Сеть.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем donklass, 18 лис 2010.

1. donklass

donklass Well-Known Member

Почну з невеликого відступу. В даний час наші "вельмишановні" депутати займаються дуже відповідальною справою, а саме розглядом та прийняттям Податкового Кодексу.
    Що б, наприклад, я зробив ще "вчора". Для початку чотири головних етапи.

1.Загальна система оподаткування для всіх.Едине, розділив би її на два види:
    a. для підприємств понад 500 осіб - стандарт;
    b. для інших - спрощена.

2. Податок на фонд оплати праці ввів би, як в Америці -15,6%, включаючи пенсійний фонд.

3. Відкинув би повністю ПДВ, як податок для високорозвинених країн.

4.Переход з фіскальної на попереджувальну систему штрафів.

І яким би гарним, зі слів регіоналів, не був запропонований НК, він не вирішує цих питань, а значить, нікуди не подінуться, наприклад, ні зарплати в "конвертах" часто навіть без оформлення працівників ні багато іншого. Адже навантаження на фонд оплати праці в 37-39% непосильна для роботодавців, а якщо до цього ще додати ПДВ, прибутковий податок, відрахування з зарплати, витрати на електроенергію, опалення, штрафи, хабарі і т.д., то взагалі стає складно зрозуміти , як насправді не те, що розвивається, а як виживає малий і середній бізнес.
    І добре, якщо б такі умови існували для всіх.Так немає.
    Просто уявіть гру, в яку грає кілька чоловік.правила, нехай навіть несправедливі, повинні бути загальними для всіх.Даже при повній несправедливості в бік одного, гру все одно можна ще якось виграти.А от у гру, де правила довільно змінюються у процесі з чиєсь волі, грати неможливо в принципі.Ніхто і не буде.Можно змусити силою за відсутністю альтернативи, але будь-який моментально піде грати туди, де є чіткі правила, якими б несправедливими вони не були.
    Розумієте, до чого я?
    А що потрібно звичайним людям? Стабільність.Люди будуть терпіти найсуворіші закони, якщо вони будуть діяти для всіх і застосовуватися без виключення.Той, хто запропонує чіткі і ясні правила майбутніх відносин, отримає дуже велику підтримку населення.

І ще, напевно, найголовніше, до чого прагне кожна нормальна людина - це жити у комфортних умовах у злагоді з самим собою і відповідно, бачити поруч таких же людей.

Адже прагнення регіоналів до знищення малого та середнього бізнесу зрозуміло.
    Якщо виходити з класичного визначення середнього класу, то цей самий середній клас є опорою буржуазії. А що у нас? Олігархія з переважанням олхократіі.Группа олігархів приватизувала країну Україна, наша країна є їх "вотчиною". І для них становлення і розвиток середнього класу смерті подібне.Ім ну ніяк не потрібні люди вільні, їх влаштовують тільки феодальні відносини.

З усього сказаного випливає висновок, що з з усім цим треба щось робити.Но от що і як?
    Отже, поїхали!
    Мета, яку необхідно досягти, завдання, які потрібно вирішити для досягнення мети, структура, яка буде ці завдання вирішувати, кадри, які в цій структурі будуть працювати, ресурси, які кадри можуть використовувати ... ну, і так далі.
    Пропозиції з поставлених питань є. Якщо ця тема буде цікавою,то можна буде продовжити.
    І тут стає неважливо, в якій частині Україні ми живемо і якої ми національності. Всі ми - громадяни України.
    Прошу не вважати дане повідомлення будь-якою настановою або істиною в останній інстанціі.Це всього лише пропозиція обговорити поставлені питання.

• Подобається Подобається x 3
  2. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ага.
    Ідеальна система - проста система.
    Пдв - 0.
    Податок з продаж - 5 відсотків. (місцевий бюджет)
    Податок з прибутку 30 відсотків.(держбюджет)
    І далі - багатій народ...

