Хоча нині тема сепаратизму дещо відійшла на задній план, його адепти все ж не дають розслабитися. Повний текст
Відповідь: Сепаратистські перипетії Партизанские загони - против танков под Киевом и русского спецназа? :o Хм... Кстати, почему нет точной ссылки на первоисточник (тижневик “2000”) ?
Відповідь: Сепаратистські перипетії II Всеукраїнський з’їзд Рад, який відбувся в березні 1918 року, ухвалив рішення про входження Донецько-Криворізької республіки до складу совєцької України. Штучне сепаратистське утворення припинило своє існування. Але чи назавжди? А чому б їм не дати ще один шанс? Хтось, думаєте, від цього програв би? Уявляєте - Україна без донів і бандюковичів. Це було б чудово! Бо тільки наївний може сподіватися, що з них вийдуть повноцінні українські громадяни.
Відповідь: Сепаратистські перипетії Отличная мысль! Надо инициировать процесс об отделении Донбасса от Украины и вхождении в состав Австралии. Украинцами не получается стать, а австралийцами должно получится. А почему нет? Что в Донбассе бандюки, что в Австралии дети сосланных преступников. Неуж-то друг дружку не поймут? Да неверю! Отличная мысль, Pedro, спасибо. Так, пойду искать, что за блюда можно из кенгуру сделать. Никогда кенгурятины не ел. Пусть делятся, буржуи. По страведливости.
Відповідь: Сепаратистські перипетії СмелО! Даже нагло! Заграница, ей виднее.:cool: А вот интересно, из кого выходят "повноцінні українські громадяни"? Ну типа арійці, в натуре??? Раз пошел такой базар, нужно перетереть! Пацаны ж против, гадом буду!
Відповідь: Сепаратистські перипетії Это Вы к кому обращались? КТО должен шанс дать? Вроде, никто и не против, НО, шанс, то, кому? (только не обижайтесь - "неужели кенгуру????")
Відповідь: Сепаратистські перипетії Панове, я бачу ви не на жарт розхвилювалися і свої емоції вихлюпнули в відповідь на мій скромний допис. Найбільше дісталося симпатичному австралійському звірку, який абсолютно нічого спільного не має з ситуацією на східній Україні. Отже, я не хотів нікого образити. Дони і бандюковичі - це урядово-мафіозне угрупування, яке керує сходом і старається поширити владу на всю Україну. Населення "бєзмолствуєт" але в усьому їм допомагає. І я рахую, що ситуація в Україні могла б бути інша, якби не... 1990 рік - перші демократичні вибори. Західна Україна вибрала демократів, схід нам дав зграю твердолобих комуністів. 1991 рік - ми в основному проголосували за Чорновола, схід дав перевагу комуняці Лєоніду Пєрваму. Коли побачили що він проводить деяку національну політику - схід змінив свою думку на Лєоніда Втарова. І так рік за роком... Ось і зараз схід привів до влади зграю бандитів, зеків і явних українофобів, які безсовісно сунуть свій вплив на Захід. Без данєцкіх і іже ми б давно були б в НАТО, ЄС, такі як я давно б повернулися в Україну і мали б пристойне життя. Хтось мені може назвати хоч одну спільну рису в середнього галичанина і донечанина? Боюсь, що ні. Мова, релігія, політична орієнтація, побут? Все абсолютно різне. Західна Україна ніколи не піднімала питання про відокремлення. А ось якщо данєцкіє чи харькавскіє хочуть автономію чи перейти до складу іншої держави, то чому б їм не дати цієї можливості. Думаю, Україна не влаштує їм масакри і не розбомбить Донецьк як мало місце з іншими державами.
