Сепаратистські перипетії

Тема у розділі 'Львівська газета', створена користувачем gazeta, 1 січ 1970.

1. gazeta

gazeta Well-Known Member

Хоча нині тема сепаратизму дещо відійшла на задній план, його адепти все ж не дають розслабитися. Повний текст

2. Nikola

Nikola Well-Known Member

Відповідь: Сепаратистські перипетії

Партизанские загони - против танков под Киевом и русского спецназа? :o
    Хм...

Кстати, почему нет точной ссылки на первоисточник (тижневик “2000”) ?

3. Nikola

Nikola Well-Known Member

4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

II Всеукраїнський з’їзд Рад, який відбувся в березні
    1918 року, ухвалив рішення про входження Донецько-Криворізької республіки до складу совєцької України. Штучне сепаратистське утворення припинило своє існування. Але чи назавжди?

А чому б їм не дати ще один шанс? Хтось, думаєте, від цього програв би?
    Уявляєте - Україна без донів і бандюковичів. Це було б чудово! Бо тільки наївний може сподіватися, що з них вийдуть повноцінні українські громадяни.

5. OldMan

OldMan Well-Known Member

Отличная мысль!
    Надо инициировать процесс об отделении Донбасса от Украины и вхождении в состав Австралии. Украинцами не получается стать, а австралийцами должно получится.
    А почему нет? Что в Донбассе бандюки, что в Австралии дети сосланных преступников. Неуж-то друг дружку не поймут? Да неверю!
    Отличная мысль, Pedro, спасибо.

Так, пойду искать, что за блюда можно из кенгуру сделать.
    Никогда кенгурятины не ел. Пусть делятся, буржуи. По страведливости.

6. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

СмелО! Даже нагло! Заграница, ей виднее.:cool: А вот интересно, из кого выходят "повноцінні українські громадяни"? Ну типа арійці, в натуре??? Раз пошел такой базар, нужно перетереть! Пацаны ж против, гадом буду! :ireful1:

7. Полковник

Полковник миється в бані

Это Вы к кому обращались? КТО должен шанс дать? Вроде, никто и не против, НО, шанс, то, кому? (только не обижайтесь - "неужели кенгуру????") :)

8. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Панове, я бачу ви не на жарт розхвилювалися і свої емоції вихлюпнули в відповідь на мій скромний допис. Найбільше дісталося симпатичному австралійському звірку, який абсолютно нічого спільного не має з ситуацією на східній Україні.
    Отже, я не хотів нікого образити. Дони і бандюковичі - це урядово-мафіозне угрупування, яке керує сходом і старається поширити владу на всю Україну. Населення "бєзмолствуєт" але в усьому їм допомагає.
    І я рахую, що ситуація в Україні могла б бути інша, якби не...
    1990 рік - перші демократичні вибори. Західна Україна вибрала демократів, схід нам дав зграю твердолобих комуністів. 1991 рік - ми в основному проголосували за Чорновола, схід дав перевагу комуняці Лєоніду Пєрваму. Коли побачили що він проводить деяку національну політику - схід змінив свою думку на Лєоніда Втарова.
    І так рік за роком... Ось і зараз схід привів до влади зграю бандитів, зеків і явних українофобів, які безсовісно сунуть свій вплив на Захід.
    Без данєцкіх і іже ми б давно були б в НАТО, ЄС, такі як я давно б повернулися в Україну і мали б пристойне життя.
    Хтось мені може назвати хоч одну спільну рису в середнього галичанина і донечанина? Боюсь, що ні. Мова, релігія, політична орієнтація, побут? Все абсолютно різне. Західна Україна ніколи не піднімала питання про відокремлення. А ось якщо данєцкіє чи харькавскіє хочуть автономію чи перейти до складу іншої держави, то чому б їм не дати цієї можливості.
    Думаю, Україна не влаштує їм масакри і не розбомбить Донецьк як мало місце з іншими державами.

