Шалена акція вегетаріанців.

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем bora, 2 жов 2008.

1. bora

bora Well-Known Member

Є тут гілка театр і дибіли.., хотілось на кшталт того назвати гілку про організаторів "м"ясного шоу" в центрі. Таким шляхом достукатись нібито до свідомості тяжкувато. Враження таке, що акцію влаштували заради иншого - звернути на себе увагу - "от які ми креативні і як багато про нас будуть говорити - мо хтось і гарну роботу підкине чи залучить до ще одної дурноватої акції". Принаймні ознайомленням-поясненням проблематики тут не пахне. Шкода що організатори не додумались звернути на себе увагу завдяки якимось значним напрацюванням чи красивим шоу. А "жесті" і по тєліку вистарчає - всі її продукують сьогодні.
    ЗІК:

Останнє редагування: 2 жов 2008
    • Подобається Подобається x 13
  2. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

Картинка не для слабонервних, якщо не бачити контексту, і особливо ввечері:)

• Подобається Подобається x 2
  3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Може перейменувати гілку у "Театр і вегетаріанці"?

ЗІ: цікаво, що на ціннику написано... "дівча патране свіжо-відморожене"?

Додано згодом.
    Думаю, не випатране толком...:mocking:

• Подобається Подобається x 11
  4. bora

bora Well-Known Member

Та не піднімається рука написати слово "театр" попри це збіговисько вар"ятів. Не знаю чи буде дівча в целофані їсти м"ясо, але можливість народжувати дітей після лежання на сирій землі - під питанням. Обстежся тепер дитино!

• Подобається Подобається x 12
  5. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

То вона там жива!!!! Я ж подумала, що там манекен.

• Подобається Подобається x 1
  6. Kristin_Daae

Kristin_Daae Active Member

Оце точно! Початок жовтня - якраз пора для лежання голяка на бруківці! Розум є?

• Подобається Подобається x 7
  7. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Там написано "людське м"ясо". :)
    А в ящиках тримають уже манекенні руки та ноги.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дітиска.... розумніші за батьків....:tongue:

9. levandivka

Бо не флудять?

10. bora

bora Well-Known Member

Згадала в тему бородатий жарт - Не люблю вегетаріанців за те, що вони їдять (забирають) їжу моєї їжі:)

Дехто коментує таким чином -
    То всьо рекляма від політиків (авт.), певно скоро мясо подорожчає... :)

Останнє редагування: 3 жов 2008
    • Подобається Подобається x 5
  11. Наше Літо

Наше Літо Active Member

у нас в Києві в зоопарку теж була подібна акція. позбиралися музиканти і розповідали як шкідливо їсти м"ясо і як добре бути вегетаріанцями...

12. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Та це ще нiчого, ви би бачили що тут псiхопати роблять. Марширують по вулицям з плакатами зробленими з фотографiй брутально забитих i закривавлених тварин, кричать на людей, добре що не б'ють. I кожного року бiля елiтного (читай супер дорогого) магазину Нiмен Маркус http://www.neimanmarcus.com/ виходять протестанти на рахунок хутра. Теж з страшними фотографiями iтд, сичать i обзивають всiх хто iде в хутрi одягнений. Цiкаво чого вони не їдуть на Аляску i не роблять такi акцiї чукчам, якi споконвiку в хутра одягаються???
    Але здебiльшого вегетарiанцi тут в Амер. вдаются до психологiчної тактики, намагаються поставити iнших у незручне становище в ресторанi наприклад, заявляючи що вони вегетарiанцi. I вже якось незручно ЖЕРТИ шматяру стейку бiля них. Або пропагують це як щось ультра модне, ультра iнтелiгентне чи що... у кожного свої заскоки.

13. Natalia

Natalia Well-Known Member

А я думаю, що ті люди дійсно є переконливими вегетаріанцями і метою їхнього мітингу було звернути увагу людей, які, можливо, ніколи не задумуютьмя над тим питанням звідки у них на столі, чи в супермаркеті є м"ясо.
    Особисто я дуже рідко споживаю червоне м"ясо і то тільки тому, що з дитинства привчили його їсти. І, на жаль, теж одягаю ті ж дублянки і шкіряні речі, бо вони є кращими ніж замінники. Бо всі ті речі ми сприймаємо просто як речі і не задумуємось звідки вони взялись. Але якби кожен з нас власними руками вигодував ту тварину, то в більшості не знайшлось би сміливості вбити її.
    Думаю, що в кожного з нас, мабуть, є різне відношення до тварин. Мені більше шкода того бездомного котика ніж якусь бродягу, бо це ми тих тварин приручили, а потім викинули їх на вулицю.
    І ті ж вегетаріанці, вони не їдять м"ясо не тому, що: не хочуть, не можуть, воно їм противне. Вони свідомо відмовляються від нього, бо більше ніж інші задумуються звідки воно береться.

14. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

Кожен по-своєму вар"ює...
    Людина - хижак, як їй без м"яса?

15. levandivka

Ви не праві. Є і травоядні...
    Нє?

16. Радість

Радість Well-Known Member

Я не впевнена, що вони цим щось доб"ються. Можна було б зробити цю акцію значно цікавішою і без дівчини на асфальті.

17. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

молоді люди...
    хочуть якось привернути до себе увагу...
    нічого дивного не бачу...

18. harmony

harmony Well-Known Member

Не знаю, як бути стосовно мікроорганізмів, які все одно проскакують між зубами і йдуть по лабіринту смерті або життя ? Як захистити їх ?

19. Natalia

Natalia Well-Known Member

Ну, ви вже вдаєтесь в крайнощі!

20. levandivka

Горілкою! Дуже гуманно...
    Нє?

а де твій аватар? :)