Відповідь: Сепаратистські перипетії Pedro, и на каком этапе, по-Вашему, закончится этот процесс дробления? Вот у меня с соседями ничего общего, так на три ветви власти людей (взрослых ) в нашей квартире маловато. И чем, по-Вашему, люди, стремящиеся обогатиться худшие правители чем люди, зацикленные на своей исключительности? Кто из них обустраивает страну? Мне кажется, тут Mike очень правильные вещи пишет. Не резать страну нужно на "правильных" и "неправильных", а ... читайте Mike'а.
Відповідь: Сепаратистські перипетії Якщо можна, задам питання виходячи із Вашого коммента. 1. "Дони і бандюковичі - це урядово-мафіозне угрупування, яке керує сходом і старається поширити владу на всю Україну". На яких ФАКТАХ грунтується такий висновок? (тільки не потрібно про "двічі несудимого", набридло). 2. "Населення "бєзмолствуєт" але в усьому їм допомагає". А ЧОМУ ДОПОМАГАЄ? 3. "Коли побачили що він проводить деяку національну політику - схід змінив свою думку на Лєоніда Втарова" . Чому ж схід так вчинив? (До речі, як на мене, то меншою мірою свідченням невихованисті є так зневажливо називати Президентів). 4. "Ось і зараз схід привів до влади зграю бандитів, зеків і явних українофобів, які безсовісно сунуть свій вплив на Захід". Дивись питання №1. 5. "...такі як я давно б повернулися в Україну і мали б пристойне життя." Заради цього вступати в НАТО??? А чи не багато Ви про себе думаєте??? Ви і такі як Ви завжди шукали, де краще. І от знову чекаєте, коли вам ТУТ створять умови (ХТО їх повинен Вам створити???), а потім ви нас "облагодетельствуете" своїм поверненням!!! Красно дякую! Можливо, Вам ще і чоботи потім чистити??? 6. "Хтось мені може назвати хоч одну спільну рису в середнього галичанина і донечанина? Боюсь, що ні." От тут з Вами не можна не погодитись! Але подивіться на територію і населення. Хто від кого може відокремлюватись? Зауважу, що це якраз "галичани" намагаються диктувати "донеччанам" (харковчанам, дніпропетровчанам...) як їм жити. А донеччани, ... тільки захищають своє право жити так, як хочуть ВОНИ, а не як хочуть ГАЛИЧАНИ! Відчуваєте різницю?
Відповідь: Сепаратистські перипетії Ох и хитрый Вы, Pedro. ЗУ очень хочется отделится, чтоб зажить счастливо, но первыми начинать этот процесс не хочется. Пусть донецкие заварят всю эту бучу, а мы получим то, что хотели, да ещё и их обвиним в развале Украины. От кого научились чужими руками каштаны из огня таскать? Живите пока в Австралии.
Відповідь: Сепаратистські перипетії Докази є про "В. Чорновіл пропонував створити Галицьку автономію". А то я щось не чув, пропустив. А про Северодонецьк можу лише пригадати слова князя Романа Галицького "не передавив бджіл, меду не їси". В того тихонова немає нічого українського, орім паспорту. Вони ці сепарптисти кушнарики лише уникли відповідальності, тимчасово сподіваюсь., бо тепер змінили генпрокурора, та Луценка на молдована.
Відповідь: Сепаратистські перипетії Правниче!Витаю!Когда можно будет по человечески зайти на УЖ??? С повагою Читач Обкома!!
Відповідь: Сепаратистські перипетії 1. Саме В. Чорновіл просував ідею СОБОРНОСТІ (!!!) України. І не нада ля-ля! Я кілька років транслював в прямий ефір сесії ВР. І мав можливість чути, що відбувалося в залі навіть коли пан Плющ своїм тумблером вимикав мікрохвони. 2. Шановний Pedro, тут неодноразово різні дописувачі наводили цифри "вливань" бюджетних коштів (тобто загальнодержавних) у промисловість донеццини та Луганщини. І що ? Віддати "дяді" ? Так, у тих регіонах є рентабельні підприємства, тільки держбюджет тих прибутків не бачить.