ООО,в мене багато чого:мобілка,блокнот,кулькова ручка,хустинки,рідина для зняття лаку,манікюрні ножнички,зарядне і пенал Певно пора на столі поприбирати
миша... є цікавіше би було дивитися що перед носом (у мене перед носом пачка фото паперу, чийсь зошит у якому записано яку звукоізоляцію треба для студії, чохол від фото-камери, відео камера, телефон і якісь диски.... коротше висновок - вночі треба спати дома а не нароботі по форумам швендяти )))
Ги. Біля правої руки стоїть електрогітара JACKSON Dinky JS30 DMR. ...Добре, що нагадала... Зараз хтось у мене отримає клапса, щоб одразу клав на місце, коли братиме наступного разу...
а в мене повно всього - манікюрні ножнички,радіо телефон, калькулятор, наушники до телефону, жуйки, годинник, крем для рук і гаманець, це тільки з правої сторони .... Так треба той безлад сховати,а то скоро мишки не знайду
В мене лежить лапка на мухи бо спокою не дають чесслово, а вікна не закриєш бо жарко, тож приходиться протягом дня виконувати декілька смертних кар