гру 2008
    • Подобається Подобається x 8
  9. Iriska

Iriska Well-Known Member

Невеличка історія... В понеділок в школі, другокласник побив і мало не задушив четвертокласника... Хлопчик займається боротьбою, тільки мабуть батьки йому так і не поснили сенс цих занять, або навпаки...
    Якщо взяти різницю між нами і ними, то подивіться спершу, як раніше діти реагували на щось цікавеньке у друга... Дай побавитись..., подивитись..., я б теж таке хотів...
    Зара - ви не дорахуєтесь в своєї дитини цієї речі..., батьки тої дитини мають незаплановану істеричну покупку... Раніше рослось з думкою - от виросту, буду мати дітей, то постараюсь їм дати більше ніж мені дали. Додавались...
    Стосовно агресії, не завше винні ненормальні сім*ї, то все теж залежить від самої дитини. А от те що вони навколо бачать про безкарність і всепомагаючі хабарі..., то в них і світогляд... "а шо... батьки відкуплять, та й по всьому... я ж їх кохане чадо...", а знають вони про це від них же..., як прямою мовою, так і випадки, коли ті нашкодили, а при них звинувачують того, хто пожалівся на шкоду... А це не признак ненормальності, це незадумування батьків, що з цими дітьми буде далі і захист від замарання образу "мої діти - ідеальні". Самообман і те що він породжує... причина і наслідок.

10. thinkers

thinkers Well-Known Member

можна посперечатись... сучасні дітиська основну інформацію беруть не від батьків, не від вчителів, а з телевізора. і поведінку вони тепер копіюють не з вінні-пуха чи чапаєва, а самі знаєте з кого. сенсаційні рейтингові передачі в дитячий час про те, як там десь піймали маньяка і що він наробив, при чому з усіма деталями, просто не можуть не вплинути на дитячу психіку. +вільний доступ в інтернет, +нефільтрована періодика.... заборонити це дитині просто нереально. тобто заборонити то реально, але заборонене приманює. можна скільки завгодно виховувати, формувати, закладати і т.д.
    але інший, ненормальний бік життя дитина побачить обов"язково.

• Подобається Подобається x 6
  11. Гелена

а хто це допускає? та самі ж батьки!

• Подобається Подобається x 4
  12. thinkers

розкажіть як не допустити

13. Гелена

я десь бачила книжку "400 способов занять ребенка"
    це замість телевізора

і вазагалі - що за питання? це до якої степені треба плюнути на свою дитину щоб вона таке виробляла?
    ви вважаєте батьки не винні? дарма

за дії дітей відповідальні батьки, запам*ятайте собі

14. thinkers

я не вважаю що батьки не винні. але винні не лише вони. і можна зі шкіри лізти, забавляючи дитину чотирма сотнями способів, а світ насилля вона все одно побачить. раніше чи пізніше. по телевізору, чи на вулиці. і ще невідомо, яка саме дитина сприйме той світ без психічної травми: та, що вихована в теплиці чи та, що на вулиці.

• Подобається Подобається x 4
  15. Iriska

Iriska Well-Known Member

Цікаво... Після переписки з автором цитати, стосовно яке я хамло, бо посміла задати уточнюючі питання стосовно однієї теми... мені доречі пообіцяли бан, якщо я посмію сюди прийти... Проте... бачу, що тут Ви також даєте "мудрі" фрази і відмахуєтесь від відповіді...
    Наскільки я знаю, Ви щойно в декреті, тому радощів "плювання" ще не знаєте. А також, існують сім*ї де батьки змушені працювати на двох роботах, бо вони не директори, а їх тесті не судді... І діти зачасту лягають на плечі дитсадків чи нянь, а то і родичів.
    В садках знаю багато прикладів жорстокого поводження з дітьми. З нянями - аналогічно. Родичі, як відомо мають свої справи і проблеми, і тому дуже мають можливість леліяти Ваше чадо так як Вам би того хотілось. Крім того... маю знайому, дитя не знає ні ТВ, ні компа, зате тепер не дає мамі проходу і вона нікуди не може вийти без нього.
    Тут єдиний вихід - фільтрація каналів до перегляду і ігр до забавляння. А також - не пічкати дитину логікою з пеленок, вони її не сприймають, а на решту місця не вистачає. В кожній сім*ї свої проблеми і моменти, які не можна узагальнювати під поняття "Ненормальні". Гелена... чекаю обіцяного бану... і поради... як мамі одиночці одночасно заробляти гроші, сидіти з дитиною, готувати їсти і т.д. і при тому ні на хвильку не залишити дитину без нагляду, щоб випадково не став включеним телевізор?!

