Відповідь: ШАГ Думок багато.Я зарядив трохи туди грошиків.Марно ? ні ? Там новий керівник, новий корпус навчальний .Старі ні той ,ні перший були нікудишні. По суті питання полазьте по їх форуму.(Ой...)
Відповідь: ШАГ о - щодо "між" - то ви певно влучили... "в саму дірочку".... а чому ШАГ готує тільки програмістів за 2 роки? може, вони б ще керівників підприємств за 2 роки готували? адже керіників підприємств теж шалена нестача в регіоні? До речі - фізика у нас в занепаді... Може, фахових фізиків би готували за 2 роки? -- Так ні - там "дурь" буде видно відразу... А в програмуванні - воно все таке розпливчато-розмазане, як лайно на стінах громадської вбиральні...
Відповідь: ШАГ Люди, ну ви не прикалуйтесь, а краще скажіть де і вас у Львові можна вивчитись на дизайнера? тільтки щоб це був ВУЗ , а не якесь училище.Я через рік збираюсь поміняти місце проживання і з свого інституту переведитись до якогось вашого.Якщо хтось щось знає я буду вам дуже вдячна
Відповідь: ШАГ Ууу!Ходи до нас в лісотех!Тут супер!Чесно-чесно!В нас технологічний вуз,тому я не лише вмітиму намалювати меблі,але знатиму технологію їх виготовлення-шоб запроектував і сам креслення зробив.До речі,це може і краще,бо намалювати будь-хто може,а майстри роблять так,як вміють...А викладачі у нас мегакласні-всі відомі львівські художники,заслужені,орденоносці і при тому просто цікаві люди...))))Ну як реклама?В мене одногрупниця в Кіровограді готувалася,тут приїхала поступати-зовсім різні речі і їй тут подобається!
Відповідь: ШАГ політехніка, "комп'ютерні науки" чи як воно там називається. http://misto.ridne.net/thread-1055.html
Відповідь: ШАГ Alias, уточність на якого дизайнера (одяг, меблі, веб) хтіли би вчитись - це суттєво. Не думаю що в політєху навчать дизайнерувати одяг чи меблі
Відповідь: ШАГ То тепер називається Академія мистецтв.Можна і туди,але ж я називаю переваги технічного вузу-шо лісотеху,шо політеху!)))
Відповідь: ШАГ і в моїй колишній академії теж є дизайнерський факультет..... але якщо там вчать як і на решті факультетів - то йти не варто.....
Відповідь: ШАГ Ходи до нас вчитися!!!Ми єдина кафедра дизайну у Львові,яка святкує День кафедри.Це ше одна з переваг!))))))
Відповідь: ШАГ Дякую Меg.на наступний рік , думаю буду вже вчитись у Львові.А скільки коштує у вас навчання? На я кому ти курсі?