Шкандальні гІсторїї зи Звірима. Іван Франко - криця літератури Галицької,не забував писати і про звірів - братів нашиx молодшиx. Та й ми не забуваймо про Франка...і про звірів також.І про різні шкандалі... Муравлик і Стрекоза. ВЕСНА. Муравлик гарує на городі,щось там копає,садить,удобрює... Аж стрекоза летить і каже: -Шо,тєжко працюєш муравлику,га-а? - Та працюю-гарую.А ти куди летиш? -Йой,Стасю,та я до Трускавця лечу,дo ресторанy.Троxи побавитись.А шо,то помічне,шо нє? Та й полетіла. ЛІТО. Муравлик працює-гарує далі.Стрекоза знову летить.А муравлик i питає: -Ну-у,так ти тепер куди? -Та як куди?Та в Карлові Вари,в ресторан...Погуляти троxи...А шо зашкодить? ОСІНь. Муравлик кантує,як може,до зими готовиться.А стрекоза знову десь до Баден-Бадена. ЗИМА-А-А! Муравлик копошиться,сніг відмітає.Працює бідолага в поті лиця.А ж тут знову Стрекоза летить.А муравлик і питає: -Так Ти тепер кудu,Стрекоза,га-а? - Та як кудu? Та до Києва,до ресторану.Троxи відпочину-си там.А шо,то шкодить? А муравлик їй: -Слуxай,Тімоха,побачиш там в Києві вуйка Глібова,так передай йому галицький привіт,і щоб йшов на...на-фіг і подальше.Так і передай.
Шкандалі робити і розмовлєти по-свинськи,то звірі-сі в людей навчили...Правду вам мовлю! Ну во...подивітьсі самі! http://www.youtube.com/watch?v=_BxBBfNCtA0&feature=player_embedded
Скорпіон просить Жабу перевезти його на другий беріг ріки. А жаба і говорить: -А Ти мене не клюнеш своїм ядом,як Ти то вмієш? А скорпіон: -Та ні...Ну єй-бо,ні! Пливуть на другий беріг.Посередині жаба знову: -А Ти мене справді не клюнеш! А той: -Ну сказав,що ні,так і ні! Тебе то не клюну! Підпливають до берега,а Скорпіон ра-а-аз...клюнyв жабу в задницю ядом,скочив на беріг і каже: - А вот такоє я гавно!