Податок з продаж на бензин - 10 відсотків.(армійський бюджет)
    Думаю ви це шукали?

3. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

А чому такий високий податок з прибутку? Навіть у Середньовіччі брали найчастіше десятину церкві і десятину королю. Всього 20%...

4. Svjato

Svjato Well-Known Member

Тоді пенсію не виплачували - був збір тільки на армію.

Головне, щоб люди розуміли, що вони купують - бо податки це витрати - отже важливо знати, що купуєте ;)

5. donklass

Не зовсім. Але й це може бути метою, але тільки проміжною.

Адже насправді схема проста.Структура завжди створюється для вирішення завдань, що, у свою чергу, служить досягненню визначеної мети.Коли кадри в структурі кваліфіковані, а ресурсів достатньо, то завдання успішно вирішуються і мета досягається.
    А от далі дещо складніше Якщо мета досягнута, то треба формулювати нову мету і окреслювати коло завдань щодо її досягнення.А що робити з наявною структурою? Вона-то створювалася під рішення колишніх задач.Є два виходи: ліквідувати або реорганізувати.Але зазвичай рука не піднімається ламати те, що відмінно працювало багато років. І що ж відбувається? Структура, яка не має спільної мети, породжує цілий букет внутрішніх цілей і завдань з їх досягнення, які суперечать один одному.Починають розвиватися внутрішні конфлікти і структура розвалюється.
    Те ж відбувається і з нашими партіями, у яких реальні цілі не збігаються з декларованими. Наведу в приклад БЮТ, реальною метою якої було взяття влади.Ну, взяли владу, і що? Структура залишилася під цю мету, подальші цілі не сформульовані.В результаті розвал. "Регіони", наприклад, пішли трохи далі і, крім влади як такої поставили за мету сформувати чітку вертикаль влади, чого і добиваются.Буде такий же розвал. "Свобода" - як і у регіонів, дві основних мети: влада і національна держава. Буде такий же розвал, незважаючи на те, що зараз її популярність буде рости і найближчим часом "Свобода" стане основним конкурентом "Регіонів". Інших я навіть не беру.Тігіпко - "хитрий молдован", Яценюк - "ні те ні се" , компартія - "утопія", Ющенко - "месія" і т.д.

Що б зробив я? Сформулював мету.Наприклад, мій друг запропонував таку:

"Як я собі уявляю, метою наших зборів має стати побудова організації, яка буде боротися за утвердження принципів соціальної держави, держави вільних людей, держави твердих соціальних гарантій."

Деяка група досить довго обговорювала всі ці питання.Не буду нікого обтяжувати, лише наведу останню свою відповідь:

"Ми не готові до регістраціі.Нам необхідно сформувати команду з декількох человік.Дальше піде легше.Що ми можемо зараз? Сформулювати мету і завдання, що вже практично зроблено. Заклик, програмні та статутні принципи, регламент.
    Далі кадри і ресурсна база.Кадри потрібно формувати з користувачів інтернету, тому що це основний спосіб коммунікаціі.Також поступово потрібно залучати кадри на місцях.Ресурсная база - власний домен для кожного.Я, наприклад, оплачу і зроблю сайти для трьох і проведу лікбез.Коли всі почнуть заробляти, кожен зробить домени також для трьох і так по наростаючій.Достатньо довго буде лише спочатку.
    А про реєстрацію можна буде думати тільки після всього цього, коли буде практично готова структура, кадри (10тис.чоловік), ресурсна база під організацію”.

Моя подяка MARTINI i Oмa

Останнє редагування: 21 лис 2010
    • Подобається Подобається x 1
  6. Svjato

Svjato Well-Known Member

Так. Згоден.
    Зараз коректую чікість висловлень свого бачення. Ви не проти, що я створю іншу тему для детальнішого обговорення?

7. donklass

Буду лише вдячний.

8. Svjato

Svjato Well-Known Member

а де твій аватар? :)