Я вважаю себе практично здоровим. Останній недуг, що прикував мене до ліжка на майже місяць часу - спортивна травма (2003рік). Про біль голови, спини чи ще чогось там - знаю по розповідях пацієнтів. Чому так є? А це тому, що я дбаю про своє здоров'я!!! А що робите Ви???
Я намагаюсь нічого не брати до голови, щоб не втомлювати нервову систему, яка регулює роботу всіх внутрішніх органів та систем. Дибіли та напівдибіли самі здорові люди, тому час-від-часу намагаюсь входити в стан дибільності і почуваю себе прекрасно.
Напівдибіли??? То хто? Чим відрізняються? Якщо і справді сміх продовжує життя, то читаючи такі дописи і форум загалом - буду жити вічно! ДЯКУЮ
Спершу подумав - поменше їсти. А потім - глянув Ваш автар... і подумав, що мабуть ще менше...і ще... А потім - то вже нірвана ... а там з'єднання тіла з духом усесвіту... і здоров'я вже навічно
Хм... здоров'я теж є різне: фізичне та психічне. І до кожного мають бути свої підходи щоб бути і з клепкою і бігати по роботі без шкоди для себе. Особисто я займаюсь Цигун + східні єдиноборства. Поки що дуже помагає щоб і бути здоровим, і розумним і в разі чого одразу відчути та зрозуміти що щось не так, і треба щось робити. Головне це займатись для себе самого, а не для якихось великих результатів, чи для того щоб бути кращим за когось. Проблема тут в тому, що люди які ніяк не напрягають своє тіло, починають відчувати свої недуги лишень тоді, коли вже крім лікаря та серйозного лікування ніяк їм не допоможеш.
спорт так, але головне зранку хороший заряд енергії на цілий день, хоча по дорозі на роботу, їдучи в маршрутках він десь зникає надовго.....
Мою знайому збило авто, як наслідок - сумна, довга коломийка. Перелом вел і мал гомілкових кісток. Досвідчений травматолог (треба віддати належне) склав ніжку ідеально (рентген підтверджує). 3 місяці - гіпс, пів року - реабілітація, паличка (костиль) - вірний супутник. Через рік після того трафунку жінка звертається до доктора, що рятував тоді і пояснює, що вона не може ходити. Той скеровує на рентген - де все супер. Як бути молодій працездатній людині, коли з нею все гаразд (знімки підтверджують) - просто не може ходити (біль і обмеження руху в суглобі). Резюме. Якщо в Україні медицина в *опі, то реабілітація чи профілактика - фантастика в стилі Р.Бредбері.