9. Salata

Salata Well-Known Member

Pedro, и на каком этапе, по-Вашему, закончится этот процесс дробления? Вот у меня с соседями ничего общего, так на три ветви власти людей (взрослых :)) в нашей квартире маловато. :)
    И чем, по-Вашему, люди, стремящиеся обогатиться худшие правители чем люди, зацикленные на своей исключительности? Кто из них обустраивает страну? Мне кажется, тут Mike очень правильные вещи пишет. Не резать страну нужно на "правильных" и "неправильных", а ... читайте Mike'а. :)

10. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Якщо можна, задам питання виходячи із Вашого коммента.:)
    1. "Дони і бандюковичі - це урядово-мафіозне угрупування, яке керує сходом і старається поширити владу на всю Україну". На яких ФАКТАХ грунтується такий висновок? (тільки не потрібно про "двічі несудимого", набридло).
    2. "Населення "бєзмолствуєт" але в усьому їм допомагає". А ЧОМУ ДОПОМАГАЄ?
    3. "Коли побачили що він проводить деяку національну політику - схід змінив свою думку на Лєоніда Втарова" . Чому ж схід так вчинив? (До речі, як на мене, то меншою мірою свідченням невихованисті є так зневажливо називати Президентів).
    4. "Ось і зараз схід привів до влади зграю бандитів, зеків і явних українофобів, які безсовісно сунуть свій вплив на Захід". Дивись питання №1.
    5. "...такі як я давно б повернулися в Україну і мали б пристойне життя." Заради цього вступати в НАТО??? А чи не багато Ви про себе думаєте??? Ви і такі як Ви завжди шукали, де краще. І от знову чекаєте, коли вам ТУТ створять умови (ХТО їх повинен Вам створити???), а потім ви нас "облагодетельствуете" своїм поверненням!!! Красно дякую! Можливо, Вам ще і чоботи потім чистити???
    6. "Хтось мені може назвати хоч одну спільну рису в середнього галичанина і донечанина? Боюсь, що ні." От тут з Вами не можна не погодитись! Але подивіться на територію і населення. Хто від кого може відокремлюватись? Зауважу, що це якраз "галичани" намагаються диктувати "донеччанам" (харковчанам, дніпропетровчанам...) як їм жити. А донеччани, ... тільки захищають своє право жити так, як хочуть ВОНИ, а не як хочуть ГАЛИЧАНИ! Відчуваєте різницю?

11. OldMan

OldMan Well-Known Member

Ох и хитрый Вы, Pedro.
    ЗУ очень хочется отделится, чтоб зажить счастливо, но первыми начинать этот процесс не хочется. Пусть донецкие заварят всю эту бучу, а мы получим то, что хотели, да ещё и их обвиним в развале Украины. От кого научились чужими руками каштаны из огня таскать?
    :)
    Живите пока в Австралии.

12. Danilo

Danilo Well-Known Member

Докази є про "В. Чорновіл пропонував створити Галицьку автономію". А то я щось не чув, пропустив.:)
    А про Северодонецьк можу лише пригадати слова князя Романа Галицького "не передавив бджіл, меду не їси". В того тихонова немає нічого українського, орім паспорту. Вони ці сепарптисти кушнарики лише уникли відповідальності, тимчасово сподіваюсь.:ireful1:, бо тепер змінили генпрокурора, та Луценка на молдована.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Педро, ну Ви як вершник без голови, чесн...слово.

14. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Правниче!Витаю!Когда можно будет по человечески зайти на УЖ???
    С повагою Читач Обкома!!

15. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

1. Саме В. Чорновіл просував ідею СОБОРНОСТІ (!!!) України.
    І не нада ля-ля! Я кілька років транслював в прямий ефір сесії ВР. І мав можливість чути, що відбувалося в залі навіть коли пан Плющ своїм тумблером вимикав мікрохвони.

2. Шановний Pedro,
    тут неодноразово різні дописувачі наводили цифри "вливань" бюджетних коштів (тобто загальнодержавних) у промисловість донеццини та Луганщини. І що ? Віддати "дяді" ?
    Так, у тих регіонах є рентабельні підприємства, тільки держбюджет тих прибутків не бачить.

а де твій аватар? :)