Сегодня 6-я годовщина оранжевой революции

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем DISBATya, 22 лис 2010.

1. DISBATya

DISBATya Well-Known Member

"Помаранчева революция" в 2004-м на майданах - что это было ? Американо-фашистский переворот или волеизъявление украинского народа и стремление к светлому будущему ?

2. Sauer

Sauer Well-Known Member

Развод лохов :))

• Подобається Подобається x 1
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Даремно Ви так... Люди йшли не за ними, а проти інших. Довірили їм себе... І лоханулись...

• Подобається Подобається x 8
  4. Sauer

Sauer Well-Known Member

Не памятаю хто сказав: "Если человек дурак, то это навсегда"

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Пам'ятаю атмосферу Майдану, вона запам'ятається на все життя, тому що таке трапляється рідко. І хотів би заново це пережити. Ні з чим неможливо порівняти. І точно знаю - це піднесення було не дарма - українська революція триває.

• Подобається Подобається x 19
  6. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

шість років пройшло, а ніби то було вчора.

Останнє редагування: 22 лис 2010
    • Подобається Подобається x 9
  7. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

варто повторити....

• Подобається Подобається x 5
  9. Svjato

Svjato Well-Known Member

Є річниця, є і що відстоювати. Народ виборов право 6 років вільно розмовляти. А тут за пів року всі канали стали сліпі і глухі. А ще тут дехто стверджує, що це було даремно і сміється. Народ побачив, що може згуртуватися. Він це і демонструє зараз. Слава народу! Слава Україні!

Ми це зробили не даремно! Бо мали би ще тоді те, що маємо сьогодні. А не відстоявши свого слова - нав'язали би нам усі закони, як тапочки на голову...
    Тоді ми не зламалися і не повинні зламатися тепер!

• Подобається Подобається x 14
  10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Звичайно що не даремно. Історія України повернута в зовсім інше русло, і Бандюковича змиє цього разу остаточно.

• Подобається Подобається x 3
  11. Sauer

Sauer Well-Known Member

Ну молодці. Тільки дивіться, щоб знов проколу не вийшло.

---------- Додано в 00:10 ---------- Попередній допис був написаний в 00:08 ----------

Я так зрозумів камінь в мою сторону?!...а що аргументів розумніших не знайшлось?!:)

12. Svjato

Svjato Well-Known Member

Хм. А вам по...?

---------- Додано в 00:11 ---------- Попередній допис був написаний в 00:10 ----------

Ви тему створили?

---------- Додано в 00:12 ---------- Попередній допис був написаний в 00:11 ----------

Аргументи я викладаю по ходу спілкування...:)

13. Sauer

Sauer Well-Known Member

Мені не по...
    Я просто знаю чим то закінчиться.
    Ні, не я.
    Тоді я вибачеюсь :)

14. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Усім привітання від команди Майдану-2004!

Уко, Вам особисто!

Так, зараз ми вже відносно різні. Але "завжди напоготові".

Поспілкувався з українським журналістом, який у січні 1991 захищав литовський парламент. Було чим поділитися.
    Публіка так і впала, коли ми дуетом заспівали:

Пре юрос мєга сесес трис
    Яс сляга панчай нєвілтіс
    Клайоя лиг елгета паюрю
    Двасяй тауту гарбес!

Бунда яу Бальтія, Бунда яу Бальтія -
    Лєтува, Латвія, Естія...

Останнє редагування: 23 лис 2010
    • Подобається Подобається x 6
  15. DISBATya

16. DISBATya

И все же - что же это было ?

---------- Додано в 01:17 ---------- Попередній допис був написаний в 01:12 ----------

Не стоит...(в смысле - сейчас не за что - американцы больше не платят).:)))

17. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Вам цього ніколи не зрозуміти, бо не маєте в душі потягу до справедливості і свободи:sad:...

• Подобається Подобається x 8
  18. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

і мені абсолютно байдуже до обмеженого скепсису "реалістів"

і фраза, яку Ви цитуєте, і те, що не пригадаєте автора, багато про Вас говорить. успіхів :)

ууу. Ви - напевно, оракул якийсь. в Україні при будь-яких варіантах розвитку подій ніколи не можна напевно вгадати, куди то приведе.

а в даному випадку - то як із війною. очевидними здаються в першу чергу смерть та втрати, але війна має свої досягнення - неабиякий науково-технічний прогрес, плекання почуття відповідальності та ін.

я думаю, це було диво. що таке диво? те, у що хочеться вірити, і що час від часу відбувається, незалежно від того, що переважна більшість людей у світі переконані в тім, що дива не трапляються.

вітання усім, хто був на Майдані 2004: фізично, душею, допомагав, брав участь. Майдан показав потенціал народу. це був один із небагатьох доказів того, що за бажання мертва на перший погляд норма Конституції про суверенітет, може діяти і давати результат. а те, які сили сили допомогли Майдану відбутись, як на мене - питання другорядне

• Подобається Подобається x 10
  19. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

То, что у нас бывает редко. У нашего народа разочарования выбивают очень много жизненной силы и вгоняет его в продолжительную, патологическую депрессию. Черчилль писал:"Успех-это движение от поражения к поражению без потери энтузиазма". Похоже, это высказывание к нашему народу неприменимо.
    Интересно, какое отношение США, страна, которая была участником Антигитлеровской коалиции, имеет отношение к фашизму? В параде, имевшем место в городе Бресте 22 сентября 1939 года, армия США участия не принимала. "Американо-фашистский"...:crazy: Вы еще напишите "католически-вудуистский".

• Подобається Подобається x 6
  20. DISBATya

Так и в Параде 9-го МАЯ 1945--го США участия не принимала. и от этого их вклад в победу над фашистами никто не умаляет. Но зачем в 2004-м нужно было всем этим американским фондам вкладывать миллионы на этот переворот ?... (и без всякого католицизма)...:dntknw:

а де твій аватар? :)