Сфера послуг

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Redhotchilly, 18 жов 2007.

1. Redhotchilly

Redhotchilly Well-Known Member

В декількох темах вже писалось про хамство і зверхність продавців в дорогих магазинах або банках.

Львів завжди вважався культурною столицею України, пємонтом ітд...
    але якщо спуститись на землю, то це далеко не так...
    Як можна розвивати туризм, якщо сфера послуг на такому низькому рівні, коли клієнта абсолютно не цінують, коли власники дорогих закладів не піклуються про свою репутацію, бо "і так куплять"...

які ваші думки з цього приводу?
    як з цим боротись?

2. Відповідь: Сфера послуг

Треба в цій темі зазначати, хто з цим стикався з зазначенням інформації про установу, підприємство тощо, де до Вас відносились по хамськи...
    Може на цьому форумі є власники чи керівники вищезазначених установ і зроблять висновки...
    Я б зазначив декілька магазинів, але проживаю в Трускавці і для більшості вони є не знайомі...
    Створимо своєрідну програму "Знак якості"...

• Подобається Подобається x 2
  3. Redhotchilly

Відповідь: Сфера послуг

на першому місці в мене - "Бернардинcький дворик"...такого хамства я вже давно не бачила

4. Redhotchilly

просто ЖАХЛИВИЙ випадок стався з моєю знайомою недавно в "Картопляній Хаті" на Личаківській...В мене був справжній шок!

Wednesday, 10 October 2007 11:31 Комментарий

Дівчина з хробаком посеред тістечка Мікадо - це я. Я просто шокована!!!! До речі, він був не просто дохлий, а повзав прямо посеред того нещасного Мікадо. Ви знаєте, персонал вибачився переді мною, і гроші мені повернули. Але реально я вважаю, що мала бути хоча би якась мінімальна компенсація, скажімо, порція інших солодощів за рахунок закладу. мені ж з ідіотською усмішкою запропонували ПРИДБАТИ сирничок. Я розчарована дуже-дуже, бо щодня обідала в Картопляній хаті по вул. Личаківській. Тепер тричі подумаю, чи варто це робити. Що закладів харчування мало? І усім друзям звісно ж розповім про інцедент. Якщо вже посеред їжі хробаки...то і тарганчики по кухні повзають, а також можна припустити, що часто використовуються неякісні, протерміновані, зіпсуті продукти. Люди, щоб з вами цього не сталося, раджу обходьте ту КХ десятою дорогою. а працівники закладу, подякуйте, що мене не знудило прямо на вашу вітрину!!!

Відповідь:
    Жах. Одержавши тістечко з таким несподіваним "сюрпризом", можна на все життя дістати ідіосинкразію до десертів, що хоча й позитивно позначиться на здоров'ї та обсягах талії, але позбавить стількох позитивних емоцій!

Загалом, ми також шоковані и стурбовані. Адже в основу виробництва їжі на підприємствах "Картопляної Хати" покладена концепція тотального контролю якості. У процесі приготування страв використовуються винятково свіжі натуральні інгредієнти. Перш ніж будь-яка страва з'являється перед відвідувачем, вона проходить строгий контроль, що здійснюється в три етапи. На кожному з яких існує персональна відповідальність конкретного співробітника.

http://www.potatohouse.biz/guestbook.php

:shutup: як вам відповідь адміністрації???

за кордоном можна було би тисячі відсутити і заклад би зразу закрили

5. ZOOM

ZOOM Well-Known Member

А, навіщо їй компенсація, в вигляді ще одної порції солодощів? :8: Захотіла ще хробачка? В таких випадках треба, при можливості, зробити фото, викликати робітника з організації по захисту прав споживача і мати при собі пару свідків.:p Ось тоді є можливість здерти з них компенсацію. І не в вигляді тістечок, а в рідній, твердій гривні...

