Ну секс то я знаю, то в будь який час актуально ну крім часу реалізації кропу трудящимся а сексизм то шо за збочення таке? Такого є ше мабуть не пробував
нема такої проблеми...Ну тобто вона є на рівні особистостей, хтось думає що всі чоловіки козли, хтось що всі жінки сучки, але в більшості дискримінація за статевою ознакою відсутня... ---------- Додано в 21:39 ---------- Попередній допис був написаний в 21:35 ---------- Хоча ні...є місця де чоловіків явно дискримінують за статевою ознакою, мужський манікюр на 10 грн. дорожчий від жіночого, і не справедливо і "возмутітЄльно". Пропоную навести лад в цьому питанні...
А я з вами не згідна. В сучасному українському суспільстві ми зустрічаємось із сексизмом майже на кожному кроці. Реклама, теле та радіо-передачі, шоу-бізнес та естрада, анекдоти, навіть, шкільні підручники заражені вірусами сексизму.
Яке раз в три роки? Раз в три місяці як мінімум. Якби мій тато взнав, скільки я в перукарні за один раз лишаю, то певно би мене з хати вигнав
Найяскравіше сексизм виражається у ЗМІ, а саме у рекламах(стереотипи жінки-домогосподарки, жертви, прикраса і тп).
А конкретні пруфлінки будуть? Топікстартер, можете чіткіше висловити думку? У чому саме полягає приниження? В тому, що в рекламі жінку зображують домогосподаркою? Та жінка то така істота, в якій мирно співіснують і домогосподарка, і бізнес-леді, і мати, і любляча дружина.
А в українських народних піснях хлопці зазвичай закохані лохи яких дівчата "підманула-підвела" "ключів від свого не дала" і вони там взагалі в "батька один син, погуляти ХОЧ БИ й З КИМ". О це по справжньому страшно.... А візьміть пісню про Галю, яку привязали до сосни косами...Закоханий в неї олух не тільки врятував її після того як вона від нього втекла з козаками спокусившись на "печену гуску", він щей прийняв її назад, недивлячись на те що після спілкування з всіма козаками навряд чи вона залишилась чесної дівчиною... А Ви кажете реклами... ---------- Додано в 22:58 ---------- Попередній допис був написаний в 22:57 ---------- і коханка
Блін...так то життя)))... В житті жінку часто використовують як сексуальний обєкт, жінки люблять коли їх використовують як сексуальний обєкт, дуже багато жінок хотіли б щоб їх частіше використовували як сексуальний обєкт.... Невже Вам хочеться щоб в рекламі жінка була несексуальним обєктом?