Шановні львів'яни! Допоможіть знайти відео про Львів.

Тема у розділі 'Львів туристичний', створена користувачем Posternak, 27 бер 2011.

1. Posternak

Posternak New Member

Доброго дня. Мене звати Олег Постернак - з міста Ізмаїла Одеської області. Я працюю в Ізмаїльському університеті на історичному факультеті. У мне буде величезне прохання до учасників форуму. Допоможіть, будь ласка. Потрібні невеликі відеоматеріали (аматорські, професійні) з основними місцями Львова (центр міста, історичні памятки, вулиці, найбільш визначні місця). І особливе прохання - якщо у когось буде вільна хвилина і є цифрова камера чи фотоаппарат - потрібно зняти місце перебування і будинок штабу 7-ї армії (Залізний полк) у Львові (ймовірно, вулиця Стрийська). Це для фільму, який ми знімаємо. На жаль, можливості вирватись у Львів немає і знайомі також відсутні. Буду щиро вдячним у разі якщо допоможете!

2. Lanysss

Lanysss New Member

Раджу вам звернутися до Остапа Процика, який є у фейсбуці. Думаю, що він зможе вам допомогти. Кілька років тому він знімав проект "Легенди старого Львова" Фільм надзвичайний.

---------- Додано в 18:28 ---------- Попередній допис був написаний в 18:26 ----------

Куди скинкти фотографії?

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А в Міністерство Оборони написати слабо?
    Там би Вам пояснили, що Немає вже 7-ї армії...
    Є 24-та окрема механізована бригада ім Д.Галицького. 13-го армійського корпусу...
    І живе вона в Яворові...

а де твій аватар? :)