• Подобається Подобається x 3
  6. natty

natty Well-Known Member

Щодо Картпляної хати і Мікадо. Я, коли вчилась в універі, часто там обідала або просто пила чай чи гарячий шоколад. Тобто персоналу моє обличчя було знайоме. Кілька разів, коли замовляла Мікадо, мені пошепки казали, що воно несвіже.
    Щодо індиденту з хробаком...Не хочу нікого виправдовувати, але...не варто судити про тістечко не їх власного виробництва про рівень санітарії на кухні самої картопляної хати. Мікадо замовляють не дуже часто, от воно і лежить протерміноване, аж поки хробаки не заведуться, крім того, хробаки могли бути в горіхах, які в начинці тістечка. Але згідна на всі 100 %, що реакція закладу - явно недостойна і ви маєте право обурюватись.

7. Redhotchilly

natty, не виправдовуйте "Картопляну хату"...
    Для такої мережі- хробак в тістечку - НЕПРИПУСТИМО.
    Моя знайома обмежилась скаргою на їх сайті, якби на її місці опинився хтось інший... і новина зявилась на телебаченні або радіо... + перевірку санепідемстанції ораганізавати... "Каропляній хаті" у Львові був би кінець

8. natty

natty Well-Known Member

Ну добре, не буду! Ви праві. Це в сто разів гірше, ніж обрахунок чи хамовитий персонал! Ваша подруга могла створити їм купу проблем, якби захотіла.

9. ZOOM

ZOOM Well-Known Member

Ну і що, що в Трускавці? :) Треба писати про всі, є багато форумчан, які не живуть у Львові, але мабудь зіштовхувалися з даною проблемою.

10. FeRmatta

FeRmatta Well-Known Member

фєєє, яка гидота! ніколи не буду обідати у Картопляній хаті, якщо буду у вас в місті. Мені у Львові не сподобалось обслуговування в одному магазині, що розташований на шляху до Високго замку, від того магазину починається дорога догори, далі вже нема магазинів...продавець тоді точно не поспішала, ми чекали її десь 30 хв усім натовпом, а тоді була спека!!!

11. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

І це в країні, де народ перетворили в населення, а кожен бажаючий в обмін на достатню кількість грошових знаків може свої поправки в конституцію внести???!!!... :clapping: :D
    Я Вас прошу...:cowboy:

12. natty

natty Well-Known Member

Продовжуючи тему, в мене особисто було достатньо негативного досвіду в закладах громадського харчування Львова, причому дуже недешевих закладах:
    1) в "Амадеї" подали салат з зіпсутим копченим курячим м'ясом. На моє зауваження все швиденько поміняли на інший салат, який до рахунку не дописували, і вибачились. Як на мене, нормальна цивілізована реакція.
    2) в "Вероніці" замість одного сорту вина порахували зовсім інший, набагато дорожчий. Переконували, що це помилка, все виправили після невеликого скандалу. Але осад залишився. Ітак ціни немаленькі, щоб ще в рахунках комбінувати.
    3) Ще один прикол в тій самій "Вероніці" - в рахунок записали шматок пляцка вагою в 600 грам :)) І відповідно порахували. Теж переконували, що це опечатка була при вводі ваги в комп'ютер...
    4) В Титаніку, коли там був типу ресторан в підвалі, відмовились обслуговувати на 8 березня. Тобто спочатку запитали, чи будемо ми щось замовляти з їжі, а коли ми відповіли, що ні, відмовились обслуговувати. Я їм потім пояснила, що випивкою ми могли б принести в їх бюджет набагато більше, ніж 3-ма салатами, бо були настроєні на серйозний жіночий "кутьож". Залишила запис в книзі відгуків і сказала все що думаю адміністратору. Він обізвав мене нехорошим словом (і це в жіночий день), розмова вичерпалась і ми пішли в інший заклад. :ireful1:
    Ой, згадувати можна до безконечності. Але не буду засмічувати ефір, хай інші теж діляться досвідом.

