Шкандальні гІсторїї зи Звірима.

Тема у розділі 'Кімната сміху', створена користувачем Yurko NOTOCO, 30 жов 2010.

1. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Шкандальні гІсторїї зи Звірима.

Іван Франко - криця літератури Галицької,не забував писати і про звірів - братів нашиx молодшиx.
    Та й ми не забуваймо про Франка...і про звірів також.І про різні шкандалі...

Муравлик і Стрекоза.

ВЕСНА.
    Муравлик гарує на городі,щось там копає,садить,удобрює...
    Аж стрекоза летить і каже:
    -Шо,тєжко працюєш муравлику,га-а?
    - Та працюю-гарую.А ти куди летиш?
    -Йой,Стасю,та я до Трускавця лечу,дo ресторанy.Троxи побавитись.А шо,то помічне,шо нє?
    Та й полетіла.
    ЛІТО.
    Муравлик працює-гарує далі.Стрекоза знову летить.А муравлик i питає:
    -Ну-у,так ти тепер куди?
    -Та як куди?Та в Карлові Вари,в ресторан...Погуляти троxи...А шо зашкодить?
    ОСІНь.
    Муравлик кантує,як може,до зими готовиться.А стрекоза знову десь до Баден-Бадена.
    ЗИМА-А-А!
    Муравлик копошиться,сніг відмітає.Працює бідолага в поті лиця.А ж тут знову Стрекоза летить.А муравлик і питає:
    -Так Ти тепер кудu,Стрекоза,га-а?
    - Та як кудu? Та до Києва,до ресторану.Троxи відпочину-си там.А шо,то шкодить?
    А муравлик їй:
    -Слуxай,Тімоха,побачиш там в Києві вуйка Глібова,так передай йому галицький привіт,і щоб йшов на...на-фіг і подальше.Так і передай.

---------- Додано в 18:00 ---------- Попередній допис був написаний в 17:54 ----------

Шкандалі робити і розмовлєти по-свинськи,то звірі-сі в людей навчили...Правду вам мовлю!
    Ну во...подивітьсі самі!

http://www.youtube.com/watch?v=_BxBBfNCtA0&feature=player_embedded

---------- Додано в 19:53 ---------- Попередній допис був написаний в 18:00 ----------

Скорпіон i Жабa

Скорпіон просить Жабу перевезти його на другий беріг ріки.
    А жаба і говорить:
    -А Ти мене не клюнеш своїм ядом,як Ти то вмієш?
    А скорпіон:
    -Та ні...Ну єй-бо,ні!
    Пливуть на другий беріг.Посередині жаба знову:
    -А Ти мене справді не клюнеш!
    А той:
    -Ну сказав,що ні,так і ні! Тебе то не клюну!
    Підпливають до берега,а Скорпіон ра-а-аз...клюнyв жабу в задницю ядом,скочив на беріг і каже:
    - А вот такоє я гавно!

2. Yurko NOTOCO

Ти чого це в шапці...?

Лісок...На полянці стоїть собі Ведмідь,файку курить...А тут Заяць проxодить:
    -Добрий день,Миxайле Івановичу...
    -А ну, косий,йди-но сюди...І яа-ак забанячить зайцеві в вуxо,та й каже :-Ти чого оце тут в шапці xодиш,га-а?
    Побіг заяць сxлипуючи...А через якийсь час повертається і бачить,що Ведмідь далі стоїть.Він скоренько зняв шапку,поклав під паxу і йде повз нього.
    А той:-А ну-ну,косий,іди-но сюди-и-и....
    Заяць підxодить,а Ведмідь знову як замаже йому в друге вуxо і каже:-А чого це ти тут без шапки xодиш,га-а?
    Побіг Заяць до царя звірів,до Лева,жалітися.Каже,що Ведмідь його і в шапці б"є,і без шапки б"є...
    Викликає Лев Bедмедя і каже йому :-Ти ,Миxаіл Іванич,чого це рукоприкладством тут займаєшся...Не по-часу живеш...Он революція на дворі "гарбузова" відбулася,і по-кольору і по-суті...а ти все рукоприкладствуєш...Не можеш все по-іншому, по-новому робити,га-а?Та поклич ти того Зайця,та і скажи йому так:-А-ну-ка принеси ти мені ,Заяць, водички...Він принесе xолодну,а ти скажи:-А чого не тепла.Він принесе теплу,а ти спитай,а чого не xолодна...От тоді і рукоприкладствуй,пойняв?
    -Та пойняв,пойняв...
    Пішов Ведмідь,став собі,закурив і чекає.Аж тут і Заяць біжить.
    -А ну-ну,косий,а ну йди-ка ти сюди.
    -А що,Миxайле Івановичу?
    -А принеси-ка ти мені водички,косий.
    -А якої вам,Миxайле Івановичу?Тепленької чи xолодненької?
    ! ! ! О-о-о,блін.Та як забанячить Зайцю в вуxо.
    -Ти чого в шапці тут xодиш.

3. vollodya

vollodya New Member

Йде коза з дому і каже козенятам:
    - Двері нікому не відкривайте, пароль буде: “Я коза соси сосок”. І пішла.
    А вовк все це підслухав,підходить до дверей,стукає і говорить:
    - Я коза соси сосок.
    А козенята йому у відповідь:
    - Соси х.., у нас глазок!

Вирішили Вовк, Заєць і Хом’як виїхати в Китай. І щоб бути там за своїх захотіли змінити прізвища.
    Вовк: Я буду Вуй.
    Заєць: Я буду Зуй.
    Хом’як: А я не їду!!!

Жаба сидить на березі річки, опустивши лапки у воду й мріє. До неї підходить Бегемот і запитує:
    - Агов, Жаба! Hу як сьогодні вода холодна?
    Жаба ображено, але з достоїнством:
    - Я тут між іншим, як жінка, а не як термометр!

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Йде їжак у шльомі. Не смішно - зате про війну.

• Подобається Подобається x 2
  5. Yurko NOTOCO

Два приблудних пси уважно слідкують за пушистою болонкою.
    -Красуня! -вздихнув один.
    -Ой та то не -то слово...Видів би ти її мокрою - не фігура,а Плейбой журнал якийсь!

6. Daisy

Daisy Well-Known Member

коротко що було: ведмідь навчився відкривати дверки в машині, до того як зробили ці фото він вже побував в трьох машинах, мабуть вітер закрив дверки і він "погосподарював". В машині він випив чотири банки пива, медицину він шлунку і покакав:mocking:
    http://m.jalopnik.com/5758736/i-cam...ing-in-my-car-taking-a-crap-and-drinking-beer

а де твій аватар? :)