FEMEN спиляли хреста за PUSSY RIOT та отримали кримінальну справу %-) На мою думку тут доречно лише одне - куля в потилицю блядюгам і без поховання, нехай гниють у канаві...
сц..і, б@югі! хай в село корів доїти їдуть! мене переповнює люта ненавість! цицьки поразвішували, не@д@о@їби нещасні! Закрити падлюк, й не давати щоб їх ї@и, самі завиють, бо без бл-ва жити не можуть ексгібіціоністки! На гиляку!
Дівки прогуляли той урок, де пояснювали, що в монгольській православній секті до хреста прибамбасені ще дві палки. Тому й не ту корову подоїли. Ось який сурогатний хрест вони хотіли спиляти
Мені ближче точка зору Руслана Кухарчука щодо цієї "події": http://blogs.pravda.com.ua/authors/kukharchuk/502e3d340b0cf/
Следственное управление Печерского отделения милиции Украины возбудило уголовное дело в отношении девушек из группы Femen, спиливших крест в центре Киева. Как говорится в официальном сообщении МВД Украины, по факту уничтожения имущества возбуждено уголовное дело по ч.2 ст.296 Уголовного кодекса (хулиганство). Создана оперативно-следственная группа, которая и выяснит все обстоятельства случившегося. Не исключено, что позже появятся и другие статьи. В МВД Украины подтвердили информацию о том, что уничтоженный девушками крест был сооружен в память о жертвах политических репрессий. На месте креста в свое время находилось здание НКВД Украинской ССР. Движение Femen заявляло о том, что свою акцию посвятило Pussy Riot. Напомним, что украинские феминистки еще до российской панк-группы устроили акцию рядом с храмом Христа Спасителя. Зимой они разделись перед собором, заявив о поддержке движения "За честные выборы". Спустя несколько минут все они были задержаны сотрудниками ЧОПа. Читать полностью: http://top.rbc.ru/incidents/17/08/2012/665089.shtml
надруга над релігією або вірою?! це саме важливе запитання, бо релігія - це спосіб манюпулювати свідомістю і все.
В християнську, тому Сагайдачний з Могилою і боролися за відновлення своєї церкви, відокремленої від монгольської секти з Московії. Ще почитай, чому владики української церкви разом з запорізьким козацтвом не підтримали Переяславські наміри Богдана.
саме так... через наругу над Символом вони виказали відношення до самого Христа... де ж Торквемада? (риторичне питання)
ні. а якщо і так, то що? мусульмане теж не дуже поважають христа і що? я наприклад його вважаю міфом і...?