• Подобається Подобається x 1
  16. Гелена

до чого тут теплиця? до чого всеодно побачить?
    в сім*ї має бути взаємодоріра і постійне спілкування про все, в т.ч. про насильство
    хоча б - дивляться ті ж новини разом і обговорюють
    плюс приклад батьків діє на дитину найбільше

треба закласти в дитину нормальні цінності
    але це треба вміти, це треба старатися, для цього самим треба їх мати

17. bora

bora Well-Known Member

Вже говорилось на гілках форуму про те, що сьогодні значно більшою кількістю дітей НІХТО не займається. От і вся різниця між поколіннями.
    Тобто колись якісь піонерські чи там комсомольські організації трохи "виховували" тих дітей, якими власні батьки не займалися, пропаганда знову ж - де чітко втиралося в мізки "що добре. а що погано для життя в цій країні". Результат не скажу, що був тоді однозначно позитивний, бо зомбування то таки не синонім виховання.
    І ще - коли щось ставалося в школі, садочку, селі - це старанно приховувалося - і всім здавалося. що навколо лише ідеальні діти. Це точно неправда. Пригадуючи розповіді батьків-бабусь - в селах і тати "жили" з доньками, і малолітні в питущих батьків мало не з 10 років займалися чимось, з однією різницею - вони не знали, що то зветься "секс".
    Такої проблеми покоління, як то ВСІХ дітей нема - є значний, дуже значний відсоток дітей, яких батьки не виховують - бо зайняті - відкуповуються грошима, батьки яких масово - на заробітках, батьки яких як і всю історію людства були такі -пиятикують. Інше питання, що дітей пияків стає все більше (по словам працівників дитбудинків-інтернатів), бо вони тільки на дотації на новонароджених тепер всі і розраховують.
    А телевізор - це проблема власне не так дітей, як тих батьків в першу чергу, які полишили на його виховання власних дітей. Бо не будь його - буде дворове оточення яке завжди було дуже різним.

• Подобається Подобається x 6
  18. Гелена

і я вас рада читати Ірене :mocking:
    хтось казав що не ходить по чужих форумах, хто то був?
    вибачте, я бани роздаю на сусідньому форумі - дівочі посиденьки :))):))):)))

п.с. моя думка про виховання розгорнутіше описана в ДП

19. Iriska

Iriska Well-Known Member

Вірно, що є те є. От тільки стосовно комсомолу не скажу... Те що практично всі діти ходили в якісь секції спортивні, чи інші це так... Проте зараз... в вересні дала малого на карате... коштує недорого, але й видно як вчать, тренер замість того щоб пояснити щось дитині, чи показати як робити і перевірити сприйняття - бив палицею по руках і ногах... Це нормально? Коли в садку наня б*є малюка, він скаржиться мамі, мама - директору, а дитину на наступний день б*ють іще сильніше...?! Коли стається щось в школі, раніше одразу викликали відділ по роботі з неповнолітніми, а тепер просто закривають очі, поки не станеться, щого в шафі не сховаєш. Діти в залежності від віку виховуються від: батьки - садок - школа - інститут, і крім того завше грає роль навколишнє спілкування. Тому, питання не стільки які батьки, а яке суспільство загалом. Що робити? Не закривати очі на це. Я з карате забрала, вирішуєм чим буде займатись, мабуть плаванням. А іторія про садок - батьки прийняли рішення мовчати... А це не тільки для наших дітей заклади, але й для інших...

• Подобається Подобається x 3
  20. thinkers

Гелено,вибачте, але або Ви мене не хочете розуміти, або не повністю розумієте глибину проблеми в цій темі.
    Хіба я заперечував необхідність взаємної довіри, спілкування, подання прикладів батьками? Повірте, цього МАЛО! Мало і все тут. І не кажіть що дитина здатна мислити тими ж категоріями, що і дорослі. Дитина все одно буде частиною соціуму. От тільки питання якого... Кого там буде більше? Чи буде там така справедливість, до якої дитина звикла вдома? Ви готові спрогнозувати реакцію дитини на несправедливість?

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)