13. Redhotchilly

не треба сміятись...може би в суді і відкупились, але але при "чорному піарі" клієнтів би не залишилось

14. Відповідь: Сфера послуг

Так як я живу в 3-х хвилинах від роботи то харчуюсь дома, так що з закладами швидкого харчування не стикаюсь... А от з хамством - до останнього періоду кожен день, в магазині, що біля будинку... Магазин ("Продукти" від Львівхолоду, що знаходиться в м. Трускавці по вул. Дрогобицькій), який створений на основі старих радянських продуктових магазинів і з продавщицями 2х2 з червоними фейсами, які ще за тих часів в ньому працювали...
    Так от, весь час продаючи товар, дивляться на тебе як на ворога народу(спочатку думав, що тільки на мене і тільки одна продавщиця, потім зауважив що ні...)... бо виявляється вони під час роботи собі сотню тянуть, я ми. покупці, їм весь час заважаємо...
    Мене особисто обраховували разів 10 і я їх весь час виправляв (обурено казали, що кожен може помилитись)...
    Знаю, як можна їх покарати, так як юрист, однак ніколи часу нема і т.д. і т.п.... Тай плюнув на це все, не хочу собі нерви псувати, просто ходжу в інший магазин, хоч він знаходиться і далеко...:feminist:

15. Redhotchilly

ше розповім про випадок один.
    Минулого року я хотіла зняти з банкомату Прокредитбанку готівку з англійської картки.

На екрані висвітилось -прошу отримати готівку... а грошей - не було!
    зашла я в банк- бо сума була достатньо велика.

Клієнтів в них майже не було, сидять 4 "фєфочки" між собою говорять...
    я сказала їм , що мені банкомат не видав готівки.
    Одна з них на мене так поглянула...типу "Но шо ти хочеш?!!!"...
    і сказали зачекати, бо вони заняті(!).

Ну , я як культурна людина почекала 5 хвилин і не побачивши ніяких дій з їх сторони попросила , щоб закликали начальника відділення.

Тут їх зразу переклинуло. але то ше не все... прийшов начальник, подивися на мою картку... і сказав, шо готівку мені можуть видати в відділенні, якщо я предявлю український паспорт, а при мені був тільки закордонний...

я взагалі була в шоці!!! по-перше, я не їх клієнт.. я набираю ПІН, підписуюсь... але їм треба український паспорт!

Після кількох гарних слів, гроші мені повернули, але нервів поїли нормально.

16. Відповідь: Сфера послуг

Стосовно "Вероніки", теж була ситуація: замовив пиво розливне (так хотів, що аж слюньки текли)... приносять, а воно якесь мутне... на мої зауваження, відповідають, що пиво нормальне, і я як придурок доказую, що воно мутне... кажуть заплатіть за це і ми вам інше принесем...
    Короче, довго не думав: встав і пішов...щось там кричали, коли я піднімався і одівався, бармен хотів дорогу перегородити... але вийшов я без проблем і штовхань, напевно погляд в мене страшний...
    Пішов на парасольки тай насолодився нарешті свіжим Львівським пивом...

17. spm1950

spm1950 Well-Known Member

Це все робиться тому ,що контролюючі торгівлю органи відмовилися брати хабарі.

18. Черешенька

Черешенька Well-Known Member

В мене з Львівськими банками завжди купа стресів. Раз пішла гроші міняти, чекала 20 хвилин перед вічиненою касою, бо касир розповідала історію приготування нового салату колезі і як її вчора хвалили. На жаль, відірвати жіночку від її захоплюючої розповіді завчасно не вдалося, то принаймні рецепт новий дізналася.
    Іншого разу потрібно було мені гроші з карточки в Приватбанку зняти, а чомусь теж нічого не виходило, автомат глючив, то мусіла підключити тата до "розборки", бо мене серйозно сприймати не хотіли і не вбачали проблеми, а я з ними довго возитися не збиралася.

Нещодавно організовували вечірку однокласників. Я оббігала весь центр, щоб замовити столик на вечір (10 вечора), без завдатку ніхто не погоджувався. Ще й меню вимагали складати. Нарешті, в Ірланському Пабі все-таки вдалося (гроші теж наперед заплатила). Вийшло так, що спочатку прийшли всі молоді мами і почали соки замовляти або легкоалкогольні напої. Офіціантка нам крізь зуби прошипіла "Ми не для того вам столик резервували, щоб ви соки тут пили". Отакий в нас сервіс :sad:.

19. ZOOM

ZOOM Well-Known Member

УЖОС...

20. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Ми одного разу їли зупу з білих грибів в Шекспірі з хробаками. :) З мнясом

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)